לא מצליח להתקין סים של אתרוג. נא עזרתכם
-
@chv אמר בלא מצליח להתקין סים של אתרוג. נא עזרתכם:
אז מה נעשה?
אם לנטסטיק אין אפשרות להתחבר ישירות למחשב (בלי וייפיי) אין לך מה לעשות
תקנה למחשב צ'יפ של וייפיילא ציפתי ממכם להתאגד למצ'ינג המוני שבו תיקחו התחייבויות ותגייסו תרומות למען אוכל לרגוש צ'יפ למחשב.
אני רק שואל האם זה הגיוני שאתרוג לא יכול לעבוד בנסטיק נורמלי, ואמור לעבוד על ויי פי?
לי זה לא נשמע הגיוני!
מה גם שאחד מנציגי החברה אכן הסכחם איתי שניתן להתקין על המחשב את הנסטיק.
לא נראה שהיושבים שם מבינים יותר מידי,
נוצר לי תחושה שפה אמצא מייבינים גדולים יותר. -
@דן-הלמדן אמר בלא מצליח להתקין סים של אתרוג. נא עזרתכם:
אז מה נעשה?
אם לנטסטיק אין אפשרות להתחבר ישירות למחשב (בלי וייפיי) אין לך מה לעשות
תקנה למחשב צ'יפ של וייפיילא ציפתי ממכם להתאגד למצ'ינג המוני שבו תיקחו התחייבויות ותגייסו תרומות למען אוכל לרגוש צ'יפ למחשב.
אני רק שואל האם זה הגיוני שאתרוג לא יכול לעבוד בנסטיק נורמלי, ואמור לעבוד על ויי פי?
לי זה לא נשמע הגיוני!
מה גם שאחד מנציגי החברה אכן הסכחם איתי שניתן להתקין על המחשב את הנסטיק.
לא נראה שהיושבים שם מבינים יותר מידי,
נוצר לי תחושה שפה אמצא מייבינים גדולים יותר.תגובה מוזרה..
מה הקשר של אתרוג לנטסטיק? הם מייצרים נטסטיקים? לא! אז מה הקשר שהנציג שם הסכים או לא הסכים? מה הוא יודע בכלל?מה שכן אמרו לך כאן, זה שיש נטסטיקים שמתחברים ישירות, ויש כאלה שלא ורק דרך וייפיי (בדרך כלל אלו עם הבטריה), ותבדוק אם שלך הוא מאלה שמתחברים רק דרך וייפיי, אם זה ככה - תהיה חייב לקנות או נטסטיק אחר, או צ'יפ של וייפיי.
איפה איבדת אותי? מה הקשר למבינות? -
@chv
צר לי שאני לא מובן,
מבחינת הנציג של אתרוג האופציה היחידה להתחבר באמצעות כל נסטיק לאתרוג היא רק בוי פי, ולא בהתקנה ישירה למחשב.
כלומר מבחינת אתרוג מחשב ללא וי פי יחובר רק באמצעות מודם,
לעומת זאת נציג בכיר של החברה אומר שכן אפשר להתקין רק שאני פשוט לא מצליח. -
טוב..
אני אכתוב הכל מראש ובצורה פשוטה..אם אתרוג מוציאים סים, כלומר יש להם גלישה סלולרית, הם לא יכולים להגביל אותך איפה תשים אותו. בכל מקום שבו אפשר להתחבר לאנטנה סלולרית ולגלוש, זה יעבוד. קרי: סמרטפון (אין לך), מחשב עם כניסה לסים (אין לך), נטסטיק (יש לך).
בקטגוריה של נטסטיק יש להבחין בנתון הבא: הנטסטיק מתחבר לאנטנה וגולש בצורה סלולרית וכו', אבל החיבור שלו למחשב משתנה מנטסטיק לחברו. ישנם כאלו עם חיבור פיזי בלבד כלומר רק דרך USB אפשר לגלוש עליהם. ויש כאלה שרק דרך WI-FI. ויש כאלה שכוללים את השניים.
אתה צריך לבחון את הנטסטיק שלך, נגיד תעלה לכאן דגם מדויק שכתוב עליו ויענו לך אם הוא תומך USB/WI-FI/ווטאבר. ויוכלו גם לומר לך איך לחבר אותו בכל אחת מהדרכים האפשריות.
בהצלחה עצומה. -
בקטגוריה של נטסטיק יש להבחין בנתון הבא: הנטסטיק מתחבר לאנטנה וגולש בצורה סלולרית וכו', אבל החיבור שלו למחשב משתנה מנטסטיק לחברו. ישנם כאלו עם חיבור פיזי בלבד כלומר רק דרך USB אפשר לגלוש עליהם. ויש כאלה שרק דרך WI-FI. ויש כאלה שכוללים את השניים.
אתה צריך לבחון את הנטסטיק שלך, נגיד תעלה לכאן דגם מדויק שכתוב עליו ויענו לך אם הוא תומך USB/WI-FI/ווטאבר. ויוכלו גם לומר לך איך לחבר אותו בכל אחת מהדרכים האפשריות.תודה על הפירוט, אבל נציגי אתרוג כלל לא התענינו בסוג הנסטיק וסגנונו,
ולעצם הענין מדובר בנסטיק קלאסי שניתן לחיבור למחשב בצורה ישירה, בלי כל משחקים.
לדעתך בודאות ניתן לחבר אותו לאתרוג? למרות התנגדות שירות הלקוחות? -
@דן-הלמדן כמו שאמר @chv
אין שום קשר בין אתרוג ליכולת לחבר את הסטיק למחשב
לצורך חיבור האינטרנט דרך הסטיק צריך לעשות 2 פעולות פשוטות
א.להתקין את התוכנה של הסטיק למחשב (פעולה שלא קשורה לסים שנמצא בו)
ב. לאחמ"כ לפתוח את התוכנה של הסטיק ולהגדיר בה את הAPN המתאים להוט מובייל/אתרוג
(ג. לפעמים צריך גם להפעיל את הסים בחברות מסוימות וזה אתה צריך לברר מול החברה שהקו הופעל)אם בכ"ז משהו הסתבך בפעולות הנ"ל תפרט את סוג הסטיק (למרות שאני מנחש...) וינסו לעזור לך
-
@A0533057932 אמר בלא מצליח להתקין סים של אתרוג. נא עזרתכם:
@דן-הלמדן תעלה תמונה שלו
-
@דן-הלמדן
בשביל להגיע לתוכנה של הסטיק יש שתי דרכיםאו שהסטיק מגיע עם תוכנה מצורפת (כשאתה מכניס את הסטיק למחשב יש שם תיקיה ובתוכה התוכנה של הסטיק מתקינים על המחשב ודרכה מתקינים את ההגדרות אם יש צורך)
או שנכנסים לממשק של הסטיק דרך כתובת ip של ההתקן, ושם אפשר לשנות הגדרות
מניח שיש לסטיק הוראות הפעלה ושם אתה אמור לראות כתובת ip בדרך כלל הכתובת היא
192.168.2.1 או משהו דומה.
כשאתה מחבר את הסטיק למחשב תפתח את הדפדפן שלך ותרשום את הכתובת שמופיעה לך בהוראותאחרי שעברת את השלב הזה אז אתה צריך להגדיר את הsim שיגלוש על אתרוג כי בניגוד לsim רגיל שהוא מופעל אוטומטית, באתרוג אתה צריך להגדיר את הרשת