מדריך- הוספת ש. גוגל qin f21 pro הדרך שעובדת לגמרי!- מפורט.
-
היי! הרבה זמן רציתי לכתוב את המדריך הזה ולא יצא
יש לציין שזה המדריך הראשון שלי פה בפורום-
אז עכשיו יש לי קצת זמן והחלטתי לכתוב על מנת לעשות סדר אמיתי לכל אלו שהסתבכו...כמובן שהרבה דברים כבר נכתבו ע''י משתמשים קודמים פה, ופה, ופה, וגם פה!
הרבה משתמשים התלוננו על כמה בעיות כגון שבאיפוס המכשיר או בביטול הרוט הוא מפסיק לעבוד אבל- החלטתי שהפעם אני כותב מדריך מא'- עד- ת' על מנת שיעבוד בכל מצב.
היום אנחנו הולכים לשנות את החתימה של המכשיר בקובץ ה-build.prop על מנת שגוגל יקראו אותו כמכשיר מאושר מטעמם.
- חשוב!!! אין לי אחריות על כל נזק שיקרה, אנא הקפידו על ביצוע השלבים כסידרם.
אז נתחיל...
1)פתיחת בוטלאודר
בשלב הראשון שנועד למי שיש מכשיר מאליאקספרס- בדר''כ, צריך קודם כל לפתוח את נעילת הבוטלואדר (OEM) ע''י הכלי הזה (יש שם גם מדריך מעולה איך לפתוח )
- צריבת הריקברי המקוסטם (TWRP)
בשלב השני ע''מ שנוכל להפליש את הקובץ ה- ZIP שבו יש את האפליקציות להפעלת שירותי גוגל- נצטרך לצרוב קובץ ריקברי מקוסטם יש בקישור מדריך מעולה לדרכי הצריבה!.
אחרי שצרבנו את הריקברי אנחנו נכנס אליו ע''י כיבוי המכשיר, לחיצה על מקש הינשוף + מקש הכוכבית ולהדליק את המכשיר תוך כדי לחיצה. לאחר שהמסך נדלק יש לשחרר את הלחיצה.
שימו לב! הריקברי יעלה ברוסית ולכן צריך להחליף אותו לאנגלית לפי התמונות במדריך.
קרדיט: @מאן-דאמר התותח - הפלשת הקובץ ובו נמצאים אפליקציות גוגל
קודם כל נוריד את הקובץ הזה (גודל: 117 מ''ב)
לאחר הורדת הקובץ נעביר אותו לזיכרון הפנימי של הטלפון לתיקייה הראשית.
במקרה שה-DATA מוצפנת (כמו שהעיר נכונה- @Harwona )- תצטרכו להעביר את הקובץ לדיסק- און- קי ולחבר ע''י מתאם OTG
ולהכנס לריקברי כמו שכתוב במדריך בשלב 2
אחרי שהחלפנו לאנגלית (כנאמר בשלב 2)
נכנס ללשונית: install - בצד שמאל הכי למעלה, נבחר את הקובץ שהורדנו
ונחליק את החץ לצד בכדי לאשר... כעת זה מתקין... ככה זה נראה: אחרי שגמר (דקה וחצי בערך) להדליק את המכשיר ולבדוק שאכן הותקנה חנות גוגל.
חשוב! בשלב זה מומלץ שלא להיות מחובר לרשת מכיוון שהשירותי גוגל במכשיר עדיין לא מאומתים ולכן ישלחו התראות אבטחה בקצב מסחרר...
4) ביצוע רוט למכשיר.
על מנת שנוכל להחליף את קובץ הbuild.prop המכשיר יהיה חייב להיות בעל הרשאות רוט ויש לכך שני דרכים- הראשונה: להפליש את הקובץ הזה: magisk-v25.2.zip דרך הריקברי (כמו שצרבנו את הקובץ בשלב 3)
הדרך השניה: צריבת רוט למכשיר ע''י תוכנת צריבה (sp flash tool) מופיע במדריך לפתיחת הבוטלאודר (בשלב 1)
לאחר שיש לנו רוט למכשיר- אם לא מופיע לכם האפליקציה של הרוט תתקינו את זה: Magisk 25.2.apk
5) החלפת קובץ הbuild.prop
יש להוריד את קובץ ה-build.prop ולהכניס לזיכרון המכשיר לתיקייה הראשית.
ולאחר מכן צריך להתקין את זה: MT_Manager-v2.13.2.apk (סייר רוט) תפתחו אותו ותתנו הרשאות, ותפעלו לפי הסרטון: החלפת קובץ הבוליד פרופ.mp4 (לחסומים- החלפת קובץ הבוליד פרופ.zip )
לאחר מכן תעשו הפעלה מחדש למכשיר ותוודאו שיש שירותי גוגל...
וזהו! סיימנו- מקווה שזה היה ברור.
אם זה עובד, וגם אם לא - אז פרגנו בלייקים - חשוב!!! אין לי אחריות על כל נזק שיקרה, אנא הקפידו על ביצוע השלבים כסידרם.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!