ריכוז מידע על מכשיר Show F2
-
@אליעטר כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
בהחלט מאבד מהביצועים, ס"ס זה מכשיר סיני, והסוללה מתפרקת. אבל היא מאוד חזקה (1500 אמפר בשונה משאר המכשירים שהכי הרבה זה 1000, חוץ משיאומי) לוקח כמה חודשים עד שהוא מתחיל לאבד מהביצועים, לי יש אותו חצי שנה והסוללה חזקה כ85% ממה שהיה בהתחלה
זה בדיוק מה שחשבתי, לאשתי יש שיאומי (1480mah) ובמשך שנה וחצי אני לא רואה שום שינוי! טעינה פעם ביומיים (בהתאם לשימוש כמובן) שזה מעיד על כך שסוללה ששייכת לחברה כלשהי (לאו דווקא נוקיה סמסונג וכו') עמידה יותר, חצי שנה וזה עדיין מסדר זו בשורה, היו בשוק הסיני כאלו שאחרי חצי שנה איבדו 60% להערכתי מהסוללה,
-
@אביעד כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
כדרך אגב
יש עידכון גירסה (לא יודע אם היא פתוחה לכולם אבל לי יש)תוקן העניין של קיצורי מקשים מותאמים אישית? ומצב שקט מהסולמית? חשוב לי, תודה
-
@אביעד כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
כדרך אגב
יש עידכון גירסה (לא יודע אם היא פתוחה לכולם אבל לי יש)
יש חנות כשרה וGPS ללא אינטרנט (לא אייגו אלא משהו אחר)ומה יש בחנות הכשרה הזו?
מייל וגו מוביט? -
לא בדקתי מה יש עדיין בגירסה הזאת אבל
יש באג שהפריע לכולםםםםם
והוא שאם פותחים את הטלפון בלחיצה ארוכה על סולמית אז נפתח החייגן והרבה רצו שזה יהיה כמו שאיומי שאפשר ללחוץ על שתי כפתורים וזה יפתח
יש לזה פיתרון (לא יודע מאיזה גירסה- גיליתי את זה רק היום ובהזדמנות זו אם משהו הקדימני ולא ראיתי עימו הסליחה-לא עבקרתי על כל השרשור הזה)
ללחוץ על הכפתור התחתון ממקשי הניווט ולאחר מכן באמצע וזה יפתח את הנעילה!!! -
איפה אפשר להשיג את הפלאפון עם הגרסה החדשה וכמה זה עולה?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 או באתר שלהם. או בבני ברק אצל דידי פון. במרכז האלקטרוניקה בירושלים
-
@החפץ-בעילום-שם-0 סליחה.
אבל עדיין לא הבנתי מה המיוחדות של הגירסא החדשה כלפי הקודמות...
@אביעד -
מישהו יכול לכתוב מה שינו מהגירסה הקודמת? איזה באגים סידרו ואיזה אפליקציות הוסיפו/הורידו?
-
לא נראה לי שיש למכשיר את השבב שקולט רדיו
לא פגשתי הרבה מכשירים סיניים ללא הרכיב הנ"ל, הם מכניסים את המקלט הזול הזה בכל מקום אפשרי, תיזכר בכל המוצרים הפשוטים כגון אוזניות רמקולים נגנים וכו'...
8 - 9 שעות שיחה.
אתה רציני? קניתי אתמול, ואחרי הטענה ראשונה הוא עבד לי מקסימום 12 שעות שמתוכם לילה עם מצב טיסה כ-6 שעות, יש מצב שלוקח לסוללה זמן להתרגל לפעילות או שמדובר במוצר פגום?
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
לדעתי כדאי מאוד להוסיף/להחליף לנגן musicolt שלדעתי ולדעת רבים זה הנגן הכי מוצלח שקיים
בפרט שבנגן pulsar נורא מסובך לשנות ווליום! ממש סיוט להיתקע במצבים שונים עם מוזיקה בעוצמה חזקה על שתצליח לתפוס את הסמן למעלה לרגע אחד והוא שוב נעלם, וכל זאת אחרי שתגיע לתפריט הרחוק...
ההתרשמות הראשונית שלי (עדיין מהגרסה הישנה, מתקינים רק מול השירות? או שיש אפשרות עצמאית?) מכשיר בהחלט נוח ביחס למה שיש בשוק העכשווי (קשה להשוות לאיכות של נוקיה/סמסונג הוותיקים) עם המון יתרונות שלא פגשתי הרבה זמן כמו איכות שיחה, חוויית שימוש ועוד, אי"ה אני יעלה פרטים בהמשך, אולי אחרי עדכון הגרסה,
כמה שיפורים חיוניים שאשמח אם מישהו יעדכן אם הם טופלו בגרסה החדשה:
1.) צלצול אישי לאנשי קשר נבחרים (חשוב לי ביותר! ממש התרגלתי, לא מוצא) [עריכה: אפשרי רק ע"י אפליקציה אחרת לניהול אנשי קשר, טיפה מורכב אך אפשרי]
2.) קיצורי מקשים (אמנם לנגן אפשר להיכנס בזמן נגינה דרך איזור ההתרעות ע"י לחיצה למעלה)
3.) אין הגדרת תאריך ושעה (שימושי מתי שאין SIM או לעתים כשמעוניינים בשעה אחרת מהשעה שמספקת הרשת) [עריכה: מצאתי בהגדרות מערכת, ויש שם אפילו אפשרות של קבלת השעה מ-GPS!)
4.) אולי גלילה בעכבר כמו בשיאומי, ( עדיף לא על חשבון המקש השמאלי שמאד נוח)
5.) סמן התפריט של אפשרויות בזמן שיחה קצת קשה להבחנה, עדיף לשנות לו צבע.
6.) אין אפשרות בחיוג להוספת פקודות כמו P (השהייה) או W (המתנה)
7.) אם לא קיצורים מותאמים אישית, זה הכי דחוף, כמה מסובל לעשות מצב שקט לגמרי! (בלי רטט) צריך להיכנס לאפליקציה ייעודית ורק שם לשנות את ההגדרה, לפחות שהיא תהיה במקשי הניווט,
8.) ביישום 'זמנים הלכתיים' נראה שהוא אמור לקלוט את המיקום אך זה לא עובד, ולהגדיר ידנית לא תמיד אפשרי כי חסרות שם הרים. [עריכה: זה כן עובד רק לא כותב את שם העיר]בס"ה עבודה טובה להתחלה, מרגיש כמו פתרון חלקי לבעיית הסלולר הכשר, מכשיר פשוט אבל נוח וטוב, קצת מדי גדול אגב אבל מתרגלים...
-
סקירה לטלפון שואו F3.
https://www.youtube.com/watch?v=44DmbZeX8OQ
שימו לב ללוגו מקדימה -
@דוד-טרייטל כתב:
6.) אין אפשרות בחיוג להוספת פקודות כמו P (השהייה) או W (המתנה)
אני לא בטוח שזה פועל בשואו ספציפית, אבל זה עובד בכל האנדרואיד. בכל הקשת ספרות, יש לך תפריט ושם יש שורה אחת שנקראת הוסף המתן ושורה שנקראת הוסף הפסקה שתי שניות, זה התחליף המדויק למה שציינת.
-
@ישראל-1-0 זה לא סרטון של הדגם הישן?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אכן זה הדגם ישן.
אגב למישהו יש מושג איך אני יכול לחבר את הפלאפון ישירות למחשב בשביל להעתיק שירים?
זה פשוט מעצבן לפתוח כל פעם את הפלאפון ולחבר את הכרטיס זיכרון למתאם ולהחזיר.
@Show-Digital
@אביעד -
@ישראל-1-0 כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
סקירה לטלפון שואו F3.
https://www.youtube.com/watch?v=44DmbZeX8OQ
שימו לב ללוגו מקדימהF2.
כבר חשבתי שהם הוציאו דגם חדש...@אליעטר כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
אגב למישהו יש מושג איך אני יכול לחבר את הפלאפון ישירות למחשב בשביל להעתיק שירים?
למיטב ידיעתי זה חסום.
-
@אזולאי כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
אני לא בטוח שזה פועל בשואו ספציפית, אבל זה עובד בכל האנדרואיד. בכל הקשת ספרות, יש לך תפריט ושם יש שורה אחת שנקראת הוסף המתן ושורה שנקראת הוסף הפסקה שתי שניות, זה התחליף המדויק למה שציינת.
לא עובד לצערי, אחד הדברים שחשובים לי, מאמין שזה אמור להיות בכוכבית כי לחיצה ארוכה מביאה לי סימן + אבל מיד אחרי זה במקום להמשיך לסימנים נוספים שאולי יש, מגיע העכבר...
-
משהוא יכול לעשות סדר בגירסא החדשה?