ריכוז מידע על מכשיר Show F2
-
@Show-Digital האם ישנה אפשרות לבקש להתקין בו אפליקציות מסוימות?
ועוד משהו האם יש אפשרות שהאפליקציות כמו נגן יהיו בתפריט הראשי ולא דרך ההגדרות? -
@דוד-טרייטל בגירסאות הישנות יש IGO אבל בחדשות הורידו אותם מאחר והיה עליהם תביעה של זכויות יוצרים. (ככה לפחות המוכר אמר לי שזו הסיבה שהחליפו את הIGO בוויז).
-
@Show-Digital כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
@jac
ההודעות הנגן וכל האפליקציות המבנות נתמכות לגמרי במקשים בלי צורך בעכבר
למעט הנגן פוליסר שיש צורך בעכבר לחלק מהפונקציות שלו
וכן הבעיה שהזכרת בלוח שנה העברי ששם באמת יש באג ויתוקן בעז"ה בגרסה הבאה
המכשיר כמו שהוא עכשיו מתאים לגמרי לשימוש יומיומי ורוב הלקוחות ממש מרוצים
אבל בכל אופן אנחנו כרגע עובדים על גרסה חדשה עם תיקונים ושיפורים רבים הן ממשוב שקיבלנו מלקחות והן ממה שבדקנו
ובנוסף יהיה כנראה גם תוספות מפתיעות
העדכון יינתן בחינם פעם אחת לכל הלקוחות ויתאפשר גם בשליטה מרחוק ללא צורך להגיע לנקודת שירותיש זמן משוער שתצא הגירסא
והאם יהיה מצב להתקנת אפליקציות נוספות או שזה אידיאל נעול או משו כזה -
@אקספליארמוס כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
האם ישנה אפשרות לבקש להתקין בו אפליקציות מסוימות?
@Show-Digital גם אני מצטרף להנ"ל
-
@נחום-גמזו כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
האם ישנה אפשרות לבקש להתקין בו אפליקציות מסוימות?
@Show-Digital גם אני מצטרף להנ"ל
גם אני, בפרט שבלי iGO אין פתרון להולכי רגל, והחלום שלי הוא מפות גוגל, מה גם, שבאופן אישי iGO לא יוכלו לתבוע התקנה בלתי חוקית של האפליקציה, מה שאין כן בגרסה רשמית.
-
@אליעטר כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
בגירסאות הישנות יש IGO אבל בחדשות הורידו אותם מאחר והיה עליהם תביעה של זכויות יוצרים. (ככה לפחות המוכר אמר לי שזו הסיבה שהחליפו את הIGO בוויז).
מעניין, אולי זו הסיבה שבשיאומי הכשר, הגרסה עם ה-GPS עלתה הרבה יותר יקר, הם שילמו ל-iGO
-
@דוד-טרייטל @נחום-גמזו @ידידים
מטעמי כשרות באופן עקרוני נחסם האפשרות להתקנת אפליקציות
קשה לדעת מדויק מתי תצא הגרסה אבל הצפי הוא לכחודש
נעדכן באתר הרשמי וכאן -
@Show-Digital האם יש הבדל מבחינת כשרות בין וויז לבין מוביט/מפות גוגל? לענ"ד צריכים לתת מענה גם למי שלא נוהג בעניין של ניווט, ובינינו, מי שנוהג בדרך כלל יחזיק וויז מסודר ולא יסתמך על תוספות, מה שאין כן הולכי רגל/משתמשי תחבורה ציבורית שלהם אין בדרך כלל מכשיר מיוחד לעניין ולעתים קרובות נזקקים לשירותים כאלו בטלפון שעליהם. ואם יינתן מענה מדוייק ובטוח לצורך הזה-המכשיר הזה מבחינתי שווה יותר.
-
@דוד-טרייטל @נחום-גמזו @ידידים
קשה לדעת מדויק מתי תצא הגרסה אבל הצפי הוא לכחודש
נעדכן באתר הרשמי וכאןבגירסא הבאה אלו שיפורים אמורים להיות?
[שנדע אם יש עניין לחכות] -
@ידידים @Show-Digital @אליעטר אם תוכלו בקשה לנדב מידע
גם אני מצטרף לשאלה.... -
אגב כשרות, החותמת המוכרת איננה, תהיה חותמת אחרת?
(ראיתי שלמניעת הטעיה הוסרה החותמת, וזה נשמע רשמי מדי, ישנה וועדה אחרת שתיקח חסות על המכשיר הזה?)
-
@דוד-טרייטל נראה לי שזה יותר בקטע של "שחיטה פרטית" בלי חותמות וקישקושים...
-
@ידידים כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
דחוףף דחוךף דחוףף
אני צריך לדעת בדחיפות איזה דגם הבלוטוסלגבי הבלוטוס הוא ממש איכותי כך שבוודאות הוא מעלה 5.0 יכול להיות שאף יותר אבל אין מידע מדוייק בזה חוץ מהמציאות שהוא ממש איכותי (גם בהעתקת קבצים ממכשיר למכשיר)
והאם הכרטיס קול איכותי
אין לי מושג למה התכוונת, אבל יש לו שמע מצוין שיחות באיכות HD, וגם הצד השני שומע באיכות יותר טובה משאר הפלאפונים. רמקול חזק ואיכותי (יחסית לכל הפלאפונים הכשרים) ואחלה של שמע גם באוזניות רגילות וגם בבלוטוס.
@נחום-גמזו כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
@דוד-טרייטל נראה לי שזה יותר בקטע של "שחיטה פרטית" בלי חותמות וקישקושים...
אני ממש מסכים עם זה, המחיר של הפלאפונים הכשרים בשמיים, הם נעים בין 250 ל 400 בלי לתת כלום חוץ משיחות ומחשבון.
כאן הפלאפון גם גירסא אנדרואיד שעבדו ועובדים עליו קשה בפיתוח שלו. הלוואי שוועדת הרבנים היו משקיעים חצי ממה שמשקיעים בפלאפון הזה ובפיתוח הגירסא שלו.
לא נראה לי שיש עניין לשלם מחיר מופקע על פלאפון כשר בלי כלום, כשאפשר להביא פלאפון מצויין כזה במחיר הוגן. -
@דוד-טרייטל כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
בפרט שבלי iGO אין פתרון להולכי רגל,
-
@תודה-לבורא-עולם כתב בריכוז מידע על מכשיר Show F2:
זה גם פתרון להולכי רגל! - עיין כאן.
לפי הקישור הזה, אולי בגרסה הבאה של SHOW נקבל את האפליקציה הנ"ל במהדורה משופרת! יש לו אנדרואיד 8, ובקישור הזה מדברים על בעיות תאימות ל-4, מקווה ש show-digital יצליח לדאוג למפות טובות בגרסאות האופליין.
-
-
@תודה-לבורא-עולם רק ע"ז שהיבואן מסתובב כאן ובטח מחפש תחליף ניווט הולם לבעלי סים כשר בלבד, והובאה כאן גירסת מפות אופליין חינמית שמתחרה בiGO שכבר לא כלול לצערינו, בתקוה שהוא אכן יטרח לשלב את היישום בגרסה הבאה, אם לא, רק בעלי רכבים יהנו מיכולות ה-GPS של המכשיר הזה