הודעות וואצאפ שנמחקו
-
בקיצור חברים...
תודה רבה לכל העוזרים...
אבל בקיצור מה שאני מבין פה זה שקודם כל אני צריך למצוא קובץ
בתיקיית Databases שמקביל לתאריך של השיחה המבוקשת, נכון?
אז זהו, שחיפשתי ולא מצאתי! זו הבעיה! יש פתרון לכזה דבר? או שגמרנו?? -
@נרשמתי-לרגע-קט לא נכון, אתה צריך למצוא קובץ שמכיל בתוכו את הגיבוי האחרון. (זה כולל את כל הצאטים ואם בחרת בגיבוי מלא אז גם מדיה...)
פשוט תמצא את הקובץ עם התאריך הכי קרוב להיום... -
@Harwona שוב,
מדובר בפלאפון ישן שכבר לא בשימוש ועבר פרמוט.
לפני הפרמוט העברתי את התיקיות שלו למחשב, וכעת אני רואה את התיקיות של הגיבוי במחשב.
חיפשתי שם בDatabases תאריך קרוב לשיחה המבוקשת, והתאריך האחרון שם הוא לפני השיחה המבוקשת.
זה הסיפור. יש פתרון? -
@נרשמתי-לרגע-קט אם ככה אז לכאורה אין לך גיבוי לשיחה המבוקשת. אם יש לך צד שהגיבוי כן מכיל את השיחה המבוקשת אז תפעל לפי ההוראות למעלה ותראה מה ישוחזר...
באופן כללי אני אומר שאמור להיות לך גיבוי לשיחה כיוון שלפי מה שאמרת העתקת את התיקייה ביום שפרמטת את הפון, ווצאפ עושה גיבוי יומי בברירת מחדל אלא אם כן שהגדרת שבועי... -
יש איזה פתרון דרך וואצאפ ווב?
כלומר, אם אני מתקין ווב במחשב, אפשר לראות דרכו הודעות ישנות?
איך זה הולך? סליחה על הבורות... -
@נרשמתי-לרגע-קט לא. אין בווב משהו מעבר לסנכרון של הווצאפ במצב הנוכחי
-
@נרשמתי-לרגע-קט אני לאחרונה עזרתי למישהו שהשתמש בוואצאפ ווב וקודם כל הוא השתמש באימולטור כדי לדמות מכשיר אמיתי.
האימולטור נמחק על ידי האנטי וירוס והתקנתי אותו מחדש וברגע שעשיתי אימות מחדש עם מספר הטלפון הקודם הופיע בווצאפ ווב את כל ההתכתבויות הישנות.אני לא באמת מבין בזה כדי לומר לך למה זה קרה ולחלק אולי בין המקרה הזה לשלך אבל אולי כדאי לנסות...
ועכשיו אני אשאל את המבינים, כל השיחות בווצאפ [לא הקבצים] נמצאים על גבי המכשיר בעצמו?! כשמחברים כמה מכשירים לאותו חשבון, כל המכשירים שואבים מהמכשיר המקורי את ההודעות?
לא יותר מסתבר שהכל נמצא באפליקציה ולא במכשיר? -
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בהודעות וואצאפ שנמחקו:
והתאריך האחרון שם הוא לפני השיחה המבוקשת.
תבדוק בתיקית backup את התאריך האחרון
-
@משחזר-מידע זה מה שאני רואה בתיקייה backup
אמורים להיות כתובים שם תאריכים כמו בתיקייה database ?
-
@נרשמתי-לרגע-קט תנסה לבדוק במאפיינים של הקובץ. או להוסיף עמודת תאריך במידה [למרות שלכאורה לא קשור כי הורדת את הכל יחד למחשב]
-
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בהודעות וואצאפ שנמחקו:
כולם סביב פורים תש"פ - קורונה, ואני צריך שיחה מתמוז תש"פ...
לא בוצעו גיבויים מעבר לתאריך 11 במרץ 2020
-
@משחזר-מידע ככה זה נראה, למרות שזכור לי אחרת...
תודה בכל אופן לכל המסייעים.