הודעות וואצאפ שנמחקו
-
@aiib כתב בהודעות וואצאפ שנמחקו:
הייתי ממליץ שתעשה את התהליך שכתבתי לך על חשבון וואצאפ חדש שאין לו קשר לקודם.
אתה בטוח שזה יעבוד גם שזה לא אותו חשבון?
גיבוי רגיל לא יעבוד בצורה הזאת -
@קינג-קומפיוטר כלל לא בטוח אבל אמרתי לא שכדאי לנסות...
מהצורה שזה נראה שמבצעים זה נראה שזה כן יעבוד כי צריך ליצור בחשבון גיבוי חדש, כלומר 'לעבוד' על החשבון שיש לו גיבוי ואז להחליף בקובץ הישן. כלומר הקובץ הזה לא באמת משמש כגיבוי אבל ניתן לעבוד על האפליקציה. לכן אני חושב שזה כן יעבוד אבל לא בטוח אבל הוא לא יפסיד אם הוא ינסה בצורה הזאת...
-
@aiib זה לא יעבוד על חשבון אחר
@נרשמתי-לרגע-קט אם העתקת את קובץ הווטסאפ מתיקית android
אמור להיות שם קובצי גיבוי פיזים (בתקוה שעשית) בתיקיה (המיקום יכול להשתנות)
Android > media > com.whatsapp > WhatsApp > databases
אתה צריך להתקין ווטסאפ בטלפון
לא להירשם עדין לווטסאפ ולא לפתוח אותו
אחרי זה להעתיק את תיקית databases למכשיר החדש (להחליף את התיקיה databases שקיימת הטלפון החדש עם התיקיה שגיבת) להיכנס לווטסאפ עם המספר שלך והוא אמור לכתוב לך נמצאו קובצי גיבוי האם לשחזר?נ.ב. להבא דברים חשובים מגבים בכמה מקומות, תבדוק אולי שלחת את זה למישהו וזה מופיע לך במייל או בדרייב (לא גיבוי אלא תמונה או סרטון באופן פיזי)
-
@אני-אני-אני כתב בהודעות וואצאפ שנמחקו:
@aiib זה לא יעבוד על חשבון אחר
ייתכן מאד שאתה צודק! אבל אני לא בטוח שעקבת אחרי ההדרכה כאן כי הצעת כבר את מה שהציעו אז אולי אתה לא צודק...
-
@אני-אני-אני כתב בהודעות וואצאפ שנמחקו:
עם מספר אחר שזה לא יעבוד ובדברים האלה טעות קטנה יכולה להזיק לכן כתבתי שוב באופן יותר מפורט בתקוה שזה יעזור לידידנו לשחזר את השיחות
מכיוון שהצעתי לו לעשות את זה עם העתק לא רואה סיבה שזה יזיק.
עד שהוא לא יבדוק הוא לא יידע וייתכן שאם הוא יבדוק עם המספר שלו הוא כן עשוי להזיק.
בהדרכה שאני הבאתי מציעים לעשות גיבוי קודם ואז להחליף אותו עם הקובץ הישן, זה שונה מההדרכה שלך. ייתכן ובזה כן יעבוד מספר אחר.
ושוב, עד שהוא לא ינסה הוא לא יידע.... -
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בהודעות וואצאפ שנמחקו:
לפני הפרמוט העברתי את התיקייה של הוואצאפ למחשב.
חבל שלא העתקת גם את מפתח ההצפנה
-
@משחזר-מידע
תוכל להסביר מה זה (זאת אומרת האם זה גלוי?! איפה הוא ממוקם) ולמה זה היה עוזר -
בקיצור חברים...
תודה רבה לכל העוזרים...
אבל בקיצור מה שאני מבין פה זה שקודם כל אני צריך למצוא קובץ
בתיקיית Databases שמקביל לתאריך של השיחה המבוקשת, נכון?
אז זהו, שחיפשתי ולא מצאתי! זו הבעיה! יש פתרון לכזה דבר? או שגמרנו?? -
@נרשמתי-לרגע-קט לא נכון, אתה צריך למצוא קובץ שמכיל בתוכו את הגיבוי האחרון. (זה כולל את כל הצאטים ואם בחרת בגיבוי מלא אז גם מדיה...)
פשוט תמצא את הקובץ עם התאריך הכי קרוב להיום... -
@Harwona שוב,
מדובר בפלאפון ישן שכבר לא בשימוש ועבר פרמוט.
לפני הפרמוט העברתי את התיקיות שלו למחשב, וכעת אני רואה את התיקיות של הגיבוי במחשב.
חיפשתי שם בDatabases תאריך קרוב לשיחה המבוקשת, והתאריך האחרון שם הוא לפני השיחה המבוקשת.
זה הסיפור. יש פתרון? -
@נרשמתי-לרגע-קט אם ככה אז לכאורה אין לך גיבוי לשיחה המבוקשת. אם יש לך צד שהגיבוי כן מכיל את השיחה המבוקשת אז תפעל לפי ההוראות למעלה ותראה מה ישוחזר...
באופן כללי אני אומר שאמור להיות לך גיבוי לשיחה כיוון שלפי מה שאמרת העתקת את התיקייה ביום שפרמטת את הפון, ווצאפ עושה גיבוי יומי בברירת מחדל אלא אם כן שהגדרת שבועי... -
יש איזה פתרון דרך וואצאפ ווב?
כלומר, אם אני מתקין ווב במחשב, אפשר לראות דרכו הודעות ישנות?
איך זה הולך? סליחה על הבורות... -
@נרשמתי-לרגע-קט לא. אין בווב משהו מעבר לסנכרון של הווצאפ במצב הנוכחי
-
@נרשמתי-לרגע-קט אני לאחרונה עזרתי למישהו שהשתמש בוואצאפ ווב וקודם כל הוא השתמש באימולטור כדי לדמות מכשיר אמיתי.
האימולטור נמחק על ידי האנטי וירוס והתקנתי אותו מחדש וברגע שעשיתי אימות מחדש עם מספר הטלפון הקודם הופיע בווצאפ ווב את כל ההתכתבויות הישנות.אני לא באמת מבין בזה כדי לומר לך למה זה קרה ולחלק אולי בין המקרה הזה לשלך אבל אולי כדאי לנסות...
ועכשיו אני אשאל את המבינים, כל השיחות בווצאפ [לא הקבצים] נמצאים על גבי המכשיר בעצמו?! כשמחברים כמה מכשירים לאותו חשבון, כל המכשירים שואבים מהמכשיר המקורי את ההודעות?
לא יותר מסתבר שהכל נמצא באפליקציה ולא במכשיר?