סידור לאחר סריקה
-
סרקתי בערך 400 דפים שכתובים משני הצדדים, קודם סרקתי צד ראשון כל הדפים, ואח"כ סרקתי צד שני, והצד השני מתחיל מהסוף להתחלה, עכשיו אני רוצה לסדר את זה שיהיה מסודר הכל, מי יכול להדריך אותי איך עושים את זה, דהיינו צריך קודם להפוך את הסדר של העמוד השני שיהיה מהתחלה לסוף, ואח"כ צריך גם לשלב את הכל משני הקבצים שסרקתי.
תודה רבה מראש -
@m-imreymoshe זה השאלה שלי, באיזה תוכנה זה הכי קל ושיהיה מה שיותר באופן אוטומטי, כי בתוכנת אביי יש רק אפשרות לסדר באופן ידני, ואם זה 400 עמודים זה יקח כמה שעות טובות.
-
באדובי View -> Tools -> Pages
אמור להיות שם אפשרות לסבב רק עמודים זוגיים או אי זוגיים
או
https://deftpdf.com/rotate-pdf-pages -
@pcinfogmach אני לא צריך לסבב, אני צריך שני דברים אחרים, א. להפוך את הסדר מהתחלה לסוף, שהעמוד האחרון יהיה הראשון והעמוד הראשון יהיה האחרון. ב. לשלב בין שני קבצים, כלומר שיהיה במתכונת עמוד אחד מקובץ 1 ועמוד שני מקובץ 2 וכן הלאה לאורך כל הקובץ.
-
@מניין לעניות דעתי אין פתרון מהיר לזה...
מה שכן אפשר לעשות - למספר את העמודים ואני אפרט:
אם כל עמוד הוא בקובץ נפרד - פשוט.
ואם העמודים מחוברים בקובץ אחד אפשר פשוט לפצל את הקובץ לעמודים...
לאחר מכן אתה ממספר את קובץ העמודים הראשון מהסוף להתחלה בדילוגים של 1 מתחיל מ1 אח"כ 3, 5 וכן הלאה.
את הקובץ השני אתה ממספר ג"כ בדילוגים של 1 אבל מתחיל מ2 ואח"כ 4, 6 וכן הלאה.
לאחר שמיספרת הכול אתה בוחר את כל העמודים - הקבצים, לחצן ימני על העכבר ויש שם אפשרות לשלב את כל העמודים בPDF.
בד"כ הקובץ מסתדר לפי מספרי עמודים...
תוכנה טובה לPDF יש לך כאן
מקווה שעניתי על מה שחיפשת.
בהצלחה -
-
@pcinfogmach כתב בסידור לאחר סריקה:
הורדתי את זה, ואני לא מסתדר עם האנגלית, הצלחתי לפצל את כל המסמך לדפים, עכשיו איך ממזגים את שניהם למסמך אחד?