למה אין לי Magisk ?
-
@efratyyyehuda כתב בלמה אין לי Magisk ?:
@Harwona אני עכשיו מחקתי את ה Magisk והוא עושה לי צרות כי הוא לא נמחק לגמרי אני מפחד שהפלאפון ייכבה ויכנס לבריק, מה אני עושה?
דחוף דחוף דחוףאני כבר הסתבכתי, המכשיר נכנס לבריק ראה כאן
-
@efratyyyehuda לא ברור מה מחקת בדיוק, ומה כוונתך לא נמחק לגמרי...
תסביר היטב מה עשית ונראה אם יש בעיה בכלל.
אגב, הדחוף דחוף דחוף ממש גרם לי למהר... -
@Harwona אני אסביר לך, אני מחקתי עם האפליקציה הזאת
זה התוצאה:
ואז מה שקרה זה שהוא מחק את הקובץ apk זה הירוק (גיבוי שגיביתי לפני) היה אמור להיות איפה שהאדום
אז הקובץ apk נמחק אבל החבילה שלו (מסומן באדום) נשארה
הבעייה זה שעכשיו אני בלי Magisk וגם אני לא יכול להתקין אותו שוב כי החבילה שלו כבר קיימת ואני לא יכול להסיר אותה
עכשיו מה שאני מפחד זה קודם כל נראה לי שנמחק לי בגלל זה הרוט כי הרוט תלוי במאגיסק (אז אני גם לא יכול לנסות להשלים את תהליך המחיקה/ לשחזר את הקובץ), וגם הרבה אפליקציות לא מתפקדות לי טוב, (כמו למשל הווצאפ שנמחק לי פתאום חלקים מהצ׳אטים )
וגם שנראה לי שאם המכשיר ייכבה אז יש סיכוי הוא נכנס לבריקעכשיו השאלה זה אם אני יאפס להגדרות מפעל אם הMagisk יחזור לי וגם הרוט או לא או שיש לך פתרון אחר
נ.ב. אגב איפה אני יכול להשיג גרסה נורמאלית עם רוט והכל ובלי כל מיני חסימות מטופשות?
תודה רבה רבה על המענה אני ממש מעריך
-
@efratyyyehuda בעיקרון זה מצב תקין כי הוא לא אמור למחוק את התיקייה של החבילה וגם שהוא נמחק הרמטי רק אחרי כיבוי המכשיר כך שאתה אמור לכבות את המכשיר כדי שהוא יוסר לגמרי.
ואני לא לוקח אחריות רוט זה דבר מסוכן! -
@efratyyyehuda מה זה המגיסק הזה? זה לא מגיסק 26 כמו בתמונה שהעלת שגיבית
-
@efratyyyehuda פשוט מאוד. לא מסירים את מגיסק עם אפליקציה אחרת, פשוט נכנסים לעורך mt manager ומוחקים את התיקייה שבתוכה היה המגיסק. לאחר מכן הטלפון עולה בלי רוט בכלל, ואז צורבים boot.img עם מגיסק וזהו יש רוט נורמלי. ואפליקציית מגיסק רגילה ללא עריכה. אם אתה רוצה עזרה בשליטה מרחוק תעבור לצאט.
התמונה שהעלית אינה של מגיסק גרסה 26.1 זה יותר נראה איזה זיוף. שים לב שאתה מוריד מפרוייקט הגיטהאב הרשמי או מהאתר הרשמי. -
@efratyyyehuda דבר ראשון הוא לא נכנס לבריק לפני שאתה מכבה אותו, דבר שני יש מדריכים כיצד לתקן גם הארדבריק אז תהיה רגוע.
וסתם ככה ראוי לציין כי מי שמתעסק עם רוט וכד' ואין לו את הידע הטכני הנדרש או לחילופין הוראות ממישהו מקצועי אז הוא פשוט לוקח סיכונים מיותרים וחבל. -
@efratyyyehuda כתב בלמה אין לי Magisk ?:
תודה רבה @שוקי-סגל עכשיו כיביתי את הפלאפון ובאמת הוא נדלק ואז נכנסתי להגדרות בצורה פשוטה והוא נתן לי למחוק אז הצלחתי להתקין מחדש היישום משתמש
אבל עדיין אין לי רוט הוא לא חזר לי יש עוד משהו לעשות?
והמצב הזהתקין ?תתקין מגיסק 23 והכל יבוא על מקומו בשלום
פעם הבאה שזה קורה פשוט תעשה גיבוי לAPK של מגיסק שיש לך ותתקין אותו בתור עדכון ואז תוכל להתקין מודלים -
-
-
@efratyyyehuda זה של מעבד אחר לא של mtk