נמחק לי חלק מההודעות ב whatsapp
-
התחלתי לעשות גיבוי לוואצפ ובאמצע הגיבוי משהו השתבשב ונעצר ונמחק לי כל ההודעות מהיומיים האחרונים והגיבוי האחרון מלפני חודש
יש דרך לסדר את זה או שזה אבוד? -
@yosefdahan
chat GPT:
זה מאוד מתסכל לשמוע שההודעות שלך נמחקו בזמן הגיבוי של WhatsApp. אם הגיבוי נכשל באמצעות WhatsApp, יתכן שישנם דרכים אחרות לשחזר את ההודעות המחוקות.אם היית משתמש ב-iPhone, תוכל לנסות לשחזר את ההודעות המחוקות על ידי חזרה לגיבוי iCloud הקודם של המכשיר. כדי לעשות זאת, עליך למחוק את האפליקציה של WhatsApp מהמכשיר שלך ולהתקין את הגירסה החדשה שלה. בעת התקנת האפליקציה החדשה, יופיע לך הודעה לשחזור את ההיסטוריה הקודמת של הצ'אטים שלך.
אם היית משתמש ב-Android, תוכל לנסות לשחזר את ההודעות המחוקות על ידי שימוש בתוכנות צד שלישי לשחזור נתונים, כגון Dr. Fone או Disk Drill. אלו הם תוכנות שיכולות לסרוק את הסמארטפון שלך ולחפש את ההודעות המחוקות ולשחזר אותן. חשוב לציין שאם הורדת תוכנה זו, עליך להיות זהיר ולוודא שאתה מוריד תוכנה מהימנים וממקורות בטוחים.
בכל מקרה, אם לא הצלחת לשחזר את ההודעות המחוקות באמצעות הדרכים הללו, יתכן שהן יהיו אבודות לצמיתות. זו סיבה נוספת לגבות את הנתונים שלך בצורה תכונה ולבצע גיבויים תכונים על בסיס קבוע כדי למנוע מצבים כאלו בעתיד.
-
אם אין גיבוי אז לא (כמובן דרך תוכנות שחזור תוכל לנסות מה שאני לא מאמין שתצליח לעשות לבדך) אבל האם לפני הגיבוי לדרייב הוא לא עשה לך גיבוי מקומי?