הטלפון הכשר הכי טוב בדור 4 - הסקר הגדול - בואו למצוא ותעזרו לאנשים למצוא את הטלפון הכשר הכי טוב
-
לא כתבת FOUR-G20 הגירסה החדשה
-
@תלת-פאזי כתב בהטלפון הכשר הכי טוב בדור 4 - הסקר הגדול - בואו למצוא ותעזרו לאנשים למצוא את הטלפון הכשר הכי טוב:
@יעקב-ישראל
כדאי אולי לחדש את הסקר הזה
יש כבר הרבה טלפונים חדשים מלפני מעט יותר משנה, וזה רק הולך ומתפתחתודה רבה!
אם אתה רוצה רשימת מכשירים שנמכרים כיום אני ינסה לסדר
או שיש מישהו בפורום שיכול גם לעזור@יעקב-ישראל גם אני אשמח מאד אם תוכל להוסיף לפחות את הQ7 שבשוק אומרים שהוא הכי טוב,
חשוב לשמוע את זה גם מהמשמשים עם זה בפועל. -
-
@יעקב-ישראל אשמח מאוד אם תוסיף גם את נוחות המכשיר מבחינת הגודל והמשקל.
כמו"כ שיהיה ניתן לדרג בכל דבר לדוג' נגן (פרט שמאוד משנה לי) באיזה מהמכשירים הוא הכי נח ואיכותי. (מבחינת סייר קבצים סאונד ועוד) -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מייקל כתב בהטלפון הכשר הכי טוב בדור 4 - הסקר הגדול - בואו למצוא ותעזרו לאנשים למצוא את הטלפון הכשר הכי טוב:
@mkmk כתב בהטלפון הכשר הכי טוב בדור 4 - הסקר הגדול - בואו למצוא ותעזרו לאנשים למצוא את הטלפון הכשר הכי טוב:
ויש גם את ה K46 של 'כשר מובייל'
גם לי יש אותו והממשק שלו דומה ל4*4 אך עם טייפ סי וביחס למחיר 218ש"ח ב"משנת יוסף" הוא אחלה.
לא הבנתי מה בדיוק קנית במשנת יוסף? איזה מכשיר?SAMVIX????????!!!! אחלה מכשיר?????????!!!!! יש לך אותו עדין ???????????!!!!
או שאתה מדבר על מכשיר אחר כמו 4*4??!!
לא ידוע לי על מכשיר נוסף שמוכרים שם (כנראה שאין עוד מכשירים ב """"כזה רמה"""") -
@ALONYM כתב בהטלפון הכשר הכי טוב בדור 4 - הסקר הגדול - בואו למצוא ותעזרו לאנשים למצוא את הטלפון הכשר הכי טוב:
@מייקל כתב בהטלפון הכשר הכי טוב בדור 4 - הסקר הגדול - בואו למצוא ותעזרו לאנשים למצוא את הטלפון הכשר הכי טוב:
@mkmk כתב בהטלפון הכשר הכי טוב בדור 4 - הסקר הגדול - בואו למצוא ותעזרו לאנשים למצוא את הטלפון הכשר הכי טוב:
ויש גם את ה K46 של 'כשר מובייל'
גם לי יש אותו והממשק שלו דומה ל4*4 אך עם טייפ סי וביחס למחיר 218ש"ח ב"משנת יוסף" הוא אחלה.
לא הבנתי מה בדיוק קנית במשנת יוסף? איזה מכשיר?SAMVIX????????!!!! אחלה מכשיר?????????!!!!! יש לך אותו עדין ???????????!!!!
או שאתה מדבר על מכשיר אחר כמו 4*4??!!
לא ידוע לי על מכשיר נוסף שמוכרים שם (כנראה שאין עוד מכשירים ב """"כזה רמה"""")@ALONYM הוא כתב כמובן על K46
נראה מדבריך שאתה סבור שהוא התבלבל עם ikosher, אני גם חושב כך.
אגב במשנת יוסף מכרו עוד כמה סוגי פלאפונים כמו נוקיה 215
בכל אופן חבל שאתה לוקח את זה ללב, ביקורת אחת לא טובה על K46 לא באמת מזיקה, אגב המשתמש הנ"ל התחבר לאחרונה לפני חצי שנה