חסימה למולטימדיה
-
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בחסימה למולטימדיה:
ואז יראו מה עשית וישאבו את האפלקציה אם יצליחו להפיל אותה. ואם זה ADB וכאלו יראו מה אתה עושה. או שאתה מתכוון שיצאו מהרכב בנתיים ?
א, לא יצליחו לשאוב, כי זה חסום...
ואל תגזים, זה לא כזה סודי, אני רק מתלבט, מה אתה אומר?
ממש חשוב לי שלא ייסחטו אנשים עם זה כמו באאוטנט, 50 100 ש"ח סבבה, אבל 250 ש" זה שוד! -
@יעקב942943 כתב בחסימה למולטימדיה:
@מיישה אני מחפש בנרות מישהו שיוכל לעשות לי חסימה על המערכת באוטו
אם יש לך איך לעזור לי אשמח שתעדכןאו
@מיישה כתב בחסימה למולטימדיה:
אם אתה מירושלים אתה יכול לבוא אליי ואעשה לך את זה חינם.
או
מכיר אחד שהלך לאאוט נט ומרוצה (חוץ מעניין התשלום של 250 כמו שהוזכר)או
יש גם לגור חסימה חדשה (לא נראה לי יותר זול אך לא בררתי. זה תשלום שנתי שיש לחדש כל שנה)
-
@יעקב942943
@בן-ציון
@אני-אני-אני
@aharon77
@שליטה-מרחוק
@שעטנ-ז-ג-ץהעליתי מדריך לחסימה, אתם מוזמנים...
-
פוסט זה נמחק!
-
בגלל כמה תיקונים חסמתי את זה באופן זמני, כעת אפשר לגשת לעמוד.
@אבינועם-נהרי נסה להסתדר עם זה, אם לא תצליח, תפנה אליי. -
@מיישה כתב בחסימה למולטימדיה:
העליתי מדריך לחסימה
תודה רבה על ההשקעה!
אתה רציני שזו החסימה שאאוטנט עושים?
אם אתה צודק, העובדה שהם לוקחים על זה כ"כ הרבה כסף מוכיחה שכל הארגון הזה הוא לא ממש לשם שמים...
חבל, ובכל אופן כל הכבוד לך.
ובלי קשר זו בושה לקחת על זה כ"כ הרבה כסף, כשיש לזה כמה וכמה פריצות קלילות ומצחיקות למי שקצת מבין, ולא נכתוב כאן... -
@EBA כתב בחסימה למולטימדיה:
ובלי קשר זו בושה לקחת על זה כ"כ הרבה כסף, כשיש לזה כמה וכמה פריצות קלילות ומצחיקות למי שקצת מבין, ולא נכתוב כאן...
אז לא כדאי להציע משהו חזק יותר למערכות האלו (דלתא למשל) ולא להגיש לציבור סינון קלוש כאילו זה החסימה הטובה בעולם שאאוט נט הגדול משתמשים וכן אנשי מתמחים טופ???? הטבלט הזה של הרכב הוא מסוכן מכיר מקרוב אחד שנפל וכנראה ממשיך ליפול
-
@הבוס-הגדול כתב בחסימה למולטימדיה:
@מיישה שאלת תם:
לנטפרי הרי יש וויפרי לאנדרואיד, לטאבלטים.
אז למה לא פשוט להתקין את זה בכל המערכות שרוצים בהם וויז בלבד וחסל?
לא מצאתי בהוראות שלהם מניעה לזה עקרוניתלא יעבוד, ולו מהסיבה שאין אפשרות לאשר את ההתקנה ע"י צילום וידאו.
יש עוד סיבות יותר משמעותיות... -
@שליטה-מרחוק כתב בחסימה למולטימדיה:
ובלי קשר זו בושה לקחת על זה כ"כ הרבה כסף, כשיש לזה כמה וכמה פריצות קלילות ומצחיקות למי שקצת מבין, ולא נכתוב כאן...
אז לא כדאי להציע משהו חזק יותר למערכות האלו (דלתא למשל) ולא להגיש לציבור סינון קלוש כאילו זה החסימה הטובה בעולם שאאוט נט הגדול משתמשים וכן אנשי מתמחים טופ???? הטבלט הזה של הרכב הוא מסוכן מכיר מקרוב אחד שנפל וכנראה ממשיך ליפול
אם נכונה הבנתי מדבריך שאתה מכיר פחרון טוב יותר, כמובן שאשמח לשמוע (ולא רק אני)...
-
@dfhzrhree כתב בחסימה למולטימדיה:
@שליטה-מרחוק כתב בחסימה למולטימדיה:
אם נכונה הבנתי מדבריך שאתה מכיר פחרון טוב יותר, כמובן שאשמח לשמוע (ולא רק אני)...
דלתא - לא בדקתי ואין לי מושג על מה מדובר אבל כדאי לברר
-
@שליטה-מרחוק
ככל הידוע לי 'דלתא מובייל' זו חברה (בת עשור+) שמספקת מכשירים מסוננים ברמת חסימה מחמירה, וזו החברה שהיתה מאושרת ע"י חסידות גור, כמדומני שלא נמכרו מכשירים מחוץ לחסידות.
ידוע לך שיש להם שירות כלשהו של חסימת מכשירים קיימים?פרסמו בכל גור שיש להם חסימה לרכב ולא נראה לי שמפנים להוט נט
-
@שליטה-מרחוק הדלתא לרכב זה מכשיר מיוחד בתוך מסגרת עץ, זה מכשיר של דלתא שכידוע אין אפשרות לפרוץ, וזה פתוח רק לוויז.
החיסרון למיטב זכרוני זה המחיר שלא מאוד זול, אבל לא נורא ביחס לתוצאה שאתה מוגן 100% -
@הבוס-הגדול כתב בחסימה למולטימדיה:
@מיישה שאלת תם:
לנטפרי הרי יש וויפרי לאנדרואיד, לטאבלטים.
אז למה לא פשוט להתקין את זה בכל המערכות שרוצים בהם וויז בלבד וחסל?
לא מצאתי בהוראות שלהם מניעה לזה עקרוניתלא יעבוד, ולו מהסיבה שאין אפשרות לאשר את ההתקנה ע"י צילום וידאו.
אולי אפשר להתגבר על זה, בטח בחלק מהמכשירים
יש עוד סיבות יותר משמעותיות...
כדוגמת?
-
@הבוס-הגדול
נטפרי לא חפצים בהתקנה על מולטימדיות, מסיבות טכניות של החסימה עצמה.
גם אם תתגבר על הרצון של נטפרי הבעיות הטכניות ישארו...
כידוע גם בטאבלטים לא כל דגם נתמך/מומלץ, עאכו"כ במולטימדיות סיניות עם אב חורג ואם מזניחה (-"בלי אבא ואמא")...@שליטה-מרחוק הודעתי לעיל נמחקה, ולא בכדי (היא פשוט לא מדויקת...).
אם ירצה מאן דהוא לבדוק מולם (ולשתף כאן) שכרו רב...דלתא מובייל
1599-525-111
03-6777-222
מענה בימים א-ה 08:30-16:00
מכירות: sales@deltamobile.co.il
תמיכה: support@deltamobile.co.il