בעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה
-
@שוקי-סגל כתב בבעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה:
נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה
הוא לא מתחבר לי למרקול למרות שלפני זה הוא עבד מעולה איתו, וב SP FLASH הוא לא נותן לי לצרוב בכלל גם לפני זה.
יש למישהו עצה?ממליץ לך לנסות גרסאות אחרות של SP
-
@שוקי-סגל כתב בבעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה:
@זונדל יש לך להביא לי גרסה תאומת?
@אליעטר מה זה אומר? הגרסה שאני רוצה לצרוב? א''כ ודאי מה נראה לך?!יש לך גירסא תואמת? אז למה ביקשת מזונדל?
פשוט זו טעות נפוצה כאן בפורום שחושבים שאנדרואיד זה כמו ווינדוס שמתלבש על כל מחשב.
אז לא.
לכל מכשיר יש את גירסת האנדרואיד המיוחדת לו לפי היכולות של המכשיר. -
@אליעטר אני ביקשתי גרסה תאומת ל SP:
@זונדל כתב בבעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה:
נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה
הוא לא מתחבר לי למרקול למרות שלפני זה הוא עבד מעולה איתו, וב SP FLASH הוא לא נותן לי לצרוב בכלל גם לפני זה.
יש למישהו עצה?ממליץ לך לנסות גרסאות אחרות של SP
לכן ביקשתי גרסה תאומת לתוכנה
@אליעטר כתב בבעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה:
@שוקי-סגל זו הגירסא שתואמת לו?
מה שאתה כתבת זה על גרסה לנגן וודאי שיש לי תאומת אני מבין באנדרואיד ולא נולדתי עכשיו שאני חושב שזה כמו ווינדוס.
-
מצטער אם לא קשור,
אבל יש לי בעייה שניסיתי להחליף את ההגדרות והחזרתי [פלוס הרשאות] ופתאום האפליקצייה של ההגדרות לא עובדת,
אתה יודע אם יש מה לעשות במצב כזה? -
@איש-שחושב-מעבר כתב בבעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה:
מצטער אם לא קשור,
אבל יש לי בעייה שניסיתי להחליף את ההגדרות והחזרתי [פלוס הרשאות] ופתאום האפליקצייה של ההגדרות לא עובדת,
אתה יודע אם יש מה לעשות במצב כזה?עכשיו אתה מטריד על זה
כמו הקודם שהיה פה ושלח 700 הודעות
אם היה מישהו שיש לו ורוצה לעלות היה מעלה
אתה לא מוכן לשלם כסף לאנשים שיש להם את הגרסה אז יום טוב תשאיר הודעה אחת מי שירצה יחזור אליך
למה להטריד? -
@הדובדבן-שבקצפת כתב בבעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה:
@איש-שחושב-מעבר כתב בבעיה | נגן רויזו H8 נמחק לו ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח לצרוב לו גרסה:
מצטער אם לא קשור,
אתה יודע אם יש מה לעשות במצב כזה?עכשיו אתה מטריד על זה
כמו הקודם שהיה פה ושלח 700 הודעות
אם היה מישהו שיש לו ורוצה לעלות היה מעלה
אתה לא מוכן לשלם כסף לאנשים שיש להם את הגרסה אז יום טוב תשאיר הודעה אחת מי שירצה יחזור אליך
למה להטריד?לא הבנתי, כמה הודעות שלחתי?
וחוץ מזה מי אמר לך שאני לא רוצה לשלם, פשוט אם הוא יענה לי אם יש מה לעשות או שהדרך היחידה לצרוב.
תודה, בכ"א מישהו שכן רוצה לעזור עזר לי - שהדרך היחידה לכבות תוך כדי הדלקה היא על ידי סיכה בחור
וככה הוא עושה אופטימזציה וההגדרות חוזרות לעבוד חלק