SNS בתומך כשר עדיין קיים ? יש למישהו ???
-
לאחר דיון ארוך כאן באתר בסוף קניתי פלאפון נוקיה 225 תומך כשר וניידתי לגולן על מנת לקבל סמס כפי שאמרו לי - בפועל לא דובים ולא יער - שום סמס ולו אחד לא הגיע אליי לפלאפון - ואז היו כאלו שצידדו שהיום אין תאפשרות כלל -
האם זה נכון שינו את האופ' האלו ??יש כאן מישהו שהיום עדיין מקבל סמס ?
מכירים מישו מומחה להפנות אותי איליו ?|-|-זה ד-ח-ו-ף !!!!!!!!!!!-|-|
תודה
-
@מנס כתב בSNS בתומך כשר עדיין קיים ? יש למישהו ???:
לא מאפשר לי להירשם שם
מכירים עוד אתרים ???
יש כאן מישו שמקבל היום SMS לקו הכשר שלו ?
אני יש לי גולן הייתי מקבל אימות עד לפני כמה חודשים (כ3) והיום אני מקבל רק מחול למשל אמזון....
אבל הייתי מקבל פעם מגוגל וכולם מישהו יודע איך לסדר אשמח@GIGA כתב בSNS בתומך כשר עדיין קיים ? יש למישהו ???:
@מנס
Cathay Pasific
(פשוט קיבלתי מהם לאחרונה. תרשם למועדון שלהם יש אימות SMS)אתה יכול להסביר לי איך אתה מגיע לאתר של חברת תעופה של סין?!
-
@חכם-ישראל כתב בSNS בתומך כשר עדיין קיים ? יש למישהו ???:
אתה יכול להסביר לי איך אתה מגיע לאתר של חברת תעופה של סין?!
הם חילקו 400 כרטיסים הלוך חזור להונג קונג לפני שבוע והיה צריך להירשם קודם, אז נרשמתי... בסוף שכחתי מזה ולא התחברתי בזמן כדי לקבל...
-
@GIGA כתב בSNS בתומך כשר עדיין קיים ? יש למישהו ???:
@חכם-ישראל כתב בSNS בתומך כשר עדיין קיים ? יש למישהו ???:
אתה יכול להסביר לי איך אתה מגיע לאתר של חברת תעופה של סין?!
הם חילקו 400 כרטיסים הלוך חזור להונג קונג לפני שבוע והיה צריך להירשם קודם, אז נרשמתי... בסוף שכחתי מזה ולא התחברתי בזמן כדי לקבל...
מארץ??
בחינם?!
יש עוד?! חבל שלא עדכנת!! -
@מנס כתב בSNS בתומך כשר עדיין קיים ? יש למישהו ???:
לאחר דיון ארוך כאן באתר בסוף קניתי פלאפון נוקיה 225 תומך כשר וניידתי לגולן על מנת לקבל סמס כפי שאמרו לי - בפועל לא דובים ולא יער - שום סמס ולו אחד לא הגיע אליי לפלאפון - ואז היו כאלו שצידדו שהיום אין תאפשרות כלל -
האם זה נכון שינו את האופ' האלו ??זה כן עובד עם גוגל.
-
@יוסף-תקשורת אולי תוכל לנסות לאתר את המישהו הזה - אני באמת מחפש מישהו ברמה גבוה יותר שיודע לעשות את זה גם במחיר של 1000 ש''ח - כלומר מישהו שיודע לעבור את כל המחסומים להגיע לעשות סמס במס' כשר.... ברור לי שאפר רק צריך למצוא את האדם הנכון !!!!
מוכן גם לשלם סכום מסויים למי ימצא לי את האדם שבאמת יצליח לעשות לי את זה
זה פשוט דחוווף לי !!
-
אז בעיקרון כל מה שיקדם אותי בזה אני מוכן ורוצה לשמוע ומוכן לשלם גם יקר - אז אשמח שתקשר בינינו
בנוסף היה לי משוה מעניין שכן קילבתי הוים פעם ראשונה סמס עם קוד אבל זה היה דקה אחריי שסגרתי את המחשב אז ממש פיספסתי אבל זה כבר אומר שהמכשיר עם הגולן שלי כן מקבל סמס אז למה הוא לא מקבל כשאני מנסה שוב ?????