נמחק בטעות קובץ מערכת בשיאומי חצי טאצ'
-
מחקתי בטעות קובץ שנראה לי שהוא קובץ מערכת, שהיה בתוך תיקייה בשם dont_del בשיאומי חצי טאצ'.
מישהו יודע מה זה אומר? אם זה משהו חשוב? ואם כן האם ניתן לשחזר או להעתיק מחדש! -
@אבי-ברגר
בשביל שנוכל לתת לך מענה מדוייק, ציין את הנתיב שבו נמצאת התיקייה ואת סוג הקובץ שמחקת.
שם התיקייה שציינת הוא (בתרגום...) "לא למחוק"... אבל אם הטלפון עובד טוב אז ... -
@אבי-ברגר
בשביל שנוכל לתת לך מענה מדוייק, ציין את הנתיב שבו נמצאת התיקייה ואת סוג הקובץ שמחקת.
שם התיקייה שציינת הוא (בתרגום...) "לא למחוק"... אבל אם הטלפון עובד טוב אז ... -
@Harwona הקובץ היה בתוך התיקייה שציינתי (.dont_del),
שהיא נמצאת ב'קבצים' באופציה של f21 pru
הקובץ היה סוג קובץ שלא נפתח לי, ככה שאני לא יודע מה הוא.
תודה רבה. -
מחקתי בטעות קובץ שנראה לי שהוא קובץ מערכת, שהיה בתוך תיקייה בשם dont_del בשיאומי חצי טאצ'.
מישהו יודע מה זה אומר? אם זה משהו חשוב? ואם כן האם ניתן לשחזר או להעתיק מחדש! -
@אבי-ברגר אין לי מושג כלום אבל סתם טיפ חשוב - אם אכן זה קובץ מערכת חשוב, אל תכבה את הפלאפון עד שתפתור את הבעיה.
@שוקי-סגל כתב בנמחק בטעות קובץ מערכת בשיאומי חצי טאצ':
@אבי-ברגר מחקת עם רוט?
אם זה מחיקת בלי רוט וזה קובץ נצרך לרוב זה יחזור בכיבוי,
ומה שאתה אומר זה נכון אם מוחקים עם רוט. -
@אבי-ברגר אין לי מושג כלום אבל סתם טיפ חשוב - אם אכן זה קובץ מערכת חשוב, אל תכבה את הפלאפון עד שתפתור את הבעיה.
-
ומה שאתה אומר זה נכון אם מוחקים עם רוט
לכן כתבתי:
אם אכן זה קובץ מערכת חשוב
קובץ מערכת חשוב שניתן למחיקה, לא יכול להיות שהוא מחק ללא רוט
@רפאל-vnkl לא מחקתי עם רוט.
ובדיוק הפלאפון התכבה לי מעצמו מקודם בגלל שנגמרה הסוללה, ועכשיו הטענתי והדלקתי והכול טוב.
אני מקווה שזה לא פגע ביכולת מסויימת של הפלאפון או משהו כזה, כי התרגום של התיקייה ממנה נמחק הקובץ, היה - 'לא למחוק'.
בכל אופן תודה רבה לכל העוזרים. -
@רפאל-vnkl לא מחקתי עם רוט.
ובדיוק הפלאפון התכבה לי מעצמו מקודם בגלל שנגמרה הסוללה, ועכשיו הטענתי והדלקתי והכול טוב.
אני מקווה שזה לא פגע ביכולת מסויימת של הפלאפון או משהו כזה, כי התרגום של התיקייה ממנה נמחק הקובץ, היה - 'לא למחוק'.
בכל אופן תודה רבה לכל העוזרים. -
@אבי-ברגר אל דאגה. לפי הנתיב שבו נמצא הקובץ זה לא משהו שמשמש את מערכת ההפעלה, מקסימום איזה אפליקציה שהתקנת יצרה את התיקייה הזו.
-
-