סקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?
-
@אחד-מי-יודע-0 לא, הם הצביעו כי הם התרגלו. כל אדם בעולם מתרגל מדי פעם לדברים חדשים.
אינסטגרם בשנת 2016 שינתה את כל העיצוב שלה.
לפני פחות משנה היה שינוי רציני בגימייל.
ורבים הם ששינו כך שאין לי זמן לכתוב ולבדוק מתי היה כל אחד.
אע"פ שהתרגלתי לעיצוב הקודם אני מניח שכל מי שחושש מהעיצוב הזה יתרגל אליו במהירות, כשם שאני מתרגל אליו. -
@אליעטר כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
אע"פ שהתרגלתי לעיצוב הקודם אני מניח שכל מי שחושש מהעיצוב הזה יתרגל אליו במהירות, כשם שאני מתרגל אליו.
אני גם התרגלתי לחדש, ואעפ"כ עדיין מעדיף את הישן! (וזה לא סותר את זה שאפשר להתרגל, אבל אין עניין להתרגל לעיצוב (שלדעתי) פחות נוח/יפה)
-
כמדומני שמלבד השינוי העיצובי, שהוא עניין של הרבה טעם וריח בשילוב עם הרגל, ובמידה מסוימת גם נוחות אוביקטיבית (לכאן או לשם...), ישנו שינוי מהותי אחד שנוסף בגרסא זו אך אינו מופיע כעת בפורום.
הקדמונת: לא זוכר היכן קראתי, אך נכתב בהיכן שהוא שגירסא זו שיפרה את מעורבות המשתמשים בשיעור ניכר (30%?).
להבנתי שיפור משמעותי כמו זה נובע מסיבה עיקרית אחת, שבסוף כל שרשור יש חלונית כתיבה פתוחה שניתן לשרבט שם ומייד ללחוץ 'שלח', בלי צורך להמתין לטעינה של חלונית כתיבה כזו או אחרת...(למיטב ידיעתי זו אופציה שלא היתה קיימת בעבר, יתכן ואני טועה...).
בפועל, כעת אופציה זו אינה מופיעה בפורום, יתכן שזה דווקא לטובה, כי לא בטוח שה-ספק-שלושים אחוז הללו היו דווקא מהסוג האיכותי, יתכן והן דווקא היו לכיוון של ספאם או סמי-ספאם. לא יודע.
הנלענ"ד כתבתי...ועכשיו, תגידו אתם, מה אני (או כל מי שחושב כמוני...) אמור להצביע? חדש? ישן? בינתיים לא/כן?
(א"צ לענות כאן, שכל אחד שרוצה - יענה בעצמו ולעצמו...) -
@dfhzrhree כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
(למיטב ידיעתי זו אופציה שלא היתה קיימת בעבר, יתכן ואני טועה...).
היא הייתה קיימת, ואף פה! (כששמו פה את זה בפעם הראשונה, ועכשיו משום מה זה לא קיים..)
-
@אחד-מי-יודע-0
זו אותה גרסה ועליה מדובר, לחדות העניין הבהרתי לעיל ('כעת'.) -
@dfhzrhree
@ dfhzrhree כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:ועכשיו, תגידו אתם, מה אני (או כל מי שחושב כמוני...) אמור להצביע? חדש? ישן? בינתיים לא/כן?
אתה צריך להצביע על בנתיים, כי לכוראה זה באג...
-
@dfhzrhree לטעמי העיצוב הישן יותר נח ומהיר
אמנם כבר התרגלתי לחדש ואפי' יותר יפה אמנם יותר נח הקודםוכן נעלם פה קצת הלחצן שליחה..
-
@חכמוני-החכם כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
וכן נעלם פה קצת הלחצן שליחה..
בעיה. כתבתי על זה כאן ועדיין @אלישי לא הגיב. בא נמתין ונראה מתי יתקנו את זה...
-
@אליעטר כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
@חכמוני-החכם כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
וכן נעלם פה קצת הלחצן שליחה..
בעיה. כתבתי על זה כאן ועדיין @אלישי לא הגיב. בא נמתין ונראה מתי יתקנו את זה...
דיברו על זה הרבה
-
@שני-אנשים כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
@אחד-מי-יודע-0 לא כדאי לתת למשתמשים להתרגל? יכול להיות שעוד שבוע [או יותר] גם מי שהעדיף את הישן ישנה את דעתו.
אני בעד שיהיה בהגדרות בחיר.
אני אישית נגיד אוהב את השורה השמאליתלמעלה כמו בעבר [היום אני שולח צגובה עם קונטרול+אנטר כי הכפתור לא מופיע לי במסך [12.5 אינץ].
אם יוכלו להגדיר מה רוצים לכל אחד יהיה הכי מוצלח.תודה לצוות הפורום הנפלא!!
-
@אחד-מי-יודע-0
לדעתי כדאי שתוסיף אפשרות של חצי חצי!! -
@nodbibi כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
@אחד-מי-יודע-0
לדעתי כדאי שתוסיף אפשרות של חצי חצי!!טוב זה כבר מפלגן את הכל
-
@nodbibi כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
אבל אני יש דברים שבכלל לא אהבתי
היינו, אתה מתכוון לומר שיש יתרונות לכאן ולכאן?
-
@MERS כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
@שני-אנשים כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
@אחד-מי-יודע-0 לא כדאי לתת למשתמשים להתרגל? יכול להיות שעוד שבוע [או יותר] גם מי שהעדיף את הישן ישנה את דעתו.
אני בעד שיהיה בהגדרות בחיר.
אני אישית נגיד אוהב את השורה השמאליתלמעלה כמו בעבר [היום אני שולח צגובה עם קונטרול+אנטר כי הכפתור לא מופיע לי במסך [12.5 אינץ].
אם יוכלו להגדיר מה רוצים לכל אחד יהיה הכי מוצלח.תודה לצוות הפורום הנפלא!!
תשים את הקוד ש @LEVI-H הביא פה בתוסף טרימפולונקי בשביל שהחלון של התגובה יהיה בצורה הנכונה.
-
@dfhzrhree כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
כמדומני שמלבד השינוי העיצובי, שהוא עניין של הרבה טעם וריח בשילוב עם הרגל, ובמידה מסוימת גם נוחות אוביקטיבית (לכאן או לשם...), ישנו שינוי מהותי אחד שנוסף בגרסא זו אך אינו מופיע כעת בפורום.
מי שרוצה לראות איך זה עובד, ניתן להתרשם מהאופציה הזו בפורום תחומים