סקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?
-
@אחד-מי-יודע-0 לא כדאי לתת למשתמשים להתרגל? יכול להיות שעוד שבוע [או יותר] גם מי שהעדיף את הישן ישנה את דעתו.
-
פוסט זה נמחק!
-
@נחום-גמזו כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
אבל היום כבר התרגלתי
יש עניין להתרגל, מה רע בישן? (סתם חבל על זמן ההרגל, זה שזה לא מפריע זה לא סיבה להחליף, אתה צריך למצוא סיבה כדי להחליף, ולא שאתה לא צריך למצוא סיבה למה לא להחליף.. - כלומר - אין סיבה להחליף סתם!)
-
@אחד-מי-יודע-0 כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
@נחום-גמזו כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
אבל היום כבר התרגלתי
יש עניין להתרגל, מה רע בישן? (סתם חבל על זמן ההרגל, זה שזה לא מפריע זה לא סיבה להחליף, אתה צריך למצוא סיבה כדי להחליף, ולא שאתה לא צריך למצוא סיבה למה לא להחליף.. - כלומר - אין סיבה להחליף סתם!)
עוד יומים נראה מה תעדיף
-
@יוסי-h כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
עוד יומים נראה מה תעדיף
כנ"ל אתה - עוד יומיים תתגעגע לישן..
-
@אחד-מי-יודע-0 אני לא חושב שצריך להתערב בעניין הזה למנהלי הפורום.
זכותם לעשות מה שהם רואים לנכון. אתה יכול לומר שאתה לא אוהב את העיצוב.אבל לא הייתי פותח סקר על זה כי ס"ס זה לא משנה שום דבר חוץ מהתרגלות מסוימת לצורה ואופן סגנון שבו היה מוצג הפורום. -
@אליעטר כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
אני לא חושב שצריך להתערב בעניין הזה למנהלי הפורום.
זכותם לעשות מה שהם רואים לנכון. אתה יכול לומר שאתה לא אוהב את העיצוב.לאו דווקא, פורום הינו פלטפורמה קהילתית, ומשום כך - הפורום נועד בעבור המשתמשים, ולא בשביל המנהלים, ומשום כך חשוב שכל אחד יביע דעתו בעניין - כי אחרי הכל זה בשבילנו!
-
@אחד-מי-יודע-0 כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
שימו לב כשאתם מצביעים - תחשבו טיפה אם זה רק עניין של הרגל! (ועוד חודש בעצם לא יהיה איכפת לכם)
אמר מי שאמר.
-
אמר מי שאמר.
ובכ"ז יש כאלה שהצביעו בעד הישן.. (לפי שלדעתם מה זה משנה, הישן נראה להם יותר טוב! ואין עניין סתם להתרגל למשהו מוזר, כשיש את הישן הטוב!)
-
שימו לב כשאתם מצביעים - תחשבו טיפה אם זה רק עניין של הרגל! (ועוד חודש בעצם לא יהיה איכפת לכם)
אמר מי שאמר.
ענין של הרגל...
-
על טעם וריח אין מה ליתווכח
ומשום כך - צריך לדעת מהו טעם המשתמשים
-
על טעם וריח אין מה ליתווכח
ומשום כך - צריך לדעת מהו טעם המשתמשים
נכון זה מה שאמרתי
-
@אחד-מי-יודע-0 לא, הם הצביעו כי הם התרגלו. כל אדם בעולם מתרגל מדי פעם לדברים חדשים.
אינסטגרם בשנת 2016 שינתה את כל העיצוב שלה.
לפני פחות משנה היה שינוי רציני בגימייל.
ורבים הם ששינו כך שאין לי זמן לכתוב ולבדוק מתי היה כל אחד.
אע"פ שהתרגלתי לעיצוב הקודם אני מניח שכל מי שחושש מהעיצוב הזה יתרגל אליו במהירות, כשם שאני מתרגל אליו. -
אע"פ שהתרגלתי לעיצוב הקודם אני מניח שכל מי שחושש מהעיצוב הזה יתרגל אליו במהירות, כשם שאני מתרגל אליו.
אני גם התרגלתי לחדש, ואעפ"כ עדיין מעדיף את הישן! (וזה לא סותר את זה שאפשר להתרגל, אבל אין עניין להתרגל לעיצוב (שלדעתי) פחות נוח/יפה)
-
כמדומני שמלבד השינוי העיצובי, שהוא עניין של הרבה טעם וריח בשילוב עם הרגל, ובמידה מסוימת גם נוחות אוביקטיבית (לכאן או לשם...), ישנו שינוי מהותי אחד שנוסף בגרסא זו אך אינו מופיע כעת בפורום.
הקדמונת: לא זוכר היכן קראתי, אך נכתב בהיכן שהוא שגירסא זו שיפרה את מעורבות המשתמשים בשיעור ניכר (30%?).
להבנתי שיפור משמעותי כמו זה נובע מסיבה עיקרית אחת, שבסוף כל שרשור יש חלונית כתיבה פתוחה שניתן לשרבט שם ומייד ללחוץ 'שלח', בלי צורך להמתין לטעינה של חלונית כתיבה כזו או אחרת...(למיטב ידיעתי זו אופציה שלא היתה קיימת בעבר, יתכן ואני טועה...).
בפועל, כעת אופציה זו אינה מופיעה בפורום, יתכן שזה דווקא לטובה, כי לא בטוח שה-ספק-שלושים אחוז הללו היו דווקא מהסוג האיכותי, יתכן והן דווקא היו לכיוון של ספאם או סמי-ספאם. לא יודע.
הנלענ"ד כתבתי...ועכשיו, תגידו אתם, מה אני (או כל מי שחושב כמוני...) אמור להצביע? חדש? ישן? בינתיים לא/כן?
(א"צ לענות כאן, שכל אחד שרוצה - יענה בעצמו ולעצמו...) -
@dfhzrhree כתב בסקר - את מה אתה יותר אוהב, את העיצוב החדש של הפורום, או את הישן?:
(למיטב ידיעתי זו אופציה שלא היתה קיימת בעבר, יתכן ואני טועה...).
היא הייתה קיימת, ואף פה! (כששמו פה את זה בפעם הראשונה, ועכשיו משום מה זה לא קיים..)
-
@אחד-מי-יודע-0
זו אותה גרסה ועליה מדובר, לחדות העניין הבהרתי לעיל ('כעת'.)