המלצנ על שירותי ענן
-
@savaw79570 יש להם ממשק בעיברית?
-
@סרן-קריקגור לא
-
@סרן-קריקגור למה לא גוגל פוטוס???
8₪ לחודש וקיבלת 100 ג'יגה או 12₪ וקיבלת 200 ג'יגה
הוא מסדר לך הכל לפי אנשים, לפי נושאים, לפי כל מה שאתה רוצה ואתה יכול גם לעשות קולאזים ממש יפים
אני מאוד נהנה ואני לא עובד בגוגל עדיין...@ -
@savaw79570 כתב בהמלצנ על שירותי ענן:
ענן pcloud
אתה יכול לקבל 10 גיגה בחינם עם סנכרון לווב אנדרואיד ו-pc
בתשלום חד פעמי אתה יכול לקבל 500 גיגה או יותר לבחירתךלא הייתי ממליץ לאחסן בשום חברה שהיא לא מהגדולות כמו גוגל מייקרוסופט וכדומה, וודאי לא בחברה עלומה כזאת שיכולה להיעלם מחר בבוקר עם כל החומר
-
@סרן-קריקגור דבר ראשון שאתה צריך להביא בחשבון זה את הסינון. אם אתה משתמש בנטפרי, בגוגל דרייב לא תהיה גישה נוחה לגוגל פוטוס, ובוואן דרייב לא תהיה אפשרות שיתוף נורמלית
-
@סרן-קריקגור גוגל דרייב לא עובד מספיק טוב עם האפליקציה לשולחן העבודה שלהם ואילו וואן דרייב כן עובדת יותר נורמלי
מצד שני גוגל דרייב מסדר לך את התמונות בצורה הרבה יותר נוח מאשר וואן דרייב אם זה חשוב לך החלק של התמונות תעשה את זה ואם לא כל כך חשוב לך אז תעשה את וואן דרייב -
@שמעון-חבצלת ממש תודה!
מזתומרת שגוגל דרייב יותר טוב בתמונות? -
@סרן-קריקגור כי יש לך את גוגל פוטוס וזה ממש מסדר לך הכל בצורה הכי טובה
תעבוד עם זה ותבין
הכל לפי בינה מלאכותית הוא מזהה פרצופים
הוא מזהה נושאים ואתה יכול לחפש לפי זה הכל כמו אדם מסויים, ילדים, חתונה, טיול, אופניים וכו' וכו' גם הכל לפי אלבומים מאוד נח -
@שמעון-חבצלת אהה אבל זה לא עובד בנטפרי...
תודה! -
@סרן-קריקגור כעקרון יש לך אופציה להגדיר שלנטפרי תהיה גישה לתמונות האישיות בגוגל פוטוס. אבל זה יתן גישה לאנשים זרים לכל התמונות האישיות שלך
-
@NH-LOCAL כתב בהמלצנ על שירותי ענן:
@סרן-קריקגור כעקרון יש לך אופציה להגדיר שלנטפרי תהיה גישה לתמונות האישיות בגוגל פוטוס. אבל זה יתן גישה לאנשים זרים לכל התמונות האישיות שלך
ובעיקר - תמונות משפחתיות עם בנות ייחסמו