לשנות גרסה של אנדרואיד
-
@ישראל-d כתב בלשנות גרסה של אנדרואיד:
העם זה אפשרי לקחת מכשיר עם אנדרואיד ישן כמו 6 או 8 ולהתקין אנדרואיד חדש יותר כמו 10 או 13
נראה לי שאם אתה מבין באנדרואיד אפשר
העם אפשר להתקין את מערכת ההפעלה של סמסונג .[אולי אפשר באמצעות רוט]
זה אותו דבר (שתיהם אנדרואיד אולי גרסה אחרת) או שאתה מתכוון לאפל? -
@nodbibi לא ממש... בדרך כלל העדכונים למכשירים האלה הסתיימו מזמןןןן, נניח במקרה הזה, הם כנראה הסתיימו בזמן שהיה מקסימום אנדרואיד 8 או תשע... וברוב המקרים הם בכלל לא מסוגלים להריץ אותו או שהחברה פשוט לא התעסקה עם המכשירים המיושנים האלה... יש סיכוי קטן שאפשר לשדרג, אבל הוא קטן.
-
@רפאל-vnkl כתב בלשנות גרסה של אנדרואיד:
@nodbibi לא ממש... בדרך כלל העדכונים למכשירים האלה הסתיימו מזמןןןן, נניח במקרה הזה, הם כנראה הסתיימו בזמן שהיה מקסימום אנדרואיד 8 או תשע... וברוב המקרים הם בכלל לא מסוגלים להריץ אותו או שהחברה פשוט לא התעסקה עם המכשירים המיושנים האלה... יש סיכוי קטן שאפשר לשדרג, אבל הוא קטן.
יכול להיות זה מה שראיתי בגוגל.
-
@רפאל-vnkl אני מחפס עם יש קובץ APK של מערכת אנדרואיד
?? אני לא מבין מה אתה רוצה את כל המערכת הפעלה בתוך אפליקצייה?
אין שדרוג גרסה לאנדרואיד אלא מהחברה או רום מותאם אישית שזה קיים רק במכשירים מוכרים שהיה מי שהקדיש זמן לשדרוג! -
כעיקרון, אם אין עדכון זמין דרך הגדרות הטלפון - אז אין.
אמנם, ישנה אפשרות לצרוב גרסא לא רשמית שמבוססת על אנדרואיד גבוה יותר, רק צריך למצוא משהו כזה שמתאים בדיוק לטלפון שלכם, ושהוא גם יעבוד טוב... (ספוילר: סיכוי נמוך, אך קיים).
הצריבה הרבה יותר מורכבת מאשר התקנת אפליקציה מקובץ APK, וכרוכה בסיכון של אובדן המכשיר...
אם אין סיבה ממש טובה וידע מתאים - אין מה ללכת על זה, יש דרכים הרבה יותר פשוטות להשבית את המכשיר...
אם תרצה ידע על צריבות ו'רומים מקוסטמים' (-גרסאות לא מקוריות של אנדרואיד), חפש בפורום/גוגל, יש הרבה...