שיתוף-אוסף תבניות לעימוד
-
הנה ידידנו @pcinfogmach ערך פוסט מעולה עם כמעט כל המאקרוים שנצרכים למעמד הפשוט כאן, אבל עדיין חסר חלק מאד חשוב, והוא שכידוע החלק הכי חשוב של העימוד הוא ה''נראות'', שיהיה גופן יפה, גודל יפה, רווחים בין שורות מתאים וכו', כמה פעמים יצא לי לראות ספרים "מזעזים" שרואים שמעמד לא מקצועי עשה את זה (או שיש מקצועים שהם מאד גרועים, לא יודע), וממש חבל כי נשאר ככה לתמיד, ומה שהודפס אי אפשר כבר לתקן.
ולכן חשבתי שיהיה לתועלת הרבים אם יהיה פוסט, שמי שעימד משהו ולדעתו הוא יפה, ורוצה לעלות אותו שאחרים יוכלו להעתיק,
אזי שיעלה עמוד או 2 של הPDF ועוד קובץ וורד עם 2 עמודים של שבהם מופיעים כל הסגנונות שנצרכים וכו' (לא חייב להיות תבנית),תודה לכל המסייעין
-
@menajemmendel הבעיה שצריך את הגופנים שבהם נעשה שימוש בעימוד, שיהיו מותקנים במחשבו של המעוניין ללמוד, ובד"כ רוב הפונטים הללו הם בתשלום.
-
@הרב-יעקב-ישראל כתב בשיתוף-אוסף תבניות לעימוד:
שצריך את הגופנים שבהם נעשה שימוש בעימוד
בשביל זה אפשר להטביע גופנים במסמך - קובץ /אפשרויות/שמירה:
אמנם כדי להוסיף / לערוך יצטרכו את הגופן עצמו, אך לכל הפחות כיצד זה נראה יוכלו לראות גם בקובץ וורד.
-
הנה לגבי הבעיה שהעלה @הרב-יעקב-ישראל כתב בשיתוף-אוסף תבניות לעימוד:
@menajemmendel הבעיה שצריך את הגופנים שבהם נעשה שימוש בעימוד, שיהיו מותקנים במחשבו של המעוניין ללמוד, ובד"כ רוב הפונטים הללו הם בתשלום.
וביחס להצעה של @דאנציג כתב בשיתוף-אוסף תבניות לעימוד:
בשביל זה אפשר להטביע גופנים במסמך - קובץ /אפשרויות/שמירה:אני חושב שלא כדאי להטמיע את זה ולעלות את זה לכאן, הפוסט לא נועד בשביל לעודד גניבת פונטים (ואני לא נכנס כאן אם מותר או לא),
אז ככה: עדיין יכול להיות תועלת, במקרים הגופנים הם חינמיים מה טוב ומה נעים, ובמקרים שהם בתשלום, אז אפשר לכתוב איזה גופן הוא ושל איזה חברה, והאדם יכול לראות אותם בPDF (כי כדי לראות בPDF לא צריך שיהיו מותקנים) ואם ימצא חן בעיניו אז כבר יחליט הוא אם שווה לו לקנות אותם או לא.
-