באלו חברות ניתן היום להכניס סים כשר בטלפון תומך כשר(IMEI לא כשר אבל המכשיר עצמו מעוקר)?
-
אני מתכוין בלי קומבינה של החלפת סים או "פריצת סוכן" אלא הכל על ידי פניה למוקד שירות?
אם יש חשש "מעינא בישא" אפשר גם לפנות אלי לפרטי
תודה רבה
עריכה:כיום יש לי סים כשר שאני יכול לשים בכל מכשיר ללא הגבלה שקיבלתי באופן "רשמי" מנציגי חברת הסלולר.
ולכן גם קרוב לוודאי שהסים לא יחסם אי פעםאבל אני מעונין לעבור חברה משיקולים שונים ולכן אני מחפש את אותם תנאים שיש לי כיום
-
-
@jack המידע שאכתוב להלן נבדק לפני כמה שנים ייתכנו שינויים....
בעיקרון כל חברות הסלולר המפעילות קומה כשרה מחוייבות לחסום סים שהוכנס לטלפון לא כשר וזאת ע"י זיהוי IMEI. בפועל רמי לוי וגולן טלקום בד"כ פותחות את הסים לאחר החסימה אם תתקשר ותאמר להם שאתה לא מבין למה זה נחסם הרי שמת את זה בטלפון כשר בלה בלה בלה... לאחר שיפתחו לך אסור לך להכניס את הסים לטלפון אחר ולהחזיר לטלפון עם ה IMEI הלא כשר מכיוון שהוא ייחסם ועכשיו כבר יהיה יותר קשה לשחרר את החסימה... לכן תצטרך להשאיר אותו בטלפון באופן קבוע. זה המידע שיש לי בעניין. איני לוקח אחריות על הנאמר לעיל וייתכן שתצטרך לקנות סים חדש במידה ולא ישחררו לך את החסימה. בהצלחה -
אם זה נחסם כנראה שיש בעיה ולא יפתחו לך
בקיצור לא קיים ברגע שיש לך מספר סידורי שלא מאושר הטלפון נחסם יש חברות שאחרי פתיחה מצד נציג (על ידי שתעשה לו "חירטוטא בעלמא" כמו שכתב @Harwona ) לא יחסם לך שוב
בנוגע לאיזה חברות זה עובד והאם קיים אפשרות "לפרוץ" אינני בקיא כל כך רק לגולן ודאי עובד -
@oren
אם זה חד פעמי וללא עלות-לאואסביר טוב יותר את כוונתי:בשתי חברות שונות -לפני שהצטרפתי- ביקשתי סים כשר שאפשר לשים בטלפון רגיל וקיבלתי סים אשר נכנס לכל מכשיר וללא הגבלה וללא עלות נוספת.
המצב הזה הינו האידאלי מבחנתי אמנם אפשר גם "פריצה" לאחר קבלת הסים ובלבד שלא יתנו אותי במשחקים שאסור להוציא את הסים כי יחסם וכיוצ"ב
-
מניסיוני הדל ברמי לוי (כמה מקרים בודדים שנחסם-דווקא בטלפון כשר) בפניה למוקד שירות הלקוחות והקראת ה-IMEI לנציג (עשיתי את זה בעיקר בשעות הערב לנציג תמיכה למקרים דחופים, אותו אחד ספציפי כבר עזב) אפשר לפתוח ספציפית לאותו מכשיר, לא ניסיתי להעביר למכשיר אחר.
אגב הבנתי שכך זה גם בגולן היום.