אימוג'י מפלטפורמות שונות בווינדוס
-
@dfhzrhree למעשה מה שדואג לתצוגה (מה שקראת "פרשנות") הוא הגופן, כמו שתוכל לראות ש @KINGYOS הביא לי בתחומים את גופן האימוג'י של ווינדוס 10 עבור 11 והתקנתי אותו בהצלחה..
אבל למעשה לא הצלחתי להתקין את הגופנים שב/Library/Fonts/
של המק על וינדוס ולהציג איתם אימוג'י. צ"ע. -
@צדיק-תמים
אכן, השימוש במילה פונט עשוי להטעות, כביכול התקנה של פונט עשויה לשנות את התנהגות האימוג'ים, ולא היא, כל פלטפורמה מוגדרת על הפונט שלה, ולכן זה כבר יותר מסובך לשינוי (לכן נמנעתי מלציין זאת, למרות שזו אכן האמת...)לגבי האימוג'ים של אפל - הם פונט לכל דבר, רק שכמובן הוא תומך במק (ובלינוקס באופנים מסוימים), אך לא בווינ, (אנסה מאוחר יותר לערוך אותו, אולי נצליח)...
לגבי ווינ 10 ו11 זה אכן ממש קל, בעיקרון רק להחליף את הפונט הזה Segoe UI Emoji. -
@dfhzrhree כתב באימוג'י מפלטפורמות שונות בווינדוס:
@צור
נראה לי שזה זה, ונראה לי שהצלחתי להפעיל אותו בווינ, רק צריך להגדיר אותו כפו נט של האימוג'ים, כנראה ברג'סטרי.....
Apple Color Emoji.otf -
@צור
אכן, אך...
בבקשה.
Apple Color Emoji.zip
(זה אותו קובץ, נסה ותופתע...)
אשמח לידיעתך האם הגיונית השערתי שהימצאות הקובץ הזה באותה תיקיה עושה את ההבדל, כך זה נראה... יש מצב?
License.txt
@צור תשרוד (גם) בשבילנו!
-
@dfhzrhree כתב באימוג'י מפלטפורמות שונות בווינדוס:
@צור
אכן, אך...
בבקשה.
Apple Color Emoji.zip
(זה אותו קובץ, נסה ותופתע...)
אשמח לידיעתך האם הגיונית השערתי שהימצאות הקובץ הזה באותה תיקיה עושה את ההבדל, כך זה נראה... יש מצב?
License.txt
@צור תשרוד (גם) בשבילנו!
סליחה על השאלה אבל אחרי שאני מתקין את הפונט איפה זה אמור לשנות כי תכלס נשאר לי אותו דבר.....
-
@dfhzrhree
בסופו של יום האם יש קובץ שאני מתקין אצלי במחשב ואני יכול להציג על ידו אימוג'י של אפל (לדוגמא) חוץ מהאימוג'י של ווינדוס?
[אולי ענית על זה במפורש, אך אני בור ועם הארץ בשפת המחשבים, ולא הצלחתי להבין מהשירשור]. -
@אוהב-ספר-0
לעת עתה זה נראה שחוץ מלהוריד את האימוג'ים כתמונה, אין אפשרות.