hyundai Tucson 2020 | עזרה | פריצת המערכת המקורית , שינוי שפה לעברית , הוספת wifi , החלפת הסים
-
@הנני-העני
כנראה שאותו מוצר בדיוק יכול להיות יותר זול...
https://hebrew.alibaba.com/product-detail/CPC200-TBox-wired-to-wireless-carplay-1600500571549.html
723.91 ש"ח, במקום 850...
יתכן שתמצא יותר זול... -
@הנני-העני כתב בhyundai Tucson 2020 | עזרה | פריצת המערכת המקורית , שינוי שפה לעברית , הוספת wifi , החלפת הסים:
זה דוג' למה שאתה מדבר?
כן
@הנני-העני כתב בhyundai Tucson 2020 | עזרה | פריצת המערכת המקורית , שינוי שפה לעברית , הוספת wifi , החלפת הסים:
ואם אני ארצה לענות לשיחות המקתבלות בטלפון דרך המערכת
לא התנסתי בזה אף פעם אבל זה אמור לעבוד מכיוון שהשיחות עובדות על מצב צף
האם יש פתרון להוסיף לרכב כרגע דונגל
אם זה רק לאנצר של גיל קאר אפשר אולי לעקוף אותו ואז הדונגל יהיה אנדרואיד מלא עם וויפי
אם זה מערכת בעריכה שלהם תצטרך למצוא את הסים ולהחליף אותו (או לחדש את החבילה)לגביי הסרטון אני גם בנטפרי ופתוח לי מוזר שחסום אצלך
-
@אני-אני-אני בקיצור,
אם יש לי מערכת שאין לי שם אנדרואיד אוטו, אין התקן שמלביש על המערכת את האנדרואיד אוטו? -
@aharon77 בעיקרון יש לי במערכת אפליקציה של שיקוף מסך, רק הבעיה היא:
אם אני מתחבר אלחוטית דרך הוויפי,
הוא כותב לי הזרימה נמוכה
ואני לוחץ במערכת, וזה בקושי זז...
ואם אני מחבר דרך usb, אז זה עובד חלק, רק הבעיה היא שזה גומר לי את הסוללה של הפלאפון במהירות אפילו שהוא מחובר לחשמל! (כי הרי זה דרך usb)... -
@aharon77
אם יש לך מערכת אנדרואיד אפשר להוסיף רכיב שנותן אנדרואיד אוטו
אם יש לך מערכת רגילה שיש בה אנדרואיד אוטו לא אלחוטי יש התקן שנותן אלחוטי כמו שהעלו פה למעלה זה ספציפית רק לקאר פליי ולא לאנדרואיד אוטו אבל אתה יכול לחפש לאנדרואיד אוטו -
@אני-אני-אני יש לי מערכת אנדרואיד....
יש לך קישור לרכיב שיוסיף אנדרואיד אוטו??
ואם כן זה יהיה גם אלחוטי? -
@aharon77
איזה גירסת אנדרואיד אתה יודע?
אתה יכול להתקין אפליקציות?
קישור לגביי אמינות המוכר וטיב המוצר תבדוק
@הנני-העני הנה קופסת אנדרואיד במחיר סביר -
@אני-אני-אני אנדרואיד 9 אם אני לא טועה...
יכול להתקין אפליקציות... -
@אני-אני-אני מה הכוונה?
-