ווינדוס 11 במחשב לא תואם
-
אני מעביר דיסק קשיח ממחשב תואם ווינדוס 11 למחשב שאינו תואם.
להלן פרטי המחשב שאינו תואם:
מעבד I5 דור שביעי
8 ראםהשאלות הם כדלהלן:
- האם מומלץ או ששווה למחוק מהדיסק החדש את הווינדוס ולהתקין מחדש ווינדוס 10
- מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו בעיות?! בעצם הווינדוס כבר מותקן על הדיסק, האם אני צריך לעשות משהו אחר/לפני העברה או שאין צורך?
תודה רבה!
-
@יעקב-מ-פינס כתב בווינדוס 11 במחשב לא תואם:
אם לא התקנה 'נקייה' תמיד טובה (ועל זה יש מספיק מדריכים בפורום)
אני מוציא את הדיסק ממחשב חדש לחלוטין שחוץ מווינדוס אין עליו כלום [עדיין לא הפעילו אותו...]
אבל אני מסתפק האם כדאי להישאר עם ווינדוס 11
וגם אני לא יודע האם אני צריך לעשות את ההתאמות שיתאים למחשב שלא תומך או מכיוון שהוא כבר מותקן על הדיסק ואני רק מכניס אותו למחשב אין בעיה -
@יעקב-מ-פינס כתב בווינדוס 11 במחשב לא תואם:
@aiib
עד כמה שידוע לי לא מומלץ לריב עם מיקרוסופט כי הם שתלו באגים מכוונים נגד אלה שמתקינים ווינדוס 11 על מחשבים לא תומכיםמעניין, כי אמנם זה ידוע שהם לא תומכים אבל בפועל לא ראיתי כאן בפורום מישהו שהתלונן על כזה דבר. אתה כן שמעת?
אם אין לך עניין מיוחד בוינ' 11 עדיף לך להתיק וינ' 10
הסתפקתי הרבה זמן אם לעבור אבל חששתי. כעת פשוט יש לי דיסק מותקן כבר שזה אומר שאצטרך למחוק את הכל ולהתקין מחדש ווידוס 10= זמן וטרחה...
-
@יעקב-מ-פינס @aiib
לי יש מחשב לא תואם [i5- דור 3] ומותקן עליו וינדוס 11, עובד חלק, ולא נתקלתי בשום "באגים מושתלים"
אני מאמין שעל i5 דור 7 הוא יעבוד מצוין -
@aiib כתב בווינדוס 11 במחשב לא תואם:
מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו בעיות?! בעצם הווינדוס כבר מותקן על הדיסק, האם אני צריך לעשות משהו אחר/לפני העברה או שאין צורך?
זה לא נראה לי הכי מומלץ, ייתכן וגם הדרייברים יעשו בהתחלה בעיות.. (אבל את זה אפשר לסדר בקלות..)
-
@אחד-מי-יודע-0 כתב בווינדוס 11 במחשב לא תואם:
(אבל את זה אפשר לסדר בקלות..)
אז מה הבעיה?
ומקסימום נשנמך אחר כך. יש סיבה דווקא לא לקחת צ'אנס?