מעונין לקנות סטיק מעלי - אבקש המלצות ממני שכבר קנה וממליץ על משהו שמשמש אותו
-
@K-O-G כתב במעונין לקנות סטיק מעלי - אבקש המלצות ממני שכבר קנה וממליץ על משהו שמשמש אותו:
אני רוצה
דור 4
סוללה פנימית
ממשק SMS
פורטוקול מאובטח 2 מעלה
תודה מראש לעונים
בסכום של 110 ולא יותר
@אמירבול המחיר שאתה רוצה, וההמלצה שלי היא לא רק שתקנה את זה, אלא אל תקנה שום דבר אחר, אפילו ב50 ש"ח, חבל על הכסף, רובם לא עובדים עם תדרים של הארץ...
וממשק SMS לא תמצא בכזה מחיר... -
@מיישה כתב במעונין לקנות סטיק מעלי - אבקש המלצות ממני שכבר קנה וממליץ על משהו שמשמש אותו:
@K-O-G כתב במעונין לקנות סטיק מעלי - אבקש המלצות ממני שכבר קנה וממליץ על משהו שמשמש אותו:
אני רוצה
דור 4
סוללה פנימית
ממשק SMS
פורטוקול מאובטח 2 מעלה
תודה מראש לעונים
בסכום של 110 ולא יותר
@אמירבול המחיר שאתה רוצה, וההמלצה שלי היא לא רק שתקנה את זה, אלא אל תקנה שום דבר אחר, אפילו ב50 ש"ח, חבל על הכסף, רובם לא עובדים עם תדרים של הארץ...
וממשק SMS לא תמצא בכזה מחיר...אבל אני רוצה עם סוללה פנימית , תודה רבה
-
אני רוצה
דור 4
סוללה פנימית
ממשק SMS
פורטוקול מאובטח 2 מעלה
תודה מראש לעונים
בסכום של 110 ולא יותר
@אמירמה אומרים על זה ?
-
אני רוצה
דור 4
סוללה פנימית
ממשק SMS
פורטוקול מאובטח 2 מעלה
תודה מראש לעונים
בסכום של 110 ולא יותר
@אמירמה אומרים על זה ?
זה עם SMS?
-
אני רוצה
דור 4
סוללה פנימית
ממשק SMS
פורטוקול מאובטח 2 מעלה
תודה מראש לעונים
בסכום של 110 ולא יותר
@אמירמה אומרים על זה ?
זה נראה בדיוק כמו ראוטר זה של וואווי שהוא מוצר מעולה ויש בו גם SMS, יתכן מאד שמדובר באותו מוצר תחת מותג אחר.
-
@106 כתב במעונין לקנות סטיק מעלי - אבקש המלצות ממני שכבר קנה וממליץ על משהו שמשמש אותו:
אני רוצה
דור 4
סוללה פנימית
ממשק SMS
פורטוקול מאובטח 2 מעלה
תודה מראש לעונים
בסכום של 110 ולא יותר
@אמירמה אומרים על זה ?
זה נראה בדיוק כמו ראוטר זה של וואווי שהוא מוצר מעולה ויש בו גם SMS, יתכן מאד שמדובר באותו מוצר תחת מותג אחר.
תודה הוא לא במחיר שחיפשתי
-
אבל אני רוצה עם סוללה פנימית , תודה רבה
ממליץ לך לקנות מטען נייד ולחבר. ויש לזה 3 יתרונות.
- יותר זול ממודם עם סוללה.
2.אפשר לעשות שימושים נוספים במטען הנייד. - בבוא יומה של הסוללה ממש קל להחליף..
- יותר זול ממודם עם סוללה.
-
@eitcok-grafik כתב במעונין לקנות סטיק מעלי - אבקש המלצות ממני שכבר קנה וממליץ על משהו שמשמש אותו:
@מיישה אחד המכשירים הכי גרועים!!
וואוו!
מה? מי? למה? כמה? -
@מיישה כתב במעונין לקנות סטיק מעלי - אבקש המלצות ממני שכבר קנה וממליץ על משהו שמשמש אותו:
אני רוצה
דור 4
סוללה פנימית
ממשק SMS
פורטוקול מאובטח 2 מעלה
תודה מראש לעונים
בסכום של 110 ולא יותר
וממשק SMS לא תמצא בכזה מחיר...ההמלצה שלך היא למוצר שבארץ נמכר ב 350 ש"ח והוא אחד ה-טובים אכן, ובעלי הוא בפרוטות.
יש לך נסיון איתו עם נטפרי?
כי למיטב זכרוני הוא חיקוי מדוייק של המוצר המקורי אבל לא המקורי ממש, הגיעו אליי כמה לקוחות איתו, לרובם עבד טוב, לאחד נדפק משהו עם ההגדרות.
מה אומר? -