מקלדת השתגעה!
-
@א-א-א כתב במקלדת השתגעה!:
שלום לכולם!
אני סובל מבעיה חמורה בלפטופ שלי (Dell Vostro 3401, ווינדוס 11), מידי פעם המקלדת נכנסת לאיזשהו 'מוד' משוגע ומגיבה בצורה משונה למה שאני לוחץ - לחיצה על אותיות כמו ד' ס' או פסיק עליון - ' הופכת לבליל של אותיות סימנים וספרות, במקשים מסוימים המקלדת 'מתעלה על עצמה' ומפעילה לי כל מיני תוכנות כמו מחשבון, נגן מוזיקה, פאור-פוינט ועוד, גם צירופי הקונטרול משתגעים לחלוטין, בוורד, קונטרול S מפעיל את החלון של הוספת קישור במקום לבצע שמירה ועוד כהנה וכהנה כיד הדמיון הטובה על המקלדת.
ראיתי כאן בפורום ובמקומות אחרים שזו בעיה מוכרת, אלא שניסיתי את כל הפתרונות המוצעים - הפעלה מחדש, התקנה מחדש של הדרייברים של המקלדת, סריקת ווירוסים (עם ווינדוס דפנדר) אפילו בצעתי שחזור לנקודת שחזור מהזמן שהבעיה לא הייתה קיימת אך שום דבר לא עזר. רק לציין שהבעיה באה והולכת פתאום בלי כל סיבה נראית לעיין.
אשמח לעזרתכם בדחיפות, תודה!
יש לי בדיוק אותו דגם מחשב עם ווינדוס 11 ועם אותם בעיות בדיוק שמספר שלוש נותן לך רצף ספרות וכו'.
איכשהו זה עבר. לדעתי זה בגלל אבק שנכנס למקלדת. -
@אברהם-שמואלי כתב במקלדת השתגעה!:
יש לי בדיוק אותו דגם מחשב עם ווינדוס 11 ועם אותם בעיות בדיוק שמספר שלוש נותן לך רצף ספרות וכו'.
איכשהו זה עבר. לדעתי זה בגלל אבק שנכנס למקלדת.גם אני הבנתי מאוחר יותר שזה עניין של חומרה כמו שאתה אומר, אבק או מים וכדו' שחדרו למקלדת וגורמים לשיבוש המגעים.
-
להחליף מקלדת
תזמין מאליאקספרס -
@mdy כתב במקלדת השתגעה!:
להחליף מקלדת
אני גם חושב שזו בעיית חומרה
@mdy כתב במקלדת השתגעה!:
תזמין מאליאקספרס
אם כי מנסיון זו עבודת נמלים להחליף מקלדת, תדע מראש (אני לא יודע כמה טכנאים מוכנים לעשות זאת
אגב המקלדות שהוא צירף לך היא באנגלית,
אם כי גם אני התקנתי מקלדת באנגלית, ואח"כ הדבקתי מדבקות עברית בעלות 20 שח מKSP -
@זנב-לאריות כתב במקלדת השתגעה!:
@mdy כתב במקלדת השתגעה!:
להחליף מקלדת
אני גם חושב שזו בעיית חומרה
@mdy כתב במקלדת השתגעה!:
תזמין מאליאקספרס
אם כי מנסיון זו עבודת נמלים להחליף מקלדת, תדע מראש (אני לא יודע כמה טכנאים מוכנים לעשות זאת
אגב המקלדות שהוא צירף לך היא באנגלית,
אם כי גם אני התקנתי מקלדת באנגלית, ואח"כ הדבקתי מדבקות עברית בעלות 20 שח מKSPלא תמיד מסובך להחליף מקלדת. לפעמים ממש פשוט.
ויש טכנאים שלוקחים על זה 100 ש"ח
מדבקות ב1 דולר
https://www.aliexpress.com/item/1005005978855268.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.4.20cf4d1aX3Dx91 -