אפליקציה 'כלי החיתוך' בווינדוס 11 נעלמת מהמסך
-
@NH-LOCAL כתב באפליקציה 'כלי החיתוך' בווינדוס 11 נעלמת מהמסך:
@מתוחכם כתב באפליקציה 'כלי החיתוך' בווינדוס 11 נעלמת מהמסך:
גם לכם זה קורה? כל פעם שפותחים את האפליקציה היא קופצת למקום אחר ולפעמים נעלמת לגמרי לצד
כן
לי קורה לפעמים כמו בתמונה שהובאה, לפעמים יותר גרוע, ממש בצד, כך שאפי' אין איך לתפוס את החלון להוזיזו.
אולי מישהו יפתח על זה קריאה במייקרוסופוט, וישים פה קישור להצבעה.
[אגב, מישהו נתקל לאחרונה בתקלות באקסל, שהמסמך נעלם וכאי' אתה נמצא בעמודות האחרונות (XXW) ולא מצליח לחזור? - זה קרה לי בערך ביחד] -
@צדיק-וטוב-לו-0 אז למעשה אין מה לעשות?
-
סליחה על ההקפצה.
גם לכם זה קורה? כל פעם שפותחים את האפליקציה היא קופצת למקום אחר ולפעמים נעלמת לגמרי לצד
לאחרונה זה דיי הסתדר, אצלי בכל אופן.
(וגם למי שלא, יש פתרונות כמו שכתב @MERS לעשות ווינדוס Z, וכן ללחוץ על סמן כלי החיתוך בשורת המשימות לסגור ולפתוח שוב).@צדיק-וטוב-לו-0 כתב באפליקציה 'כלי החיתוך' בווינדוס 11 נעלמת מהמסך:
[אגב, מישהו נתקל לאחרונה בתקלות באקסל, שהמסמך נעלם וכאי' אתה נמצא בעמודות האחרונות (XXW) ולא מצליח לחזור? - זה קרה לי בערך ביחד]
התקלה הזו קוראת לי מלא פעמים, מאז שהתקנתי את אופיס 365, באופיס 2019 זה לא היה לי, שמתי לב שאם עוברים מלשונית ללשונית ומשחקים כך בגליונות האקסל זה לרוב מסתדר.
אבל מה באמת פשר התופעה הזו? -
גם לכם זה קורה?
כן...
חבל שראיתי את זה רק היום...
הייתי בטוח שזו בעיה אצלי...@צדיק-וטוב-לו-0 כתב באפליקציה 'כלי החיתוך' בווינדוס 11 נעלמת מהמסך:
[אגב, מישהו נתקל לאחרונה בתקלות באקסל, שהמסמך נעלם וכאי' אתה נמצא בעמודות האחרונות (XXW) ולא מצליח לחזור?
קורה, אבל מצליח לחזור. מעצבן אימים...
@dfhzrhree כתב באפליקציה 'כלי החיתוך' בווינדוס 11 נעלמת מהמסך:
(הרבה יותר מוצלחת).
גם אחרי העדכון לכלי החיתוך?
@הייתי-שמח-להבין כתב באפליקציה 'כלי החיתוך' בווינדוס 11 נעלמת מהמסך:
התקלה הזו קוראת לי מלא פעמים, מאז שהתקנתי את אופיס 365,
כנ"ל