פריצת מסך יונדאי איוניק 2020
-
@MOSHE כתב בפריצת מסך יונדאי איוניק 2020:
יונדאי חוסמת את המערכת כך שרק באופן של חיבור מכשיר למולטימדיה, אפשר להשתמש באפליקציות כגון וויז,
מעוניין לפרוץ - לפתוח את המערכת, ולהשתמש באמצעות סים
מישהו מכיר, יודע?אני מצטרף לשאלה על איוניק 2017, מסתבר שזה אותה מערכת, יש בה חסימה על מנהל קבצים, ואני רוצה להוסיף אפליקציות ולעדכן את הוויז, ובקיצור לשחרר את המערכת הזו, מאד נודה למי שהתנסה בזה על הסבר.
-
@מיישה בדגם 2017 נראה לי שאפשר להכניס כרטיס עם APK של האפליקציה המבוקשת ולהתקין.
לא ניסיתי, ככה פעם מישהו אמר לי...ניסיתי, לא הלך...
מה שחפרתי מצאתי שיש קבוצה בפייסבוק שנקראת "נפגעי גיל קאר" שזה החברה שהתקינה את המערכות, ושם מדברים על פריצות... -
@מיישה בדגם 2017 נראה לי שאפשר להכניס כרטיס עם APK של האפליקציה המבוקשת ולהתקין.
לא ניסיתי, ככה פעם מישהו אמר לי...מצאתי מישהו שכתב כך:
אני לא לוקח אחריות על הנעשה במערכת שלכם וכל פעולה שתבצעו היא על אחריותכם הבלעדית.
מומלץ לבדוק את תנאי האחריות של גיל קאר בנוגע לשינוי זה או אחר במערכת.
לכל מי שיש לו "פותח מסך" קרי מערכת מקורית ולחיצה ארוכה על כפתור פיזי במערכת מגיעים למערכת של גיל קאר.
מי שיש לו פותח מסך, מזל טוב זכית במערכת "החדשה" (אנדרואיד 5.1 , כן) של גיל קאר והפריצה אליה היא פשוטה מאוד.
הסבר, המערכת של גיל לא חסומה ובעצם מדובר בטאבלט טמבל עם לאנצ'ר של גיל שחוסם את הגישה לחנות (גישה כי לא ניתן להדביק את האיקון כמו שאר האפלקציות בעמוד האפלקציות)
חייבים חבילת גלישה או חיבור וויפי כדי להגיע לחנות
נכנסים לוייז
הגדרות
"הצג נגן מולטימדיה"
למטה יש רשימת אפלקציות ללחוץ על אחד מהם
יפתח חלון של "לפתוח באמצעות החנות"
כן רק הפעם (לא כדאי ללחוץ לתמיד כי לעולם לא נדע אם נרצה לפתוח דפדפן)
זהו אתם בחנות
ראשית מומלץ לעדכן את האפלקציות הקיימות.
דעתי היא שהמערכת, טיפשה ופשוטה ככל שתהיה, עושה את יעודה, וויז ואולי רדיו אינטרנטי, לכן לא ראיתי סיבה להתקדם לשלב הבא
השלב הבא:
אפשר להחליף לאנצ'ר ואז הכל פרוס בפנייכם כולל החנות.
שימו לב שמדובר במערכת מיושנת וחלשה ולא מומלץ להעמיס עליה.
מי שמעוניין בכל זאת להישאר עם הלאנצר של גיל ובכל זאת להגיע לגישה נוחה להגדרות המכשיר (חיבור וייפי,אתחול, הסרת אפלקציות וכ'ו) שידבר איתי בפייס (אתה תדעו למצוא אותי) ואעזור לו בכיף.
חשוב חשוב חשוב.
אל תנסו להתקין אפלקציות מחוץ לחנות
אל תמחקו שום אפלקציה שכבר קיימת.
לצורך הנוחות קיימים חיבורי usb ליד רגלי הנוסע, צריך לפרק פאנל תחתון, בכל רכב נמצא במקום אחר, נוח מאוד בהגדרות לעבוד עם עכבר.
לכל שאלה אתם מוזמנים.
לא נכנס לפה הרבה אז עדיף דרך הפייס (חפשו בעמוד נפגעי גיל קאר פוסט ארוך שלי מלפני חודש על פריצה למערכת)
מקווה שעזרתי ושלא הרסתי לאף אחד (אלא אם קןראים לך גיל קאר)
תהנו וסעו בזהירות -
@MOSHE
@מוטי-ברנד הביא שם בדיוק את מי שהבאתי:
https://mitmachim.top/topic/29877/בקשה-מכשיר-מולטימדיה/11 -
יונדאי חוסמת את המערכת כך שרק באופן של חיבור מכשיר למולטימדיה, אפשר להשתמש באפליקציות כגון וויז,
מעוניין לפרוץ - לפתוח את המערכת, ולהשתמש באמצעות סים
מישהו מכיר, יודע?תשאל אותו
הוא מתקין ופורץ
+972 58-612-7844 -
@אני-אני-אני כתב בפריצת מסך יונדאי איוניק 2020:
יש לך מסך של גיל קאר או שאצלך זה כבר מערכת של יונדאי?
אם זה מערכת של יונדאי אפשר להיכנס להגדרות טכנאי כמו בסרטון הזה ואולי תמצא משהו שיעזור לךלי יש טוסון 20 עם מערכת גיל קאר ואח"כ בתוכה מערכת אנוראיד בתוך האנוראיד אוטו. עם סים.
בשונה מהסרטון , לי לא היית האופציה לשנות שפה. היו הרבה אופציות אחרות אך לא זו.
בכ"א מה לגבי פריצה , יש לדגם הזה?
ניסיתי הרגע לפרוץ דרך הוויז - לפתוח את הוויז וכו' ויש שם רק ספוטייפי עם מתג ירוק ואפור וזה לא מפנה אותי לשום דבר.
נראה שחסמו זאת.
היש פתרון קל?מהי בדיוק ההגדרה של פותח מסך? אינני מבין.
וגם נגמר לי החבילה ככה"נ של הסים המובנה , היכן הוא ממקום ע"מ להחליפו?
או שאפשר לעשות פשוט ווי פיי וא"כ כיצד כי נכון לעכשיו במערכת האופציה של ווי פיי לא מופיעה. (חיבור דוגנל רשת יעזור?) -
@הנני-העני
אני לא מכיר בטוסון אנסה לברר לך (גם לשואל השאלה לא אמרתי שיכול להתקין אלא שיבדוק)
בכל אופן אם יש לך פותח מסך על האנדרואיד אוטו מה הבעיה? -
@הנני-העני כתב בפריצת מסך יונדאי איוניק 2020:
ואח"כ בתוכה מערכת אנוראיד בתוך האנוראיד אוטו
מה התכונת פה , שיש לך פותח מסך?
(רק לוודא שאנחנו מבינים אחד את השני אתה מנסה להתקין וויז על המערכת נכון?)
אני רק מדגיש שבפריצות אני פחות מתעסק ולכן אני לא מכיר אולי אם אני אראה את המערכת בעינים או שתעלה תמונה של המערכת אוכל לנסות לעזור
לגבי הסים תנסה פה אולי זה יעזור לך
לגבי פריצה והחלפת הסים אבדוק -
-
תעלה תמונה של המסך
-
@אני-אני-אני התעכבתי כמה ימים
-
@MOSHE
לא מותקנת אצלך מערכת של גיל קאר אבל זה לא אנדרואיד אז אתה לא יכול להתקין אפליקציות אלא רק עם פותח מסך שמתחבר דרך האנדרואיד אוטו ונותן מערכת אנדרואיד חיצונית מה שכן אתה יכול לנסות לשנות לעברית כמו בסרטון הזה@מיישה במסך שאתה דיברת עליו אם התליך הדלקה כמו שמפיע פה מותקן כנראה פותח מסך עם מערכת חסומה של גיל קאר אפשר פשוט לפתוח את המערכת לחפש אותו לנתק ואם רוצים לחבר פותח מסך רגיל אם צריך עזרה אשמח לנסות לעזור כדי ללמוד את הנושא הזה יותר לעומק
עריכה : אני נזכר שרק ב 2020 המערכות נראות כמו שהעלו פה המערכת שלך היא מערכת שכולה שייכת לגיל קאר כך שמלבד להחליף את המערכת או לחפש מישהו שהעלה קובץ קושחה פתוח (לפעמים יש דרך להיכנס לדפדפן דרך הוויז) אין מה לעשות
דבר נוסף לא מומלץ לעדכן את הוויז זה קורס