התקנת תעודת אבטחה לשיאומי חצי טאצ'
-
שלום וברכה
בדחיפות!!!
אני מחפש משהו באזור ירושלים
שמוכן להתקין לי תעודת אבטחה של נטפרי
בשיאומי חצי טאצ' בתשלום
זה המייל שלי yakovymarkus@gmail.com
טלפון - 0533136581 -
@יעקב-5 לא חושב שאתה צריך ליצור איתי קשר מחוץ לפורום... (לא שאכפת לי אם אתה מעוניין בכל זאת..) פשוט תעקוב אחרי השלבים הבאים:
האם המכשיר שלך עם רוט? אם לא, תעשה רוט,
ראשית תוריד את הדרייברים האלו תחלץ את קובץ הזיפ ותתקין על המחשב.
תוריד את הקובץ הזה ותחלץ אותו, נשתמש בו בהמשך ...
כעת נצרוב את הקובץ על המכשיר שלך באמצעות sp flash tool לחץ כאן להורדת התוכנה לווינדוס לאחר ההורדה תחלץ את הקובץ זיפ ואז תיכנס לתיקייה ותפתח את הקובץ flash_tool, כעת ייפתח לך התוכנה sp flash tool, שים לב שאתה על הלשונית download אם לא, תעבור אליה, ואז תלחץ על choose האמצעי כמו שמופיע בתמונה הזו
ואז תדפדף לתיקייה שחילצת בהתחלה ותבחר בקובץ ה scatter כפי שמופיע בתמונה הזו
לאחר שתבחר בקובץ ה scatter התוכנה אמורה להיראות כך:
שים לב שרק במחיצת boot_a מסומן וי.
כעת תכבה את הטלפון שלך, ואז תלחץ על download (החץ הירוק בצד שמאל למעלה) כפי שמסומן בתמונה הזו:
ותחבר את הטלפון שלך כבוי למחשב, תמתין שהתוכנה תקרא אותו ותגמור לצרוב אותו תוך כמה שניות תקפוץ לך חלונית קטנה כזו,
זה אומר שהפעולה הצליחה, ואתה יכול לנתק את הטלפון מהמחשב ולהדליק אותו תראה שהתווספה לך אפליקציה בשם magisk
עד כאן שלב ראשון אם עברת אותו נתקדם הלאה... -
@יעקב-5 כתב בהתקנת תעודת אבטחה לשיאומי חצי טאצ':
תודה רבה הסבר ממש ברור
הצלחתי להוריד את כל הקבצים ולפתוח אותם כפי שאמרת
הגעתי למצב הזה ![כיתוב בבעיות טעינה](
אבל הוא פתחת לי את החלונית הזו לחצתי OK ו.. כלום לא קרה
איך אנחנו מתקדמים הלאה?אני מעריך את העזרה שלך
אתה עוזר לי מאודדבר ראשון הבוטלודר פתוח?
תנסה לצרוב את הקובץ הזה https://drive.google.com/u/0/uc?id=1y0-Us_HXfjK4jiJAvuSjgmKuvRiGAKjE&export=download
תחלץ ותעלה צילום מסך -
@יעקב-5 הטלפון אמור להישאר כבוי, התוכנה פועלת על המעבד ישירות ... נסה ללחוץ על מקש החזור, ותוך כדי לחבר אותו למחשב ותעלה צילומסך האם השגיאה עדיין קיימת.
ייתכן שהבוטלואדר שלך נעול וא"כ תצטרך לפתוח אותו לפני שתצרוב משהו
תוכל להשתמש בכלי הזה ע"מ לבצע פתיחת בטטלואדר ואחרי זה רוט
באופן כללי אל תאשר שום דבר בלי לדעת מה אתה עושה זה יכול להרוס לך את הטלפון. אם קופצת לך שגיאה כלשהי תעלה צילומסך ותמתין להוראות. -
יש סיכוי מאד גדול שכבר יש לך רוט. בגלל שיש לך שינוי במחיצות אז ככל הנראה זאת לא הקושחה המקורית- ולכן עדיף שקודם תבדוק אם יש רוט לפני שאתה מתחיל להתעסק עם צריבות...