חיבור שני מסכים למחשב אחד
-
@MOSHEMOSE1 כתב בחיבור שני מסכים למחשב אחד:
@פרוזי יעזור בוודאי.
תעלה תמונה ממידע מערכת
(תקליד מידע מערכת בחיפוש ותצלם את המסך הראשי שיעלה לך)
זה המידע
ממש תודה. -
@פרוזי תוריד את זה ותצלם את המסך
אופציה נוספת, אם המחשב מחובר לאינטרנט להתקין את התוכנה הזו ולעדכן את הדרייברים משם. אני בדרך כלל מאוד אוהב את התוכנה הזו. יש כאלה שלא אוהבים. אז בשבילם תסיר את התוכנה אחרי עדכון הדרייברים.
מה שלא ברור לי בסיפור הזה למה לא התקינו לך דרייברים. המחשב די ותיק וקצת מוזר לי שעד עכשיו הסתדרת בלי הדרייבר. -
@MOSHEMOSE1 תודה רבה
התקנתי את השני
עובד מצויין!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה!!!!!!!!!!
(אני יכול למחוק עכשיו את התוכנה הזאת ? או שאתה ממליץ להשאיר אותה ? [אני לא מעוניין לשלם על זה כסף, השאלה אם הגרסה החינמית גם שווה משהוא? ]) -
-
-
-
@פרוזי רק בשביל הסקרנות, מה הדגם של הכרטיס מסך?
אתה יכול למחוק. אני ממליץ להתקין אותה שוב עוד שנה כשאמורים להיות דרייברים חדשים.
הגרסה החינמית מתקינה את מה שחשוב, הגרסה המקצועית מתקינה עוד דברים שמועילים.
בפורום יש גרסאות פרוצות אני ממליץ לנסות אותם פעם אחת (אני חושב שיש גם גרסה ניידת, עדיף להשתמש בה ולא להתקין)
אם תכתוב לי את דגם הכטיס מסך אני אוכל לדעת אם זה דגם שיצא לו עדכון חשובים או לא.(תלוי ברמת המקצוענות של הכרטיס מסך) -
@MOSHEMOSE1 איך אני בודק מה הדגם של הכריס מסך?
ושוב ממש תודה. -
@MOSHEMOSE1
מקווה שלזה הכוונה...
תודה -
-
@MOSHEMOSE1 שוב ממש תודה על העזרה עם המסכים
זה עובד מצויין!!!!
אבל יש בעיה שלפעמים אחרי שלא משתמשים במחשב במשך כמה שעות לפתע אחד מהמסכים (המסך שמוגדר כמסך השני , עושה מין רקע כחול כזה עם פרצוף עצוב , וכתוב שם את הטקסט הבא : "
your pc ran into a problem and needs to rest art , we're just collecting some error info, and then we'll restart for you. 0% complete "
וכמה שאני מחכה האחוזים לא עולים
יש לך מוסג מה צריך לעשות? -
@פרוזי קודם כל עדיף לפתוח על כזה דבר דיון חדש כדי שאלה שיבואו אחרינו לא יתבלבלו
זה כל מה שכתוב? אמור להיות למטה קוד שגיאה שמתחיל במילה error הקוד יכול להיות גם מילים באנגלית
זה קורה כל פעם שהמחשב ממתין כמה שעות? יתכן וההגדרות של המסך לא מסודרות מספיק.
אני כרגע על מק אז מאוחר יותר אני אחפש לך בווינדוס איפה זה נמצא -