Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
לכל המעוניין כנראה שיש דרך לפתוח את טווימושן גם בנטפרי כל המעוניין יכול להגיב
@יוסי-c שמח לשמוע שהסתדרת. ב"ה
@Harwona תודה זה לאחר מאמץ רב של הרבה אנשים מול נטפרי
@יוסי-c לפעמים הבעיה היא בגלל תעודת אבטחה יש תוכנות שלא סומכות על התעודת אבטחה של המערכת וצריך להתקין להם באופן ספציפי תעודת אבטחה
במקרה הזה הייתה בעיה אחרת, הבעיה הייתה שבאתר הזה היו גם תוכנות וגם משחקים ועד שלא הופעל עליהם לחץ רב לא היה להם אינטרס לחסום הכל חוץ מהתוכנה הזאת
@יוסי-c אחרי ההתקנה של טווינמושין, יש הגבלות של נטפרי בתוכנה, או הכל עובד חלק ?
מבחינת נטפרי בתוכנה הספציפית הזאת לא הייתה בעיה אבל התוכנה עצמה מאוד כבדה וצריך מחשב חזק בשביל זה
@dfhzrhree אשמח לעזרתך הורדתי את התוכנה מהקישור שנתת והתקנתי מה שיש לי עכשיו במחשב זה בעצם epic games launcer איך להתקדם בשביל שיהיה לי, סוף כל סוף, גם את הטווינמושן עצמו?
תודה!
@שלמה-גורן צריך ליצור חשבון, ואז לגשת ללשונית של טווינמושן וללחוץ הורד, זהו בערך...
@dfhzrhree תודה!!
@יוסי-c איך התקנת? אני לא מצליח האם תוכל לעזור לי?
@dfhzrhree אני מתחבר לחשבון דרך חשבון גוגל אבל אז זה אומר לי בגוגל שיש בעיה, ובפועל Apic לא נפתח לי. זה החלון שמופיע לי בגוגל.