גם לכם הפסיק לפעול מצלמת הסלפי? כדאי לכם לקרוא!
-
שלום לכולם!
בהמשך למה שכתבתי בפוסט הזה
השגיאה שקרתה לי זה מה שמופיע בתמונה הזו
מי שמופיעה לו שגיאה אחרת כמו בתמונה הזו ייתכן שזה באג בגרסה אבל תמיד אפשר לנסות את הדרך הבאה:
דבר ראשון נבדוק איזו שגיאה מופיעה לכם: הקישו בחייגן את הקוד 'כוכבית סולמית 2104 סולמית' ייפתח לכם 'FACTORY MODE' תלחצו על 'Manual Test' ואז על 'SubCamera' (הימני העליון) כעת אם המצלמה שלכם עובדת תראו את עצמכם במסך... אם המצלמה תקולה תופיע לכם אחת מהודעות השגיאה.
דבר שני נפתור את הבעיה בעז"ה:
אחרי שקראתי המון פוסטים בנושא זה בפורום, נתקלתי בפוסט הזה והחלטתי לנסות...
מסתבר ש @יוסי-שווארץ ו @עילום-שם-1 ו @אבי צודקים, פתחתי את הטלפון וניתקתי את מצלמת הסלפי (נמצא למטה מתחת לסוללה) ואז חיברתי אותה היטב, שימו לב לשני דברים דבר ראשון שכל המגעים יהיו מחוברים בדיוק למקום הנכון (כדאי לעשות את זה מול האור ככה אפשר לראות שזה מתחבר אחד לאחד) ודבר שני שזה יהיה מחובר עד הסוף, אם עשיתם את זה מדוייק תפעילו את הטלפון מחדש והופ מצלמת הסלפי חזרה לעבוד! אם זה לא עובד לכם עדיין כנראה שלא חיברתם את זה מדוייק (אני ניסיתי כמה פעמים עד שהצלחתי לחבר מדוייק..) שמתי לב שכשמחברים את זה ע"י לחיצה על החלק האחורי (הכסוף) זה לא מתחבר בדיוק למקום, המגעים ממש קטנים ולפעמים זה מתחבר עם פס אחד בחוץ אז שימו לב. בהצלחה לכולם!
כמה דברים שחשוב לי לציין בעניין:
א. גם אני חשבתי שזה באג בגרסה, ולכן צרבתי גרסה סינית ואחרי זה גרסה 1.1.1 עם כל השפות והשגיאה נותרה כפי שהייתה.
ב. גם לי הייתה תקופה שזה פתאום חזר לעבוד ואחרי כמה ימים שוב נדפק, הסיבה ככל הנראה היא כיוון שזה לא היה מנותק לגמרי אלא בסך הכל טיפה זז מהמקום ככה שאם הטלפון קיבל מכה קטנה ייתכן שזה גרם למגעים לחזור למקום אבל כששוב הטלפון קיבל מכה אז שוב המגעים זזו מעט וחזרה השגיאה, כעת זה מחובר היטב ואין לי שגיאה גם לא אחרי כמה ימים...
ג. אין לי הסבר הגיוני למה שציינו בפורום כמה פעמים שפרמוט להגדרות יצרן הועיל לזה ואז אחרי כמה ימים שוב נדפק כי אם זה באג בגרסה הוא אמור להופיע מיד לא אחרי כמה ימים... (אלא אם כן מפתח הגרסה החליט שיהיה תהליך כלשהו שיפעל רק אחרי כמה ימים מה שלא סביר בעליל...)
ד. לי לא קרה הבאג במצלמה האחורית, אבל ייתכן מאוד שזה אותה בעיה כמו שכתבו בפורום כמה פעמים. הסיבה שזה קורה יותר במצלמת הסלפי היא פשוטה, היא לא מקובעת היטב... ברגע שתפתחו את הטלפון תראו עד כמה...
@נועה-טפירו @חכם-ישראל @מיישה @yos @יוני-368 @AAA-5 @אור-יוסף @יוסי-וו @ישיביש @danidani @אזולאי @חנהלה @0583230987
תייגתי אתכם כיוון שראיתי שגם לכם קרתה אותה תקלה. מקווה שהועלתי לכם. -
@עילום-שם-1 כתב בגם לכם הפסיק לפעול מצלמת הסלפי? כדאי לכם לקרוא!:
@Harwona מומלץ לשים חתיכה של משהו דק
כגון?
-
@Harwona @עילום-שם-1 ישמצב לתמונות של הטלפון כשהוא פתוח עם סימונים מה בדיוק צריך לחבר...?
האם אני עלולה לגרום לנזק כלשהוא לטלפון?
אפשר לעשות את זה גם ללא ניסיון קודם בדברים כאלה...? -
@נועה-טפירו כתב בגם לכם הפסיק לפעול מצלמת הסלפי? כדאי לכם לקרוא!:
@עילום-שם-1 כתב בגם לכם הפסיק לפעול מצלמת הסלפי? כדאי לכם לקרוא!:
@Harwona מומלץ לשים חתיכה של משהו דק
כגון?
אני שמתי חתיכה של דבק עבה (של כריכת ספרים)מקופל לשניים וככה זה גם נדבק ולא זז מהמקום
-
@עילום-שם-1 דבק נייר גם עובד?
-
@נועה-טפירו כל דבר שיכול למלא נפח
-
@נועה-טפירו כתב בגם לכם הפסיק לפעול מצלמת הסלפי? כדאי לכם לקרוא!:
@עילום-שם-1 דבק נייר גם עובד?
נראה לי שכן רק שיהיה מספיק עבה
-
@נועה-טפירו לא נדרש נסיון קודם. ער"ש היום... אם לא הסתדרת עד מוצ"ש אעלה לך תמונות בלי נדר. תעדכן.
-
@נועה-טפירו אם תעשי עם תמונות את לא אמורה לגרום שום נזק. דבר ראשון יש לך מברג קטן? דומה למברגים של המשקפיים...
-
@נועה-טפירו כל טמבור קלאסי מוכרים סט מברגונים לברגים קטנים או שתשאלי את השכנים או איזה גמ"ח
-
@נועה-טפירו דבר ראשון להוציא את מגירת הסים ואז להפריד את הפלסטיק האחורי של הטלפון, מהקצוות של המסך...
-
@נועה-טפירו הייתי מצלם לך אם הייתי יכול... שימי לב מתחת לסוללה (בצבע אפור) יש מלבן כסוף שמחובר ללוח אם זה בעצם מצלמת הסלפי (תראי שזה חלק שנכנס לתוך המקש סולמית... תנתקי את זה ואז תחברי את זה בעדינות מול האור ותבדקי שזה מתחבר מדוייק, שהפסים בצבע זהב תואמים אחד לשני ואז תלחצי עד הסוף. תעשי הפעלה מחדש לטלפון (לא צריך להחזיר את הברגים עדיין...) ותבדקי האם מצלמת הסלפי חזרה לעבוד או שעדיין יש שגיאה.
-
@נועה-טפירו זה אותו עניין. גם לי זה היה ככה