החלפת שלט לרכב (מעליאקספרס)
-
@יצחק-0 תלוי איזה רכב ושנה, יש שלטים פשוטים שמקליטים אותות בלחיצה אחת ואז משתכפלים אליהם, אבל הם מתאימים לתדרים מאד מסויימים אני הצלחתי בטיוטה פריוס 2005 ועבד יופי, בטויוטה קורולה 2006 גם זכור לי שעבד, אם תרצה יש לי כמה כאלו אוכל לתת לך בכמה שקלים
-
@שלמה-ווייס כתב בהחלפת שלט לרכב (מעליאקספרס):
בטיוטה פריוס 2005
אם אני לא טועה בפריוס ההנעה בכפתור, מה שמצריך שלט מתוחכם יותר. כלומר שני שבבים שונים אחד לדלתות ואחד להנעה.
-
@מאיר-מאיר-מאיר אתה אכן לא טועה ואני התכוונתי לשלט הדלתות, מפתח ההנעה יותר מסובך לשכפל, צריך בשביל זה ציוד של כמה מאות שקלים, אבל מי שיש לו יותר מאחד לשכפל זה כנראה משתלם כי בארץ לוקחים על שיכפול כזה בסביבות ה300 ש"ח
-
@שלמה-ווייס
זה שלט ליונדאי גטס 2008 כנראה לא מקורי של יונדאי,
רק של הדלתות ולא מפתח. -
@שלמה-ווייס כתב בהחלפת שלט לרכב (מעליאקספרס):
צריך בשביל זה ציוד של כמה מאות שקלים, אבל מי שיש לו יותר מאחד לשכפל זה כנראה משתלם כי בארץ לוקחים על שיכפול כזה בסביבות ה300 ש"ח
מכשיר לשיכפול שלטים ואימובילייזרים עולה כ300 ש"ח בעליאקספרס...
-
@שלמה-ווייס
למעיישה מה אני אמור לעשות אם אין לי מכשיר כזה? -
@יצחק-0 כתב בהחלפת שלט לרכב (מעליאקספרס):
@שלמה-ווייס
למעיישה מה אני אמור לעשות אם אין לי מכשיר כזה?איזה רכב יש לך?
תעלה תמונה של השלט, אוכל להגיד לך האם זה ניתן לשכפול לבד. -
בדרך כלל שלטים שניתנים לשכפול ידני הם בשני תדרים או 433 או 443 תסכל אם כתוב איזה מס' מהם על שלטך ברגע שאתה מזאה אתה מזמין מעלי את השלט המתאים לוחץ על שתי כפתורים A ו B למשך שלוש שניות לאחר מכן לא עוזב את A ולוחץ על B שלוש פעמים הנורה אמורה להבהב ואז לחיצה ארוכה על כפתור תוך כדי לחיצה על כפתור מהשלט המקורי כשהם קרובים זל"ז פשוט מעתיקה את הכפתור לשלט החדש עשיתי את זה כמה פעמים במאזדה ביונדאי ובניסן ד"א לא כל השלטים מעלי תמיד עובדים פעם קניתי שלוש שלטים ביד רק אחד הגיב
(וסתם לידיעה כללית אפשר גם לרכוש מפתח משוכפל מעלי שיש בו שלט מובנה את השלט אפשר לשכפל כדלע'ל ואת המפתח מצלמים למוכר והוא שולח אותו משוכפל מניסיון) -
@ראובן-שבתי
אולי אני מתכוון למפתח רגיל ולא ציפ' כזה. -
@מוישל-ה כתב בהחלפת שלט לרכב (מעליאקספרס):
(וסתם לידיעה כללית אפשר גם לרכוש מפתח משוכפל מעלי שיש בו שלט מובנה את השלט אפשר לשכפל כדלע'ל ואת המפתח מצלמים למוכר והוא שולח אותו משוכפל מניסיון)
ומה עם השבב שבמפתח?
את הצ'יפ גם אפשר אם יודעים מה הקידוד שלו אבל רובנו לא יודעים ולכן אפשר לשכפל רק את הצ'יפ זה לא עולה כ"כ יקר
-
@יצחק-0 כתב בהחלפת שלט לרכב (מעליאקספרס):
@מיישה
זה התמונות של מה שיש לי עכשיו. לא מקורי.
הרכב יונדאי גטס 2008זה ניתן לשכפול, זה נטו שלט, תזמין את זה, ואז דבר איתי, אסביר לך איך לשכפל.