שאלה למעמדים בוורד
-
@menajemmendel כתב בשאלה למעמדים בוורד:
איך מסתדרים עם שתי נתונים שמתנגשים במציאות,
אני לא יודע מדוע אתה קורא לזה מתנגשים במציאות, תבדוק בשמירת המסמך כDOC עם שתי טורים (גם ההערות יהיו בשתי טורים), ותראה שוורד עצמו יתן לך עמוד שרובו הערה ורק מעט טקסט ראשי, בלא רווח גדול בין לבין.
-
@menajemmendel אי אפשר 'לעמד' עם ריוח כזה גדול. אני בהחלט הייתי שם את הערה 3 בעמוד נפרד, תבצע בכל דרך שתבחר.
-
@דאנציג נכון, במקרה בוורד הישן הם הכריעו את השאלה שלי, והעדיפו לוותר על ה''נוחות'' למען ה''יופי'' והחליטו שהערה לא תהיה באותו עמוד עם הפניה והטקסט למעלה מופיע רק בעמוד הימין ואילו הערה עצמה בעמוד השמאלי
זה בוורד הישן:
ואין לי בעיה לגרום בוורד החדש שיעשה כן, רק השאלה אם עדיף לעשות ככה או משהו אחר -
פוסט זה נמחק!
-
שהערה לא תהיה באותו עמוד עם הפניה
תעשה שני טורים, ועד כמה שידוע לי תראה שההפניה תהיה באותו עמוד שההערה מתחילה...
נ.ב. אם אתה רוצה לדעת מה המומחים אומרים תבדוק את הקובץ הזה באינדיזיין (אני לא מבין בזה, אבל עד כמה שידוע לי יש באינדיזיין הגדרות שמסדרות כאלו דברים אוטומטי).
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@menajemmendel גם בתוכנת תג שהיא הכי קלה לעימוד ספרי קודש למי שמכיר אותה
יש את הבעיה הזאת
מה שעושים הוא שמשחקים בשורות בעמודים לפני (מוסיפים / מורידים / מצמצמים...) כך שבעמוד זה יהיה יותר טקסט למעלה שימלא את העמוד.גם אפשר לרווח יותר בין השורות בעמוד זה
אבל במקרה שלך זה רווח גדול מידי. -
ואין לי בעיה לגרום בוורד החדש שיעשה כן
תוכל להחכים אותי איך?
-
-
-
@menajemmendel נשמח אם תעלה אפשרות לעשות את זה בוורד החדש בשפוט בוורד 97 אין אפשריות לעשות עיצובים אחרים