מערכת מולטימדיה לאחר איפוס לא עובד
-
@YOS171 אתה מדבר על שני דברים שונים יש עדכון מערכת ויש גירסא מלאה
חוץ מזה שכל מערכת יש לה את החומרה והקושחה שלה ואם תתקין קושחה לא תואמת הלך המכשיר
(זה לא אומר שא"א למצוא מערכת עם אותה גירסא אבל צריך לבדוק לפני כן לא לשלוח באויר)
@בן-ציון אינני יודע איזה אפליקציה הורדת ואיך עקפת את האיפוס אבל לכאורה המכשיר כרגע מת ואם לא תשיג גירסא מלאה ותשאל את המוכר איך לחבר למחשב ולצרוב אותה כמו שאני רואה המסך יכול ללכת אחר כבוד לפח!!
שלח קישור להזמנה של המערכת
נ.ב. יכול להיות שמה שהוא שלח לך זה גירסא מלאה לא הורדתי ולא בדקתי אם הורדת שלח צילו"מ של הקבצים -
@אני-אני-אני
מכאן המערכת
תודה רבה! -
@אני-אני-אני כתב במערכת מולטימדיה לאחר איפוס לא עובד:
אתה מדבר על שני דברים שונים יש עדכון מערכת ויש גירסא מלאה
חוץ מזה שכל מערכת יש לה את החומרה והקושחה שלה ואם תתקין קושחה לא תואמת הלך המכשיר
(זה לא אומר שא"א למצוא מערכת עם אותה גירסא אבל צריך לבדוק לפני כן לא לשלוח באויר)לא הבנתי מי שלח ומה שלח באוויר..
לי אין כ"כ מושג בכל התחום הזה, אני רק הסברתי מה קרה לי עם המערכת שאני קניתי לרכב וכשפניתי למוכר הוא שלח לי גרסה מלאה להתקנה והסברתי לבן ציון מה שהיה לי ואיך התקנתי אצלי את המערכת לפי מה שהמוכר אמר לי.
בן ציון גם ביקש מהמוכר שלו גרסה חדשה והוא שלח לו סגנון של קובץ דומה.אגב אולי תקרא את כל הנושא מלמעלה תבין יותר טוב ואולי תעזור ל@בן-ציון בצורה יותר מדוייקת
-
@בן-ציון עשיתי תרגום גוגל על מסמך אחר שהובא בקישור הנ"ל
שדרוג חומרה:- העתק את הקובץ "Update.zip ו-Update.script" לדיסק U ולאחר מכן חבר אותו למכונה.
- שלבי עדכון:
① Carsetting > הגדרות מערכת > עדכון מערכת;
② לחץ ובחר "שחזר הגדרות ברירת מחדל (מכונה אוניברסלית)";
③ לחץ על: "התחל עדכון";
④ המתנה לעדכון המערכת (התהליך כולו אורך כ-8 דקות).
וזה מעוד מסמך
一、שדרוג חומרה:
- פתח את ה-zip לספריית השורש של הדיסק U והתחבר למכונה;
- הגדרות רכב> כללי> עדכון מערכת
- סמן את ה-Wipe Data and Format Flash, ולאחר מכן לחץ על USB0;
- המערכת תופעל מחדש באופן אוטומטי, זה לוקח בערך 6 דקות לשדרוג;
- לאחר השדרוג למערכת, המפתח בצד שמאל עלול להיכשל ויש צורך להתאים אותו שוב.
(הערה: אין לשים את הקבצים בתיקייה)
二、שדרוג מאולץ (למצב שלא ניתן להפעיל כרגיל):
שלב 1: לאחר פירוק המערכת, העתק את כל הקובץ שבתוכו לספריית השורש של דיסק U או כרטיס SD, ולאחר מכן הכנס את הדיסק U או כרטיס SD למכונה;
שלב 2: במקרה של אתחול, מפתח האיפוס של המכונה, מכונת האיפוס
שלב 3: כאשר מסך המכונה רק מוצג, יש לכבות אותו מיד (כלומר, נתק את המפתח או כבה)
שלב 4: לאחר כיבוי (כלומר, משוך את המפתח או כבה את הלהבה), המתן 5-10 שניות לפני שאתחול מחדש. בשלב זה, המכונה תזהה ותשדרג קבצים באופן אוטומטי, תיכנס לממשק השדרוג ותפעיל מחדש את המכונה באופן אוטומטי לאחר השדרוג.תזכורת חמה: כאשר האמצעים לעיל אינם משודרגים למערכת, אנא נסה להכניס את הדיסק U לממשק USB אחר של המכונה.
-
@אני-אני-אני
הקובץ שלו עדין אצלי במחשב, אם אני יעלה תמונות של הקבצים זה יכול לעזור?