מערכת מולטימדיה לאחר איפוס לא עובד
-
@בן-ציון כתב במערכת מולטימדיה לאחר איפוס לא עובד:
שמת באונקי רק בתוך תיקיה או בחוץ בלי תיקיה?
זה הגיע כקובץ דחוס (zip), שמתי רק אותו באון קי ריק ואז חיברתי למערכת.
יכול להיות שצריך לפרמט את האון קי למצב NTFS ואז תעביר את הקובץ לשם.
(אני לא מוצא את ההודעה שהמוכר שלח לי.. הייתי מראה לך מה הוא כתב)@בן-ציון כתב במערכת מולטימדיה לאחר איפוס לא עובד:
אפשר להעביר דרך כאן
זה באמצע להעלות לך..
-
-
@YOS171 אתה מדבר על שני דברים שונים יש עדכון מערכת ויש גירסא מלאה
חוץ מזה שכל מערכת יש לה את החומרה והקושחה שלה ואם תתקין קושחה לא תואמת הלך המכשיר
(זה לא אומר שא"א למצוא מערכת עם אותה גירסא אבל צריך לבדוק לפני כן לא לשלוח באויר)
@בן-ציון אינני יודע איזה אפליקציה הורדת ואיך עקפת את האיפוס אבל לכאורה המכשיר כרגע מת ואם לא תשיג גירסא מלאה ותשאל את המוכר איך לחבר למחשב ולצרוב אותה כמו שאני רואה המסך יכול ללכת אחר כבוד לפח!!
שלח קישור להזמנה של המערכת
נ.ב. יכול להיות שמה שהוא שלח לך זה גירסא מלאה לא הורדתי ולא בדקתי אם הורדת שלח צילו"מ של הקבצים -
@אני-אני-אני
מכאן המערכת
תודה רבה! -
@אני-אני-אני כתב במערכת מולטימדיה לאחר איפוס לא עובד:
אתה מדבר על שני דברים שונים יש עדכון מערכת ויש גירסא מלאה
חוץ מזה שכל מערכת יש לה את החומרה והקושחה שלה ואם תתקין קושחה לא תואמת הלך המכשיר
(זה לא אומר שא"א למצוא מערכת עם אותה גירסא אבל צריך לבדוק לפני כן לא לשלוח באויר)לא הבנתי מי שלח ומה שלח באוויר..
לי אין כ"כ מושג בכל התחום הזה, אני רק הסברתי מה קרה לי עם המערכת שאני קניתי לרכב וכשפניתי למוכר הוא שלח לי גרסה מלאה להתקנה והסברתי לבן ציון מה שהיה לי ואיך התקנתי אצלי את המערכת לפי מה שהמוכר אמר לי.
בן ציון גם ביקש מהמוכר שלו גרסה חדשה והוא שלח לו סגנון של קובץ דומה.אגב אולי תקרא את כל הנושא מלמעלה תבין יותר טוב ואולי תעזור ל@בן-ציון בצורה יותר מדוייקת