הכנסתי קוד PIN ארוך, אבל אחרי נעילת המסך אני יכול להקליד רק 4 ספרות
-
שלום
ברשותי מכשיר qin f22 pro עם חנות אפליקציות KOSHER-PLAY
ניסיתי להגדיר לו קוד נעילה מסוג PIN בעל 9 ספרות, המכשיר הגיב כאילו הוא מאשר,
אבל לאחר נעילת המסך הוא דרש רק 4 ספרות.
ניסיתי כמעט כל צירוף של 44 ספרות מתוך ה-9 שהגדרתי אבל שום דבר לא עזר והוא תקוע עכשיו
בטלפון עם כמה חנויות הציעו לי איפוס אבל אני מחפש בנרות דרך לפתוח או לפחות להוציא ממנו מידע חיוני.יש למישהו רעיון? יש לזה אולי קשר לסים - שאגב עובד כרגיל במכשיר אחר?
-
אי אפשר להקיש יותר מ 4 ספרות לכן זה ננעל
קראתי פעם שמישהו הצליח עם החלקה על המסך הקשה של 3 או 4 מהספרות במקלדת המקשים חזר למסך הנעילה בכפתור החזור והמשיך להקיש את הקוד כמובן שהכל יעשה במקלדת המקשים תנסה לשחק אולי זה יצליח לך למיטב ידעתי אין דרך אחרת לפרוץ את הקוד אלא רק לאפס מקוה שתצליח -
@abrasha כתב בהכנסתי קוד PIN ארוך, אבל אחרי נעילת המסך אני יכול להקליד רק 4 ספרות:
שלום
ברשותי מכשיר qin f22 pro עם חנות אפליקציות KOSHER-PLAY
ניסיתי להגדיר לו קוד נעילה מסוג PIN בעל 9 ספרות, המכשיר הגיב כאילו הוא מאשר,
אבל לאחר נעילת המסך הוא דרש רק 4 ספרות.
ניסיתי כמעט כל צירוף של 44 ספרות מתוך ה-9 שהגדרתי אבל שום דבר לא עזר והוא תקוע עכשיו
בטלפון עם כמה חנויות הציעו לי איפוס אבל אני מחפש בנרות דרך לפתוח או לפחות להוציא ממנו מידע חיוני.יש למישהו רעיון? יש לזה אולי קשר לסים - שאגב עובד כרגיל במכשיר אחר?
תנסה לבקש מ @מישהו12
הוא העלה מדריך לשיומי F21
https://mitmachim.top/topic/42586/מדריך-מחיקת-סיסמת-הכניסה-לפאלפון-ללא-איבוד-מידעזה לא מתאים לF22 אולי הוא ירצה לשנות את הקובץ לF22
הוא הרי החליף לF21 ציטוטקובץ הZIP המקורי הוא מכאן
ואני התאמתי אותו לF21PRO. -
@חכם-ישראל
בכל מקרה כבר הוברר שהדרך הזו לא עובדת -
@מישהו12 כתב בהכנסתי קוד PIN ארוך, אבל אחרי נעילת המסך אני יכול להקליד רק 4 ספרות:
@אני-אני-אני הדרך הזו עובדת נהדר לפי התנאים שאמרתי שם. DATA לא מוצפן.
זה אמור לעבוד גם בF22PRO אם הDATA לא מוצפן.
מה הפירוש שהDATA מוצפן?