עדכון הפורום
-
@nodbibi כתב בעדכון הפורום:
@משה-מזרחי
את מה הוא עיצב?
הכל נשאר אותו דבר!נהיה חלון קטן
תעשה רענון לדפדפן
כנראה זה יפתור גם את הפוסט השני שלךולא קשור לפה , תפרוץ את הווינדוס שלך לפי זה
-
באג קטן שנראה לי יותר קשור לנודביבי
בזמן שלייקים אין לי אפי' חצי מזה
הם קפצו יחד כשכתבתי פוסט לפני כמה דקות -
@יעקב-מ-פינס זה לא קשור, זה בהגדרות תגמולים, כנראה התנאים שם נוספו רק עכשיו, או שהם השתנו...
-
@יעקב-מ-פינס גם לי היה את הנ''ל, לא נורא...
-
@יעקב-מ-פינס נותנים לך מחמאה לא תיקח?
אני גם מניח שאתה עוזר לא -
@אלישי האם זה חלק מהשגיאות?
מסמן לי שישנה הודעת צ'אט.
אבל אין שום הודעה חדשה!
זה היה בעבר וסודר.
לא יודע למה זה קרה שוב! -
@מים-אחרונים
ריענון אמור לעזור! -
@מים-אחרונים זה לכאורה מישהו שפתח איתך חדר צאט, אבל לא כתב בו הודעה. כנס לחלונית הגדולה של הצט, ושם תראה את החדר הזה..
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@מים-אחרונים כתב בעדכון הפורום:
@שמואל @אלישי האם תוכלו לסדר את הצ'אט כמו בעדכון הקודם.
שכל אדם מקבל צד.
כמו בצ'אט רגיל?
ממש נשמח.
(ככה זכור לי מהפורום הקודם)אני מבין לכאורה שהבעיה היא שאין מזהה ייחודי להודעות של המשתמש ושל השותף לשיחה
אז חשבתי על רעיון להכניס מזהה ייחודי לכל הודעההבעיה היא שהצ'אטים נטענים על ידי JS ואינני יודע אם ניתן להחל את הJS לאחר טעינת הצ'אט
אולי אם מכניסים את זה במערכת עצמה זה כן יהיה בסדר, לא יודע.
בשבי"ז צריך להידרש למומחים כ @צדיק-תמים או @chvJS:
var messages = document.querySelectorAll(".chat-message.mx-2.pe-2.clear.border-top.pt-3"); var messages = document.querySelectorAll(".chat-message.mx-2.pe-2.clear"); var avatarUid = document.querySelector(".avatar.not-responsive.avatar-rounded").getAttribute("data-uid"); for (var i = 0; i < messages.length; i++) { var messageUid = messages[i].getAttribute("data-uid"); if (messageUid === avatarUid) { messages[i].classList.add("user1"); } else { messages[i].classList.add("user2"); } }
CSS:
.user1{ background-color: #9ff4b5; border-radius: 20px 20px 0px 20px; margin-left: 50px !important; } .user2{ background-color: #6dcaff; border-radius: 20px 20px 20px 0px; margin-right: 50px !important; margin: 15px; } .chat-message.mx-2.pe-2.clear{ margin-bottom: 10px; padding: 15px 20px 0px 20px !important; max-width: 600px; }
כמובן שזה סתם לשם דוגמה וכהתחלה.
זו התוצאה שלפני (כמובן, רק אם אני מרענן את העמוד של הצ'אטים, אח"כ הכל נטען בJS ומה שאני מכניס מהתוסף לא חל עליו)