עדכון הפורום
-
אגב, לכל המשתמשים במתמחים טופ במחשב כדאי להתקין את התוכנה (לא תופס מקום כולה 3 קילו בייט)
הרבה יותר נוח להשתמש בה כמו באפליקציה עם קיצור דרך על מסך הבית...
איך עושים את זה:
כנסו לגוגל - חיפוש - מתמחים טופ - מתמחים טופ פרום הטכנולוגיה של הציבור החרדי - למעלה בשורת החיפוש בצד שמאל יש סמל של מחשב עם חץ למטה: ללחוץ - יש לכם מתמחים טופ על המחשב. הרבה יותר נוח הרבה יותר כיף.
מקווה שעזרתי -
@למבורגיני-0 זה אולי מאד נחמד להשתמש באפליקציה, אך למי שמשום מה אצלו זה נראה כך, אין טעם להשתמש באפליקציה, לא?
-
@סקרן-להבין לא, לא שמו בכוונה.
משינוי הערכת נושא השתנה ככל הנראה גם הסלקטורים בcss, כי לפני זה גם היה כזה אייקון אם אני זוכר נכון, והסירו אותו... -
מזל טוב!
חזרה האופציה להעתיק מקידוד!וכן הרגע אני שם לב שהחלונית כתיבה חזרה לגודלה.. אולי טייסתי וזה קרה לפני הרבה זמן? -
קודם כל תודה למנהלים היקרים על העידכון.
רציתי לשאול שאוליי יהיה אחיזה שהיא אופציה לחזור לעריכת נושא הקודמת דרך הבחירות ערכות נושא?
כמו גוגל שעשו פתאום למייל ערכת נושא כחולה כזאת נתנו אפשרות לחזור לערכת נושא הקודמת. -
@זונדל-גרנד כתב בעדכון הפורום:
קודם כל תודה למנהלים היקרים על העידכון.
רציתי לשאול שאוליי יהיה אחיזה שהיא אופציה לחזור לעריכת נושא הקודמת דרך הבחירות ערכות נושא?
כמו גוגל שעשו פתאום למייל ערכת נושא כחולה כזאת נתנו אפשרות לחזור לערכת נושא הקודמת.שינוי כבר את כל הקודים אני לא חושב שאתה שואל שאלה הגיונית!!!
-
@חכם-ישראל שיהיה אופציה בערכת נושא מה כזה קשה?
למה ערכות נושא זה לא קודים שונים? -
@אלישי תודה על האופציה לראות את כותרת הנושא גם כשמדפדפים
אבל יש בעיה שכשנמצאים בפוסט הראשון בעמוד זה מה שקורה
-
@יעקב-מ-פינס כתב בעדכון הפורום:
@אלישי תודה על האופציה לראות את כותרת הנושא גם כשמדפדפים
אבל יש בעיה שכשנמצאים בפוסט הראשון בעמוד זה מה שקורה
@אלישי מספיק להוריד 9 אחד מהz-index של הכותרת