עדכון הפורום
-
@אלישי חיפוש F^ חדל לפעול, שימושי מאד לחיפוש בתוך נושא זה, מה שאין בחיפוש המובנה.
הייתי מעדיף שהמלבן "לחץ כאן למעבר לפוסט האחרון" יוקטן, אפשר אולי על ידי צמצום הרוחב ופיזור הטקסט על פני 3 שורות, ואם לא מכביד לעשות את הרקע שקוף למחצה, מפני שהמלבן צץ בכל כניסה לנושא ומסתיר, וטרחה היא בכל פעם לסוגרו או להמתין להעלמותו. -
הייתי שמח אם האופציה לצ'אט בחלון מוקטן היתה חוזרת,
התראות עם התראה למטה ,כמו שהיה פעם [כיום לוקח לי זמן עד שאני שם לב שיש לי התראה],
עיגול קטן שנשאר כשמצמצמים את הצ'אט [אולי גם על הדרך להוסיף בתוך הצ'אט סימון של הקלדה ונמצא/לא נמצא כמו שקיים בפוסטים עצמם]
ו"הנושאים הטובים ביותר שפורסמו" בעמוד הפרופיל [כך אני מגיע להרבה פוסטים שימושיים ,וגם מבין את תחומי העיסוק של אותו משתמש]
בתודה מראש ותודה רבה על ההשקעה לא רק בתוכן ,אלא גם בכלי!!! -
@האדם-החושב כתב ב[עדכון הפורום](/post/64063
ו"הנושאים הטובים ביותר שפורסמו" בעמוד הפרופיל [כך אני מגיע להרבה פוסטים שימושיים ,וגם מבין את תחומי העיסוק של אותו משתמש]
בתודה מראש ותודה רבה על ההשקעה לא רק בתוכן ,אלא גם בכלי!!!קיים
קרדיט ל @צדיק-תמים
-
@זאב-לבן כתב בעדכון הפורום:
ויש לי בקשה
שיכלו לראות את ההודעה האחרונה ג"כ בחלון צףאם אתה במחשב, אז אין צורך בחלון צף להודעה האחרונה, היות וניתן לראות את הפוסט האחרון של הנושא בצד שמאל של המסך.
-
נכנסתי פעם אחרונה לפני חודש וחצי ועכשיו נכנסתי עוד פעם.
לא הייתי בטוח שאני במתמחים טופ...
כדאי שתעשו אפשרות לחזור אחורה פעם אחת ואז לא יהיו צריכים לחזור לדף הבית כל פעם.
עבודה יפה מאוד!! -
@צדיק-וטוב-לו-0 בדיוק הפוך, @מים אחרונים דיבר על השרשורים שמתרעננים אוטומטית...
ו@זאב-לבן אולי על משו אחר ואולי על מה שדיברתי... -
אגב, לכל המשתמשים במתמחים טופ במחשב כדאי להתקין את התוכנה (לא תופס מקום כולה 3 קילו בייט)
הרבה יותר נוח להשתמש בה כמו באפליקציה עם קיצור דרך על מסך הבית...
איך עושים את זה:
כנסו לגוגל - חיפוש - מתמחים טופ - מתמחים טופ פרום הטכנולוגיה של הציבור החרדי - למעלה בשורת החיפוש בצד שמאל יש סמל של מחשב עם חץ למטה: ללחוץ - יש לכם מתמחים טופ על המחשב. הרבה יותר נוח הרבה יותר כיף.
מקווה שעזרתי -
@למבורגיני-0 זה אולי מאד נחמד להשתמש באפליקציה, אך למי שמשום מה אצלו זה נראה כך, אין טעם להשתמש באפליקציה, לא?