בעיה | תעלומה במקלדות
-
יש לי 2 מחשבים ניידים בבית, שניהם מחוברים לאותו חיבור אינטנרט ושניהם היה להם גישה היום לאותו התקן.
בפועל במחשב מספר 1 לפתע המקלדת עשתה לי בעיות, כתבה משובש עד כדי מניעת כתיבה לגמרי.
לחצתי הפעלה מחדש ולפתע מסך כחול. אחרי המסך הכחול הכל נהיה שחור אבל מנורות המחשב המשיכו לעבוד אבל המחשב לא היה ניתן לכיבוי עד שנגמרה הבטריה.
אחרי שנגמרה הבטריה הפעלתי מחדש והכל כרגע עובד טוב.מחשב מספר 2, לפתע שיבוש במקלדת- לא מציח להקליד נורמלי, האותיות יוצאות כפולות או לא נכתבות, מחיקה או שלא מוחקת או שמוחקת כמה פעמים...
מה יכול להיות!? 2 מחשבים אותה בעיה?! וירוס? [במחשב שנפתרה הבעיה קפצה לי אחרי ההדלקה התראה על וירוס- עשיתי ניקוי] כרגע אני מחוץ למחשב מספר 2 כי אני לא יכול לכתוב את הסיסמא...
מה עושים!?!? מה זה אמור להיות!??!
תודה! -
@aiib כתב בבעיה | תעלומה במקלדות:
יש לי 2 מחשבים ניידים בבית, שניהם מחוברים לאותו חיבור אינטנרט ושניהם היה להם גישה היום לאותו התקן.
בפועל במחשב מספר 1 לפתע המקלדת עשתה לי בעיות, כתבה משובש עד כדי מניעת כתיבה לגמרי.
לחצתי הפעלה מחדש ולפתע מסך כחול. אחרי המסך הכחול הכל נהיה שחור אבל מנורות המחשב המשיכו לעבוד אבל המחשב לא היה ניתן לכיבוי עד שנגמרה הבטריה.
אחרי שנגמרה הבטריה הפעלתי מחדש והכל כרגע עובד טוב.מחשב מספר 2, לפתע שיבוש במקלדת- לא מציח להקליד נורמלי, האותיות יוצאות כפולות או לא נכתבות, מחיקה או שלא מוחקת או שמוחקת כמה פעמים...
מה יכול להיות!? 2 מחשבים אותה בעיה?! וירוס? [במחשב שנפתרה הבעיה קפצה לי אחרי ההדלקה התראה על וירוס- עשיתי ניקוי] כרגע אני מחוץ למחשב מספר 2 כי אני לא יכול לכתוב את הסיסמא...
מה עושים!?!? מה זה אמור להיות!??!
תודה!תסרוק עם הדיסק סריקה מבחוץ של איסט
https://download.eset.com/com/eset/tools/recovery/rescue_cd/latest/eset_sysrescue_live.iso -
@צביקה-ה כתב בבעיה | תעלומה במקלדות:
מצאתי עכשיו את מקור הבעיה!!!
התחלתי להשתמש היום במטען חדש
וכשהוא מחובר למחשב הוא פשוט עושה בעיות בכתיבה.הגיוני?!!? למה?!?! מה זה אומר? שהמטען הורס את המחשב?
המתח של המטען תואם?
המטען הוא 20V ומחשב מספר 1 הוא 20 V ומחשב מספר 2 הוא 19.5
מה שכן זה לא מחשב מקורי של המחשבים האלו [המטען הוא לנובו ומחשב מספר 1 הוא אמנם לנובו אבל זה לא מה שהגיע עם המחשב ומחשב מספר 2 הוא דל] -
המטען הוא 20V ומחשב מספר 1 הוא 20 V ומחשב מספר 2 הוא 19.5
מה שכן זה לא מחשב מקורי של המחשבים האלו [המטען הוא לנובו ומחשב מספר 1 הוא אמנם לנובו אבל זה לא מה שהגיע עם המחשב ומחשב מספר 2 הוא דל]לא אמור לעשות בעיות לדעתי
זה משהו שכבר נתקלתי בו בעבר ואין לי הסבר
אם זה לא קורה במטען זהה אז כנראה זה בעיה במטען ומאוד מעניין למה זה קורה. -
מצאתי עכשיו את מקור הבעיה!!!
התחלתי להשתמש היום במטען חדש
וכשהוא מחובר למחשב הוא פשוט עושה בעיות בכתיבה.הגיוני?!!? למה?!?! מה זה אומר? שהמטען הורס את המחשב?
זה קרה לי בפלאפון שיאומי עם מטען ישן.. המגע לא תאם את מקום הלחיצה. כנראה שהמטען עם מיני קצר שמשבש את הפעולה של החשמל בשבבים.
לדעתי יש להפסיק מיד את השימוש במטען זה כדי שהקצר לא ישרוף שבבים חיוניים.