בקשת מידע | האם אפשר לעשות העתקת "סקטור ביי סקטור" בלינוקס וירטואלי? ומה אני כותב בטרמינל?
-
מדבר על אבונטו על מכונה של VMWARE.
ואיך אני עושה את זה?
אשמח לקבל הוראות ברורות.
@משחזר-מידע @מישהו12 @A0533057932
תודה! -
@ששמעון טכנית אפשרי
השאלה אם כל ההתקנים שמהם ואליהם מזוהים דרך VMWare שזה לא קשור ללינוקס
לפעמים התקנים חיצוניים שמחוברים למחשב לא מזוהים בVMWare מבלי להגדיר אותם
לאחר זיהוי בVMWare הם מזוהים בלינוקס
לאחר מכן אתה פשוט בודק איזה המקור ואיזה היעד
לדוגמה אם המקור הוא SDB והיעד הוא SDC, פקודת הSBSC בDD (שמובנה בכל Distro) הוא כדהלןמקרא
if הכוונה למקור
of הכוונה ליעד (אפשר לכונן שרירותי ואפשר לקובץ(
תזהר לא להחליף בטעות והיה והחלפת ביניהם אתה בבעיה רצינית באיבוד החומר לצמיתותדוגמה לSBSC מכונן SDB לכונן SDC
dd if=/dev/sdb of=/dev/sdc
דוגמה לSBSC מכונן SDB לקובץ בשם sdb_dest.img
dd if=dev/sdb of=sdb_dest.img
תוכל להוסיף כל מיני פרמטרים כמו bs וcount ועוד
שים לב שcaps בלינוקס משנה
לדוגמה sdb זה לא SDB -
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | האם אפשר לעשות העתקת "סקטור ביי סקטור" בלינוקס וירטואלי? ומה אני כותב בטרמינל?:
לפעמים התקנים חיצוניים שמחוברים למחשב לא מזוהים בVMWare מבלי להגדיר אותם
איך מגדירים שיזהה אותם?
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | האם אפשר לעשות העתקת "סקטור ביי סקטור" בלינוקס וירטואלי? ומה אני כותב בטרמינל?:
לאחר מכן אתה פשוט בודק איזה המקור ואיזה היעד
האם אפשר לבדוק זאת בסייר הקבצים?
-
(מה נזכרת אחרי חודש)
@ששמעון כתב בבקשת מידע | האם אפשר לעשות העתקת "סקטור ביי סקטור" בלינוקס וירטואלי? ומה אני כותב בטרמינל?:
איך מגדירים שיזהה אותם?
Steps to connect external hard drive to VM:
-
Verify the USB controller is present. Go to VM >> Settings >> Add Hardware >> USB Controller >> Finish.
-
Plug the USB device into the USB port of the physical computer.
-
Access to VMware Workstation and click VM >> Removable devices >> your external hard drive, then click Connect.
connect external hard drive to vm
- If you want to access to the content in USB device, please go to This PC, right-click the hard drive to look through the content.
You can use the external hard drive to store the data of virtual machines or run virtual machines off it.
@ששמעון כתב בבקשת מידע | האם אפשר לעשות העתקת "סקטור ביי סקטור" בלינוקס וירטואלי? ומה אני כותב בטרמינל?:
האם אפשר לבדוק זאת בסייר הקבצים?
אתה בודק עם פקודה כמו lsblk או cat או fdisk ועוד
-