בקשת מידע | מודם רשת סלולרית ביתי
-
@es0583292679 כתב בבקשת מידע | מודם רשת סלולרית ביתי:
לכל המעוניין, יש רק 3 חנויות בארץ שמוכרות את זה, פרטנר כזכור, בי אנד אם, ומחשבים כהלכה.
-
@es0583292679 התכוונתי לשאול מה יש עכשיו. לא מה התוכניות לעתיד
-
@MERS כתב בבקשת מידע | מודם רשת סלולרית ביתי:
@שלמה-ווייס כתב בבקשת מידע | מודם רשת סלולרית ביתי:
@שלום-בעריש יש מוצר בשם ACER CONNECT שהוא אמנם עולה קצת יקר, (2200) אבל הוא תומך את כל התדרים בארץ מדור 2 עד 5 והוא משתמש ב4 אנטנות נפרדות והממוצע שלו בקליטה סבירה 90 הורדה ו40 העלאה!!!! ממליץ עליו בחום, בארץ ניתן להשיג אותו בפרטנר או בB&M מחשבים
אם אני זוכר נכון את הדגם אז בעבר מישהו אמר לי שגם מחשבים כהלכה של ידידנו @es0583292679 מחזיק אותו
את הדגם התותח הנ''ל של אייסר אני אכן מוכר.
חוץ מזה יש לי עוד כמה סוגים במחיר יותר מקורקעים, אך מי שבאמת משקיע לוקח את האייסר.אספר מעשה שהיה: "יהודי אחד קנה אצלי נתב של דילינק ב-450 ש''ח טבין ותקילין, לאחר תקופה קצרה חזר אותו יהודי ושכר ממני נתב של חברה אחרת משהו יוצא דופן בטובו, אין אומר ואין דברים מיד הוא חזר והתחיל להוכיח אותי שכל מה שנתתי לו לא עובד, הדילינק לא עובד, אז הוא אמר אני אשכור את השני והנה גם הוא לא עובד!! אמרתי לו אל באפך אולי משהו לא בסדר והנתבים תקינים, לאחר בירור קצר התברר שכנראה אין לו קליטה בבית, זה הכל... אמרתי לו אם אתה רוצה להשקיע קח את האייסר אולי יהיה לך תקוה על ידו שיהיה לך קליטה בבית, הוא אכן לקח והיה השקט יום יומיים, אמרתי למה הוא בשקט? התקשרתי אליו שאלתי אותו מה אתך? הכל טוב? עובד וכל זה? מיד הוא אמר מה זה עובד? זה כמו נייח! הכל רץ הכל חלק! לא יאומן! לא ראיתי דברים כאלה!".
גם לי הבטיחו כך אך השקעתי את ה2000 ש"ח בבי אנד אם וזה לא עזר כלום (זה הרע במיעוטו) כיון שאני גר בנווה יעקב במרחק 1 ק"מ מהאנטנות ויש הרבה בנינים חוצצים ניסיתי סלקום פרטנר ופלפון פרטנר זה הרע במיעוטו 3מהירות הורדה בממוצע למישהוא יש רעיון איך אני יכול לשפר את זה? (פעמים נדירות זה פתאום עולה ל50 הורדה) @שלמה-ווייס @צביקה-ה @אריה-3 @MERS @es0583292679
-
@ראש-גדול
תראה אדוני היקר, מי שירד למתרפי העד ויפעיל שם את הראוטר לא דיברנו עליו...
חוץ מזה, גם אתה מודה שזה עובד לעומת ראוטרים אחרים שלא עובדים בכלל, אלא שזה לא מספק את הדרישות שלך, האמת שאני מעדיף ראוטר דור 6 (אם זה לא מסוכן), וזה לא...העצה הכי טובה עבורך הוא לעבור לנייח.
מעבר לכך אתה יכול להפגין ולהחתים אולי ישימו לכם אנטנה (אם אין שם קיצוניים שיפגינו נגד).
אתה יכול גם לפרוס מגדילי טווח לאורך כל הדרך, אולי זה באמת יעבוד . -
@es0583292679 איפה מוכרים את זה בפרטנר?
אני לא רואה את זה באתר -
מעבר לכך אתה יכול להפגין ולהחתים אולי ישימו לכם אנטנה (אם אין שם קיצוניים שיפגינו נגד).
( מדובר בדירה בקומה שניה בבנין סטנדרטי )איפה מפגינים ומחתימים? @es0583292679