באג | נמחק קובץ (מערכת) ממחשב ונחסם כניסה למשתמשים
-
שואל בשביל חבר מישהו מחק עם הרשאות ניהול מתקיית משתמשים קובץ מסויים (לא יודע בדיוק איזה...) ועכשיו אין אפשרות להכנס למשתמשים בכלל...
הבו פיתרון...
@יוסי-מחשבים אולי?
-
@2580 מה קורה כשמנסים להכנס?
-
@יוסי-מחשבים הוא לא נותן להכנס נשאר על מסך הנעילה וכתוב משהו כמו לווינדוס לא הייתה אפשרות להכנס... אני לא זוכר את ההמשך אבל היה כתוב משהו שחסר קובץ שקשור ליוזרס
-
-
@יוסי-מחשבים הבעיה לא בהוספת משתמש או באי ידיעת סיסמא אלא שפשוט המערכת לא יכולה להכנס למשתמשים בכלל כי חסר קובץ מסוים... (אני לא ליד המחשב כי כפי שאמרתי אני שואל בשביל חבר כך שאני לא יכול להעלות את הנוסח המדויק...)
-
@2580 הצעתי שיוסיף משתמש חדש ואולי אליו הוא כן יוכל להכנס
-
@יוסי-מחשבים ניסיתי בעבר (הצלחתי לפתוח את המחשב דרך חזרה לנקודת שיחזור...) הוספתי משתמש ללא קוד וזה ל עזר...
-
@מתכנת-חובב כתב בבאג | נמחק קובץ (מערכת) ממחשב ונחסם כניסה למשתמשים:
ודרך שם להריץ פקודות כמו sfc ו dism
מה זה עושה? ובאיזה נתיב? אם תוכל לכתוב יותר ברור יעזור מאוד
-
@2580 שינסה להעלות חלון CMD במסך הנעילה (אם אתה לא יודע - תשאל או תחפש בגוגל, יש הרבה מדריכים ביוטיוב)
אתה יודע איך לעשות את זה במחשב נייד?
-
@2580 שינסה להעלות חלון CMD במסך הנעילה (אם אתה לא יודע - תשאל או תחפש בגוגל, יש הרבה מדריכים ביוטיוב) ודרך שם להריץ פקודות כמו sfc ו dism (כנ"ל)
@פקז כתב בבאג | נמחק קובץ (מערכת) ממחשב ונחסם כניסה למשתמשים:
@2580 שינסה להעלות חלון CMD במסך הנעילה (אם אתה לא יודע - תשאל או תחפש בגוגל, יש הרבה מדריכים ביוטיוב)
סתם דרך אגב בדקתי לאחרונה במחשב יחסית מהיר וזה נחסם עוד לפני שאני מספיק לגשת אליו... (האנטי וירוס עולה עוד לפני המערכת הפעלה ומכניס אותו מיד להסגר...)
-
@2580 כתב בבאג | נמחק קובץ (מערכת) ממחשב ונחסם כניסה למשתמשים:
סתם דרך אגב בדקתי לאחרונה במחשב יחסית מהיר וזה נחסם עוד לפני שאני מספיק לגשת אליו... (האנטי וירוס עולה עוד לפני המערכת הפעלה ומכניס אותו מיד להסגר...)
זה לא האנטי וירוס אלא ווינדוס עצמו שדורש סיסמה גם כדי להכנס לסביבת השחזור
-
@2580 כתב בבאג | נמחק קובץ (מערכת) ממחשב ונחסם כניסה למשתמשים:
זה לא האנטי וירוס אלא ווינדוס עצמו שדורש סיסמה גם כדי להכנס לסביבת השחזור
לא הובנתי נכון אני אסביר בהמשך לא כ"כ זמין כרגע...
-
@מתכנת-חובב דיברתי על מה שכתבת לגבי להוסיף cmd במסך נעילה שמשון מה האנטי וירוס (דיפנדר) קולט אותו הטרויאני (למען האמת אני די מבין אותו...) ומכניס אותו להסגר... והוא נחסם לגישה עוד לפני שאני מספיק להגיע אליו
לגבי המחשב הנ"ל זה ממילא לא היה עזר לא זוכר כרגע למה למעשה עשיתי התקנה נקיה...
-
@פקז כתב בבאג | נמחק קובץ (מערכת) ממחשב ונחסם כניסה למשתמשים:
ווינדוס 10 או 11?
[10 אפשר בקלות 11 זה מורכב בגלל מערכת אבטחה מעניינית שחוסמת...]