בקשת מידע | טאבלט כשר וטוב
-
אני מחפש טאבלט ללא חשש לפריצות ופריצה, בעיקר לג'ימייל, דרייב, וויז, דפדפן ואופיס ושיזוז נורמלי [לא צריך הכי מהיר, אבל לא איטי בצורה מורגשת].חשבתי לקנות טאבלט ולהתקין וויפרי, אבל מישהו טען לי שיש בזה בעיות, והמליץ על הדרן [יש לו רווחים מהדרן]. צריך שיהיה בטאבלט אפשרות לסים וויפי. אשמח לקבל מידע על האפשרויות האלו או אפשרויות נוספות. ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי דברים ברורים.
-
@אהרן ברעיון זה שני חלקים שונים
- טאבלט איכותי וטוב
- סינון חזק (לא ניתן לפריצה או להגיע למקומות לא ראויים) ואיכותי (שלא מאט את המכשיר או מונע שימושים מסויימים)
לגבי החלק הראשון יש אינספור מכשירים באיכות שונות ממכשירים ברמה מאוד גבוהה ועד כל מיני סיניים מעלי אקספרס... אם אתה רוצה לשימוש ארוך טווח ולא שפתאום יקרו כל מיני באגים מוזרים הייתי ממליץ לוותר על הסיניים ואם אין לך המון כסף לשלם על הדברים היקרים באמת הייתי ממליץ על הטאבלטים הפשוטים יותר של חברת סמסונג בגלל האמינות האיכות והנוחות יחסית של המכשירים האלה...
לגבי החלק השני זה נושא מאוד רחב ואני לא כ"כ מכיר סינונים וזה גם מאוד תלוי בצורת הסינון איך שהוא עובד אבל לגבי מה ששאלת הדרן יחסית מאט את המכשיר (לגבי חוזק הסינון אני לא מכיר את הסינון אתרים שלהם אז אני לא יכול להביע את דעתי בנושא...) לגבי וויפרי אין לי מושג... (לנתיב יש סינון יחסית מאוד איכותי מצד המהירות אבל החוזק מצד רמת הסינון לא מי יודע מה למרות שזה תלוי מאוד ברמת הסינון אבל ההתנהלות עם זה לא נוחה כי זה או שהכל חסום או שיותר מידי פתוח...)
-
@אמתלאי כתב בבקשת מידע | טאבלט כשר וטוב:
@אהרן לי אישית יש טאבלט סמסונג a7 lite עם וויפרי ואני ממליץ עליו הוא איכותי וטוב ועונה על כל הדרישות שלך וגם לגבי הוויפרי אני לא מכיר תקיעות וכד הוא עובד טוב וחלק (אגב אם אתה מעוניין אני מוכר אותו פנה אליי למיל בפרופיל)
הבנתי שאין לו אפשרות לסים פנימי, אני צודק?
האופיס עובד כמו שצריך?