שאלה | האם זה נכון תוצאות שלי הספאם על כולם?
-
@אלי-לוי-0 @אלי-לוי-0 כן, חלק מהמדיניות של גוגל ביחס להגדיר שולחים מסוימים כשולחים 'ספאם' עובדת על קבלת נתונים מכלל המשתמשים בגוגל,
אמנם מסתבר שזה יהיה רק אם הרבה אנשים דיווחו על כך,
ב' אפשר להחזיר את האמון של גוגל בך ע"H שמשתמשים רבים ידווחו בקבלת האימייל 'זה לא ספאם' [ע"ש בספאם שניתן לציין כך בראש המייל שהתקבל] -
@מושיקו-0
נכון בהחלט, למעט השורה השניה, שלא הייתי חותם עליה.יש פיתרון של @chv שעובד נהדר ומומלץ בהחלט, בלי טובות מ'חברים'...
https://spams.chv.ovh -
@dfhzrhree כתב בשאלה | האם זה נכון תוצאות שלי הספאם על כולם?:
למעט השורה השניה, שלא הייתי חותם עליה.
אבל זה בדיוק מה שהצעת לו לעשות... הפיתרון של chv זה שיש לו כמה כתובות מייל שמדווחות על זה כ'לא ספאם'.
-
@סקרן-0 כתב בשאלה | האם זה נכון תוצאות שלי הספאם על כולם?:
@dfhzrhree כתב בשאלה | האם זה נכון תוצאות שלי הספאם על כולם?:
למעט השורה השניה, שלא הייתי חותם עליה.
אבל זה בדיוק מה שהצעת לו לעשות... הפיתרון של chv זה שיש לו כמה כתובות מייל שמדווחות על זה כ'לא ספאם'.
לא הייתי חותם שרק אם "הרבה אנשים" ידווחו, מספיק כמות פחותה בהרבה, לפחות במקרים שאני ראיתי...
כנ"ל לכאורה בהיפוך - על סימון "לא ספאם".
יושבה הסתירה? -
ביקשתי להתנתק ממתמחים טופ ואמרו לי שזה לא שייך אני מקבל בלי סוף הודעות מהפורום ואני רוצה להעביר ל'ספאם' אבל אני לא רוצה להזיק לפורום אבל כולם טוענים לי שזה לא מזיק כי אם כולם יסמנו 'זה לא ספאם' אז מה שאסמן אני (ועוד אנשים שרוצים להתנתק) שההודעות 'ספאם' לא יזיק לאף אחד
תודה רבה לכל המשיבים
ולהשתמע בפורומים אחרים בעז"ה -
@אלי-לוי-0 כתב בשאלה | האם זה נכון תוצאות שלי הספאם על כולם?:
ביקשתי להתנתק ממתמחים טופ ואמרו לי שזה לא שייך אני מקבל בלי סוף הודעות מהפורום ואני רוצה להעביר ל'ספאם' אבל אני לא רוצה להזיק לפורום אבל כולם טוענים לי שזה לא מזיק כי אם כולם יסמנו 'זה לא ספאם' אז מה שאסמן אני (ועוד אנשים שרוצים להתנתק) שההודעות 'ספאם' לא יזיק לאף אחד
תודה רבה לכל המשיבים
ולהשתמע בפורומים אחרים בעז"האם תכנס לכאן, ותשנה את ההגדרות ללא אימייל, זה יחדל, לא כך?