באג | אחת ולתמיד מה עושים כשהמצלמה לא עובדת אחרי עדכון לווינ 11
-
הבו עצה!!! איך מתקנים את זה? הדרייבר מעודכן ומותקן (בשני מחשבים אותה בעיה)

-

@חכם-בלילה-1 דרייברים
-

@חכם-בלילה-1 כתב בבאג | אחת ולתמיד מה עושים כשהמצלמה לא עובדת אחרי עדכון לווינ 11:
הדרייבר מעודכן ומותקן
יצויין שבהגדרות לדוגמא המצלמה כן עובדת או במיקרו סיפ רק באפליקציה מצלמה זה לא עובד
-
@חכם-בלילה-1 כתב בבאג | אחת ולתמיד מה עושים כשהמצלמה לא עובדת אחרי עדכון לווינ 11:
הדרייבר מעודכן ומותקן
יצויין שבהגדרות לדוגמא המצלמה כן עובדת או במיקרו סיפ רק באפליקציה מצלמה זה לא עובד
@חכם-בלילה-1 בעיה, אולי איפוס/תיקון של אפליקצית מצלמה תפתור את הבעיה
-

@חכם-בלילה-1
לי זה קרה בווינדוס 10 אחרי שעשיתי עדכונים -

@חכם-בלילה-1 @יעקב-אליעזר ניסיתם לעדכן את הדרייברים דרך דרייבר בוסטר? (או משהו בסגנון)
(כמו"כ - האם ניסיתם להסיר את מנהל ההתקן ולהתקין אותו מחדש - לפעמים זה עוזר, או לבדוק את ההרשאות של המצלמה בהגדרות - אולי ההרשאות מכובות [אבל זה פחות סביר, אחרת המצלמה הייתה כותבת שאין לה גישה למצלמה, ולא שאין דרייבר למצלמה]) -
@חכם-בלילה-1 @יעקב-אליעזר ניסיתם לעדכן את הדרייברים דרך דרייבר בוסטר? (או משהו בסגנון)
(כמו"כ - האם ניסיתם להסיר את מנהל ההתקן ולהתקין אותו מחדש - לפעמים זה עוזר, או לבדוק את ההרשאות של המצלמה בהגדרות - אולי ההרשאות מכובות [אבל זה פחות סביר, אחרת המצלמה הייתה כותבת שאין לה גישה למצלמה, ולא שאין דרייבר למצלמה])@אחד-מי-יודע-0
אני לא ניסיתי דרך דרייבר בוסטר. רק דרך האתר של היצרן.
ב. אין לי את הודעת השגיאה הנ''ל. אצלי הוא כן נכנס למצלמה והכל חשוך. -
@אחד-מי-יודע-0
אני לא ניסיתי דרך דרייבר בוסטר. רק דרך האתר של היצרן.
ב. אין לי את הודעת השגיאה הנ''ל. אצלי הוא כן נכנס למצלמה והכל חשוך.@יעקב-אליעזר ניסית את מה שכתוב פה?
ואולי אם תסיר את התוכנה, ותתקין אותה מחדש דרך פה (קישור לאפליקצית מצלמה המובנת מהחנות של ווינדוס ) יעזור! -
@יעקב-אליעזר ניסית את מה שכתוב פה?
ואולי אם תסיר את התוכנה, ותתקין אותה מחדש דרך פה (קישור לאפליקצית מצלמה המובנת מהחנות של ווינדוס ) יעזור!@אחד-מי-יודע-0
תודה רבה. נראה לי שיש שם אכן את הפתרון.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות