מדריך | מערכות מולטימדיה לכל רכב! מדריך מתעדכן!
-
עקב ביקושים רבים ושאלות חוזרות ונשנות על מערכות מולטימדיה, חשבתי לכתוב מדריך שיסייע לכל אחד למצוא בקלות מערכת מתואמת לרכב שלו, בקישורים ממוצרים שנרכשו ע"י הציבור כאן, ועם ביקורות חיוביות, אשמח מאד שכל מי שקנה ומרוצה מהמערכת שלו שישלח לי צ'אט ואני אוסיף את ההמלצה שלו (בצירוף תיוג שתהיה כתובת לשאלות - למסכימים) בפוסט הזה בצורה מסודרת, (קישורים למערכות בלי תיוג, משמעו שזה לא מניסיון אישי, אלא המלצה על סמך ידע קודם על החנות או מאפייני המוצר) וכך לאט לאט יהיו כאן המלצות לכל רכב!
יהיו כאן מס' קישורים והמלצות מכל דבר, ומה שנותר למחפש לעשות, זה רק לבדוק מחירים...
הבהרה: עיקר ההמלצות כאן הן למערכת טובה, אמינה, שאפשר להשתמש בה לוויז, ועוד כמה מסביב, אך מי שמחפש 'מערכת רכב-משרד' צריך לבדוק יותר לעומק על המערכות החזקות יותר בתחום.
חשוב מאד! ההמלצה היא אחרי הכל המלצה, אין בה כדי נטילת אחריות לכל תקלה או בעיה, בשורה תחתונה יש כאן מוצרים שהקונה נהנה מהמוצר וזהו, ואין בזה הכרח שכולם יהנו אותו דבר...
תודה לכולכם!
הקדמה קטנה:
רוב המערכות בחנויות הן אותה המערכת לכל הרכבים, והשינוי הוא רק בפאנל ובכבל מתאם של המערכת לרכב, ואם יש קנבוס אז זה גם בקנבוס, לכן אני קודם רוצה להעלות כאן חנויות מומלצות ומוכרות, עם שירות טוב גם לפני וגם אחרי הקנייה.
הבהרה חשובה!!! מערכת מולטימדיה זה סמארטפון לכל דבר, ובלי חסימה כראוי זה עלול להוביל לעברי פי פחת ל"ע, וכל הרוכש מערכת כזו, חייב כלפי עצמו וכלפי קונו לבצע חסימה ללא שום הוראת היתר!!!חנויות:
אחר קנייה של עשרות, והמלצה למאות, החנות Vtopek זו החנות המומלצת ביותר.
חנות זו מוכרת מערכות שנמכרות בארץ ב2,000 ש"ח ויותר!!!
זו ההמלצה שלי, וזה המקום שאני באופן אישי קונה בו.
חשוב לדעת שמענה ע"י המוכר לוקח זמן, אבל זה לא מתוך זלזול בלקוחות.
Srnubi - חנות מצויינת עם מבחר כמעט לכל רכב, מערכות אמינות ומוכר אמין - המלצה של @מיישה
Carlaoer - מערכות חזקות ואמינות, מוכר אמין - המלצה של @ראובן-שבתי
EKIY - חנות מאד מוכרת, עם אלפי ביקורות חיוביות - מומלצת ע"י משתמשים רביםמערכות אוניברסאליות מומלצות:
מערכת עם מסך נשלף
המלצה 1 - @מיישה
המלצה 2 - @מיישהמערכות 7/9/10/13 אינץ'
המלצה 1 - @מיישה
המלצה 2 - @מיישה
המלצה 3 - @ראובן-שבתי
המלצה 4 - @מיישה אמנם זו מערכת מאד פשוטה וזולה, מי שהחיסכון הוא יותר חשוב לו מהאיכות, זה הכתובת.מערכות ספציפיות לרכבים:
טויוטה
טויוטה קורולה 2008-2012
המלצה 1 - @מיישה
המלצה 2 - @מיישהטויוטה ורסו 2009 - 2018
טויוטה אוריס 2006-2012
פורד
פורד פוקוס 2006-2011
מאזדה
מאזדה לאנטיס 323
המלצה - ללא קרדיט
מאזדה 3 2004 - 2009
מיצובישי
מיצובישי לנסר 2000-2008
מיצובישי לנסר 2008-2017
מיצובישי אאוטלנדר 2012-2018
המלצה - @מיישה
בחלק דגמים יש לרכוש מערכת עם קנבוס, יש לברר זאת עם המוכר.קיה
קיה פורטה 2008-2014
המלצה
יש לשים לב שיש 2 צורות, לרוב צורה A היא המתאימה.סובארו
יהיה בקרוב בע"ה, למי שיש המלצה, מוזמן לשתף!
שברולט
ניסאן
יונדאי
סוזוקי
...
זה לבינתיים, נוסיף עוד בהמשך בע"ה.
אשמח לתגובות והמלצות מכם בצ'אט, כד שלא יהיה כאן בלאגן...
תודה לכולכם! -
-
-
-
-
-
-
-
-