בעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים
-
@יוני-1 כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@NH-LOCAL אולי הוא מתכוון לזה https://www.pc.co.il/news/379405/
כן זה העדכון אבל ביתד היה כתבה ע"כ שזה עלול לגרום למעקב אחרי רשיונות פרוצים וגם הסבר איך למנוע או להסיר את העדכון
-
@גיפה @yml תנסו להחריג באנטי וירוס את זה:
C:\Windows\System32\SppExtComObjHook.dll
ואז לנסות שוב@יוני-1 כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
אולי הוא מתכוון לזה https://www.pc.co.il/news/379405/
לא נראה לי קשור
-
@2580
איידה
הפריצה עבדה, הבעיה היתה שלא הפעלתי את זה כמנהל.@GIGA כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@גיפה @yml תנסו להחריג באנטי וירוס את זה:
C:\Windows\System32\SppExtComObjHook.dll
ואז לנסות שובזה לא קשור, קודם כל כי השבתתי אותו לגמרי. ובעיקר כי הבעיה לא היתה שהוא לא נפתח, אלא שהוא נפתח אבל לא פעל.
-
@גיפה בעיית האיקטובים לכאורה קשורה למחיקת נתונים מתיקיית AppData
-
מאיפה התקנת אותם מהערוץ של ירון?
-
@2580 זה לא לגמרי משהו חדש, כי גם את המפתחות המזויפים שאפשר להשיג ברשת בגרושים, מייקרוסופט נוהגת לחסום בסוף ברוב המקרים.
כי הצורה שמפתח מזויף עובד הוא בשני צורות או שהוא מפתח מקורי רק שהוא כבר משומש או פג תוקף. או שהאקר מצליח לשכנע את מייקרוסופט כאילו זה מקורי. (הוא עולה על הדפוס של המפתחות וכו')
רק שכל זמן שהמחשב מחובר לרשת, האופיס במחשב מסתנכרן לעתים עם השרת. ואז אם מייקרוסופט עולים על זה שהוא מזויף, פג תוקף, וכו' הם מורידים לך את הרשיון.
הדבר החדש והמוזר זה שהם חסמו את הגישה לאיקטוב, שזה גישה למחשב עצמו, כלומר עדכון וכו' -
@יוסי-מחשבים כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@גיפה בעיית האיקטובים לכאורה קשורה למחיקת נתונים מתיקיית AppData
ויש דרך לשחזר?
@אני-אני-אני כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
מאיפה התקנת אותם מהערוץ של ירון?
לאו דווקא, מכל מיני מקורות, שתבין זה עובד לי כבר שנה וחצי בשקט
-
@גיפה
לגביי הווינראר תסיר ותתקין מחדש (אתה יכול לפרוץ לפי מה שכתוב כאן )
לגביי האופיס תיכנס בלוח הבקרה הסרת תוכניות קליק ימני על אופיס ותבחר שנה זה אמור לפתור לך את הבעיות (עדיף לבחור בתיקון מקוון אבל אתה יכול לנסות לפני כן תיקון מהיר)
עריכה: נשמח לעדכון אם זה לא הסתדר לך עדין וזה עזר לך -
@yml כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@2580 זה לא לגמרי משהו חדש, כי גם את המפתחות המזויפים שאפשר להשיג ברשת בגרושים, מייקרוסופט נוהגת לחסום בסוף ברוב המקרים.
כי הצורה שמפתח מזויף עובד הוא בשני צורות או שהוא מפתח מקורי רק שהוא כבר משומש או פג תוקף. או שהאקר מצליח לשכנע את מייקרוסופט כאילו זה מקורי. (הוא עולה על הדפוס של המפתחות וכו')
רק שכל זמן שהמחשב מחובר לרשת, האופיס במחשב מסתנכרן לעתים עם השרת. ואז אם מייקרוסופט עולים על זה שהוא מזויף, פג תוקף, וכו' הם מורידים לך את הרשיון.
הדבר החדש והמוזר זה שהם חסמו את הגישה לאיקטוב, שזה גישה למחשב עצמו, כלומר עדכון וכו'לא בדיוק הבנתי את כוונתך זה גם איקטוב...
@GIGA כתב בבעיה | דחוף | המחשב דוחה את כ ל האיקטובים:
@2580 ד"ר יוזף ברויאר נהג לומר: כלב יכול לסבול גם בכינים וגם מתולעים.
לא כל פעם כל הסימפטומים קשורים זה בזה...מי זה הד"ר הנ"ל? וטרינר???