שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
יש עוד בעיה שממש הציקה לי שהכרטיס זיכרון מתחת לסוללה וזה שיגעון כל פעם שאתה רוצה להוציא את הכרטיס אתה צריך להוציא את הסוללה...
-
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יש עוד בעיה שממש הציקה לי שהכרטיס זיכרון מתחת לסוללה וזה שיגעון כל פעם שאתה רוצה להוציא את הכרטיס אתה צריך להוציא את הסוללה...
ראית טלפון שלא ככה?
-
@אהרן כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מה הכוונה מצב בהירות גבוהה?
של המסך
מה צריך להגדיר כדי שלא תהיה בעיה?
זה קורה בד"כ כשהבהירות גבוהה/בינונית, כשהיא נמוכה זה לא קורה.
להשערתי זה קשור לצריכת הזרם של המסך שלא מאפשרת לבלוטוס להמשיך לפעול, ולכן הוא נכבה, אך לא 'מעדכן' את המכשיר, וכך נוצר קצר בתקשורת... -
@יעקב-ישראל
אבל אני צריך משיבון ! -
@יעקב-ישראל
בזה שהוא צריך להאריך את ההודעה שיספיקו לנתק! -
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יומן שיחות שודרג
מה זאת אומרת שודרג הם כן שדרגו במובן מסוים (עשיתי עדכון גירסה) הם עשו שיוכל להיות יותר מעשר שיחות מאיש קשר אחד, זאת אומרת שעד השדרוג הנוכחי היה למשל עד 10 שיחות שגם אם הוא התקשר אליך יותר מעשר שיחות זה עדיין כותב לך עד עשר אבל עכשיו עם השדרוג יש גם יותר מעשר, אבל הם הוסיפו משהו בשדרוג שלדעתי זה בעיה, ולא הוספה, שהשיחות שלא נענו נמצאות בקטגוריה כל השיחות רק בפעם הראשונה שאתה פותח את כל השיחות מכאן ואילך זה עובר רק לקטגוריה של שיחות שלא נענו וזה לא נמצא יותר בכל השיחות.
-
@שמואל-ששון לא קורה אצלי
-
תכונות חדשות (בעיניי) שראיתי בעדכון החדש, יתכן שהיו קיימים בגרסה הישנה ולא שמתי לב.
- מנועי חיפוש חכמים לאנשי קשר (מחפש גם בשמות משפחה ובאמצע מילה)
- מינוס מס' 3 תוקן (תיבת החיפוש בפוקוס כשנכנסים לאנשי קשר, בעבר היה צריך להקיש על מקש כלשהו בשביל להפעיל את תיבת החיפוש)
- לא זוכר שראיתי בגירסה הקודמת אפשרות לנהל את הרשימה השחורה (למשל למחוק מספרים מסויימים).
-
@יעקב-ישראל מה זה כותב לך את השיחות שלא נענו בתוך כל השיחות גם אחרי הפעם הראשונה שאתה פותח?
-
@ישראליק כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מינוס מס' 3 תוקן (תיבת החיפוש בפוקוס כשנכנסים לאנשי קשר, בעבר היה צריך להקיש על מקש כלשהו בשביל להפעיל את תיבת החיפוש)
לא תוקן (תעמוד על איש קשר ותחפש - לא איך שאתה נכנס)
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל מה זה כותב לך את השיחות שלא נענו בתוך כל השיחות גם אחרי הפעם הראשונה שאתה פותח?
כן
-
@יעקב-ישראל וואללה, לי זה לא כותב...
לא תוקן (תעמוד על איש קשר ותחפש - לא איך שאתה נכנס): מוזר, לי זה כן תוקן. -
@שמואל-ששון ייתכן ויש שוב גירסה חדשה