שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@אליהו-ה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@סולידי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
שלום וברכה,
שדרגתי לגרסה 10 ויש בזה הרבה דברים טובים,-
ממש אהבתי שיש 6 תזמוני פרופילים, זה אומר שאני מגדיר את כל השעות שאני בתפילה (ובאחד מהם מחובר לתפילה גם שעות הלימוד) שאז זה על שקט, (ב-3 תזמונים אני מעביר לשקט, וב3 האחרים אני מחזיר לרגיל בשעת סיום התפילה/לימוד) ופשוט מדהים שמאז שהגדרתי, יש לי שקט באופן אוטומטי. פשוט מדהים!
-
כמו כן החידוש החשוב הוא הוספת הדף היומי שהיה כה חסר לי. (אולי אפשר להעיז ולבקש שבגרסה הבאה יהיה אפשר להוסיפו על המסך בחוץ -ע"י התאריך עברי - אם רוצים להגדיר?)
-
וכמובן - תאריך עברי במסך הבית. מבורך!
-
כמו כן מטלה שהוגדרה ביומן - יכולה להופיע באותו יום במסך הבית, אם הוגדר.
-
כמו כן ניתן להוריד את השורה המעצבנת שהיתה עד היום: סים 1 פעיל או סים 2.
-
והאנשי קשר עבר לי פיקס בבלוטוס ממכשיר אחר - היה תענוג אחרי שבטעות נמחק מהכרטיס....
רק משום מה הוסיף לכל אחד 2 רווחים בלתי נראים לפני המילה הראשונה, אך בזכות החיפוש החכם שהוזכר לעיל שגם שודרג בגירסה זו ניתן למצוא את אנשי הקשר, או לחילופין שבתיבת החיפוש מזינים קודם 2 רווחים ואז כותבים את האיש קשר.
|-אז תודה רבה לחברה ולצוות המפתחים על השדרוג המתמיד, גרסה זו היא אכן פורצת דרך! חזקו ואמצו!-|
נראה מדבריך שעברת מגרסה 6 או 7 לגירסה 10, הרבה מהדברים שאתה מפרט כבר תוקנו בגירסאות 8 ו9.
אמת.
איני מעדכן בכל גירסה. -
-
הכי נח ומסודר זה הגרסה הישנה
-
@אליהו-ה-0 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
במקום בלוטות לרשום בלוטוס.
בלוטוס זו שגיאת כתיב...
(bluetooth)
אולי יש עניין לכתוב בלוטות' -
@חכם-בבוקר כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
בטלפון 4*4 אנשי קשר מופיעים הפוך כשמייבאים מכרטיס, האם יש לזה תקנה או לא? וא"כ איך?
זה לא אמור להיות ככה
מאיזה מכשיר אתה מייבא ? -
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
בטלפון 4*4 אנשי קשר מופיעים הפוך כשמייבאים מכרטיס, האם יש לזה תקנה או לא? וא"כ איך?
זה לא אמור להיות ככה
מאיזה מכשיר אתה מייבא ?אני ייצאתי ממכשיר 4*4 לכרטיס זכרון לצורך עדכון גירסה וכשהחזרתי זה הפך את אנשי הקשר.
-
@mkmk כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@שנעון כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
זה לא אמור להיות ככה
מאיזה מכשיר אתה מייבא ?אני ייצאתי ממכשיר 4*4 לכרטיס זכרון לצורך עדכון גירסה וכשהחזרתי זה הפך את אנשי הקשר.
אני מגבה למלא אנשים ואף פעם לא קרה לי
מאיזה מכשיר גיבית ? -
אם מגבים ממכשיר אנדרואיד (נגיד שיומי ) ל 4 על 4 זה קורה
-
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@mkmk כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@שנעון כתבתי שייבאתי מ 44 והחזרתי ל 44 אחרי שדרוג גירסא והשמות התהפכו
זה קצט מוזר כי גם אנחנו עשינו ולא היה בעייה כזו על כל פנים איזה גרסה עדכנת
עדכנתי מגירסה 2 או 3 לגירסה 9